Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupić konto premium?

Gerwiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pffffffff nie opłaca się. Kupiłem i jestem niezadowolony. Te wszystkie dzieciaki na zyczach i innych złodziejach i tak widzą całkiem inny skin. Dodatkowo te p2w serwery premium. A polski serwer znam tylko jeden, freebuild, na "odpi****l", zawsze (prawie) pusty ;__;

Launcher keinett jest prawie taki sam jak launcher premium, właściwie niczym się nie różni. Nie kupuj, za taką kwotę to sb assassina 4 kupie, jak dobrze poszukam. A serwery non premium są lepsze, tyle że te dzieci... ;_;

Opublikowano

Pff nie przejmuj się wersje mc 1.7.9-1.7.10 z wynalazkiem zycza i tak widza skina only steve, był za ciętki by to zrobić uuid gracza przerasta jego możliwości modyfikacji. Skiny i peleryny na tych wersjach widać tylko i wyłacznie na serwerach premium, serwery offline muszą kombinować i jedyna opcja na dzień dzisiejszy i tak jest nie ciekawa bo widać skiny innych  a sami nie widzimy własnego ;p do tego jest potrzebny specjalny plugin na serwerze i protocolib :D

Mimo wszystko myslę, że powinna być o wiele tansza max 30zł

Kupując premium wspierasz grę i powinnienes miec satysfakcje, jak nie płaca za grę i w nią grają to po prostu są  złodziejami.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Teraz nie wiem czy sie opłaca kupywać MC, dawać 100 zł za klocki :/

Ja kupiłem Mc w czasach alpchy/bety jak kosztował 30 zł.

Radzę Ci nie kupywać, dużo nie zmieni, a wydasz 80-100 zł.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Kup sobie premium. A dlaczego? Ponieważ premium daje możliwość wejście na serwery, na które nie mogą wbić non-premium, Daje też możliwość dodawania skinów oraz wbijania na serwery bez płacenia takie jak kiedyś był skkf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...