Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekaweee czy to BoL?

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahaha znajomy podesłał temat i nie wierze. Ja jestem tą katarinką mam dla was info. 

Jestem prawie premade z junglerem przez co mam niezle ganki poza tym mam swoja taktyke :D

Na 6 zawsze chodze na bota i babysituje przez co zdobywam easy fragi i carruje poza tym szybkie combo wyrobisz jak grasz duzo champem.

Gram katą ok 2 sezony.

NIE WIEM CO TY ROBISZ NA MPC FORUM SKORO TO JEST FORUM O CHEATACH , BOTACH!!!!!

Opublikowano

Tutaj jungler katy z ''bolem'' zazwyczaj wygrywamy all gry jak on jest katą a ja junglerem jak się nauczycie grac to zrozumiecie ;)

Opublikowano

@Do tej szmaty co mówi, że nie ma BoLa.

Witaj, Przywoływaczu

Dzięki za to zgłoszenie. Przekażę to zgłoszenie w ręce zespołu dochodzeniowego. Tym niemniej, ze względu na delikatną naturę tego zgłoszenia, nie będę w stanie udzielić Ci żadnych szczegółów naszego dochodzenia ze względów bezpieczeństwa.

Jeżeli masz jakieś inne pytania lub problemy to otwórz proszę nowe zgłoszenie a to niech pozostanie tylko na temat twojego raportu.

Dzięki!

Pozdrawiam, ZirnitraR 
"Honor is the blade's edge." - Akali 
Polish Player Support

Lepiej BoL'ka wyłącz, bo do angielskiego też napisałem, ale mi jeszcze nie odpisali.

+ Wytłumacz mi jak Ty to robisz, że masz w jednej grze DFG na 6 na innej na 1 na innej na 4 a i tak robisz zawsze idealne combo z DFG w 0,1 sekundy mistrzu.

Opublikowano

A nie rozmawialiście o Cassio?

Ktoś kto zagrał np. z 200 gier katą gra jak gracz na bolu katą.. ( a nawet lepiej ,bo nie focusuje tanków zamiast adc ;c ).

Taa ,a jak ktoś zagrał Ryzem 200 gier i siedzi w Platynie V to pewnie też bol xD

Opublikowano

Dokładnie. Wciskam kutasem.

Anyway dlaczego płaczesz na tym forum ? 

Nie ma to jak płakać o "bota" w forum o botach. 

Kolejna osoba która musi się wyżalić na forum bo przegrał gre.

Dlaczego mam szybkie combo pisałem wcześniej.

Powtórze się znowu,

@Edit.     Zastanawiacie sie jak gram ? Oto jedna z moich powtórek z LoLReplaya.  -  

http://www.speedyshare.com/dMRew/CapthaPL-Katarina.lrf

DO OTWORZENIA POTRZEBA LOLREPLAYA !  Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/95f9e2d8c7876ecbd8d4dd58ab7c35384c7caf16e162593da691bf3c991deeeb/analysis/1405518478

Jeśli według was to jest Bol to jestem Koreanski challanger :D

Moge powysyłać wiecej powtórek mojego "bola"

+ Zgłaszanie do supportu mało daje gdyż oni to czytaja cos ci napiszą i nic z tym nie robią.

Kiedyś zgłosiłem elo boosting z niepodważalnymi dowodami takimi jak - SS Pw w lolu gdzie sam sie przyznal ze boostuje ile kosztuje i podal nawet swój prawdziwy nick (d1) na dodatek boostował go na STREAMIE!!! 

A zgadnij co mi odpisał support?  To samo słowo w słowo co tobie :)

NIE WIEM CO TY ROBISZ NA MPC FORUM SKORO TO JEST FORUM O CHEATACH , BOTACH!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...