Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekaweee czy to BoL?

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, bo championami typu Ryze/Cassio nie da się grać bez BoLa xD

Że tak to ujme... gówno prawda. Znam typa który wg. nie wiedział że istnieje bol i ładnie napierdzielał na cassio. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Że tak to ujme... gówno prawda. Znam typa który wg. nie wiedział że istnieje bol i ładnie napierdzielał na cassio. 

Ale wiesz, że to była ironia..? >D

Opublikowano

Tak czy siak, gościu orał tą Cassio jak chciał i wygraliśmy a następna gra zaraz po tej to była vs Katarinie która zabiła cały mój team w 0,1 sec nic się nawet nie dało zrobić a potem jeszcze się chamsko przyznał, że używa BoLa @1361622928-U485574.pngpimpLUJ

Opublikowano

Tak czy siak, gościu orał tą Cassio jak chciał i wygraliśmy a następna gra zaraz po tej to była vs Katarinie która zabiła cały mój team w 0,1 sec nic się nawet nie dało zrobić a potem jeszcze się chamsko przyznał, że używa BoLa @1361622928-U485574.pngpimpLUJ

Może żartował, albo to Bronze V z Korei xD

Opublikowano

Albo super Katę ogarnia, albo bolek. Chociaż mam kolegę który niedawno wszedł do Challengera, a gra prawie samą Katą w dodatku bez bola ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAtai To był BoL, bo kto normalny puszcza Deathfire Graspa na ADC i w tej samej sekundzie robi combo na supporcie w 0,1 sec a potem wskakuje na ADC tak szybko, że nawet nie widać było co się stało? (NIE WLICZAM SCARRY, CHOCIAŻ I TAK WĄTPIE BY NAWET ON TAK SZYBKO TO ZROBIŁ)

Poza tym jeśli się przyjrzysz to w niektórych grach ma tego DFG gdzie indziej a w innych gdzie indziej, więc wątpię żeby ktoś z Platyny IV tak ogarniał by mieć DFG pod byle jakim przyciskiem.

#BIEDA #BÓL #SMUTNO_MI

Opublikowano

Jeśli korzysta z bola free to ma usprawiedliwienie. Wszystko zawarte w skryptach free bez exploitów (nie wiem jak się to pisze) jest możliwe do wykonania, chociaż niektóre rzeczy może być zrobić Ciężko ;)

Opublikowano

Cheaterstwo to gówno bo psuje radość z gry wg. mnie, ale to nie zmienia faktu, że to co masz w free skryptach da się zrobić i bez nich ;)

Opublikowano

Jak dla mnie BoL 100% :)

Po prostu nie da się w każdej grze mieć takich statystyk..

Po za tym nawet z kontrami wygrywa mida konkretnie, a nie wierzę, żeby w każdej grze dopisał jungler ;3

Opublikowano

Po za tym nawet z kontrami wygrywa mida konkretnie, a nie wierzę, żeby w każdej grze dopisał jungler ;3

made my day

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

nie ma counter, jest:

1)bol

2)skill

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Mhm, zdziwiłbyś się. Kontra to nic jak dla kogoś kto mainuje katarinę konkretnie , jak dla mnie to co napisałeś to : GÓWNO PRAWDA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...