Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer RealLife w klimatach GTA VC

HuadeSamalu

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak
      58
    • Może
      18
    • Nie
      8
  2. 2. Czy serwer powinien być na modach?

• Tak
      57
    • Nie
      27
  3. 3. Czy powinien być wzorowany na GTA?

• Tak, to jest dobry pomysł
      64
    • Nie, powinno być to całkowicie wymyślone miasto
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHuadeSamalu I znów ładnie wyglądający budynek tylko dlaczego nie ma ss'a z nocy ?? ;D

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super, świetny pomysł moim zdaniem, napewno wszedłbym na taki serwer i pograł, oczywiście z modami. Ale słabiutko ze slotami za mało jak na taki wielki projekt. To tyle ode mnie :D

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@kuba747

Nie ma ssa w nocy bo nie chciało mi się go wrzucać :P

@Ridller

Slotów będzie tyle na ile kasa pozwoli :) Pierwszy post w temacie jest nieaktualny. Jak dobiję do 50 postów to zrobię zapowiedź w publikacjach serwerów.

Opublikowano

Całym sobą jestem za :) Gdybyś potrzebował pomocy chętnie pomogę.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Założyłby mi ktoś serwer, na który mógłbym wrzucać mody? Chodzi mi o same pliki, a potem o wysłanie mi ich na PW. Ja niestety średnio to ogarniam, zawsze budowałem, a nie zakładałem serwery. Z góry dzięki :)

EDIT. Wersja 1.7.2

Pozdrawiam

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSkriin

Zrobić policję to nie problem, wojny gangów chciałem zrobić tylko w jakiś konkretny dzień, tj. bitwa o dzielnice. Gdy gang jakąś zajmie, a my w nim jesteśmy, to dostajemy jakąś małą kwotę codziennie o konkretnej godzinie. Taki bonus za codzienne logowanie. Jednak gdy stracimy dzielnicę, która należała do naszego gangu, to automatycznie nasz dzienny bonus staje się mniejszy.

SS w nocy specjalnie dla @kuba747

9276514067105871204237.png

POSZUKIWANI BUDOWNICZY!

KONTAKT PW LUB GG 51112591. WIEK 15+!

Opublikowano

Przypominam iż są ciągle potrzebni budowniczy !

Mapa będzie zbudowana w ten sposób że najpierw 1 miasto , a gdy będzie naprawde więcej graczy to wtedy się dobuduje nową część mapy z takiej racji że na gówno robić wielką mape gdzie reszta będzie świeciła pustkami i miastem duchów zostanie ? Wszystko jest przemyślane, lecz tłoku napewno nie będzie.

zu439g.jpg

Opublikowano

serwer zajebiscie sie zapowada :P jak wypali ten pimysl serwer powstanie i bedzie ogranoety itp :) to napewno kupie tam vipa czy super vipa  mozesz byc pewien :)

76561198125755300.png

Opublikowano

Dzięki za wsparcie :) Dobiję do 50 postów to wstawię zapowiedź w publikacjach serwera. Oczywiście ładnie oprawiona graficznie z przemyślanym opisem, nie to co jest tutaj w pierwszym poście. Informuję również, że szukamy budowniczych, wiek 15+, umiejętność budowy w stylu modernistycznym mile widziana.

Opublikowano

mam pytanie :) czy ten serwer bedzie 14+?? Bo najgorsze co jest na kazdym serwerze to DZIECIAKI co prosza o ity laza za toba leca do ciebie jak mucha do guwna.... te zjawisko jest najbardzej irytujace i fajnie by bylo jakby ten serwer bylby 14+ albo 16+ ;)

pomoge ci szybko nabic te 5 postow :P

76561198125755300.png

Opublikowano

Co do neonów to znalazłem fajną modyfikację z kolorowymi światłami, dopisku, że wszelkie prawa do publikacji zabronione nie znalazłem, więc zapewne będzie użyty. Co do dzieciaków to na samym początku myślałem nad WL, ale nie wiem. Może zamiast tego będzie zrobiona rejestracja przez stronę WWW, albo konieczność podania e-maila przy rejestracji w mc, gdzie będzie wysyłany link aktywacyjny. Bez kliknięcia w link mamy wersję "trial" która pozwala na godzinę rozgrywki. Innych pomysłów na rozwiązanie tego nie mam.

Opublikowano

z ta rejestracja t odobry pomysl :) podanie daty urodzenia adresu email potwierdzenia a i jeszcze pozniej na serwerze bedzie mozna poznac kto podal prawdziwa date urodzenia a kto poprostu zmyslil i wtedy bedzie widac czy jakies 12 letnie dziecko neo jest czy sa normalne czlowieki :D i takiemu kto podal ze ma  np. 16 lat a naprawde ma 12 lat to banik ;) baardzo latwo bedzie mozna poznac kto ile ma po sposobie wyrazania sie ortografi itp. ;)

76561198125755300.png

Opublikowano

Po tej ortografii będzie ciężko poznać. Ja np. w wieku 10 lat błędów nie popełniałem, a znam ludzi, którzy w moim wieku robią błędy gorsze od niejednego ośmiolatka. Wracając do tematu: zrobiłem pierwszy napis na prezentację serwera wraz z proponowaną nazwą, niestety mam problemy z wrzuceniem go tutaj. Za cholerę nie chce się załadować post z nim, więc łapcie z linkiem bezpośrednim:

http://i.imgur.com/FTSOCKj.png

Jeśli macie jakieś zastrzeżenia (zła nazwa serwera, czcionka) to śmiało pisać, bo to moja pierwsza praca w Gimp'ie. Na jakieś 2-3 dni prace nad mapą stanęły. Chcę sobie wszystko dokładnie rozplanować, przemyśleć i rozpisać cały system rozgrywki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no w sumie tez racja :P ale po sposobie wyrania sie sposob jaki wypowiada sie tez wiele nam powie :) i np. jak bedzie prosil o itemy alobo lazil za kims jak mucha za gunwem ^^ no to  wiadomo juz bedzie :) powiedz co o tym myslisz i czy masz jakiegos "pomysla" :D na zabezpieczenie "anty dzieciakom"

dodalbym troszke tego rozowego jak to bylo w napisie Vice City :) i bedzie zajebiscie :) ogolem napis gites lecz dodaj troche tego rozowego i wstaw zobaczymy jak bedzie sie prezentowalo ;)

76561198125755300.png

Uczeń
Opublikowano

Mimo że bym nie zagrał, to pomysł jest ciekawy, a ludzie nim zainteresowani, może warto coś takiego zrobić.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...