Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z launcherem by zyczu

Wiesiekxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Jak pisałem wyżej w poście - mam coś z netem:

Od dłuższego czasu nie mogę zarejestrować/zalogować się w niektórych programach, np. w programie ScreenSHU - jak się rejestruję to piszę, że konto zostało stworzone, ale na poczte mi nic nie przychodzi ( http://vpx.pl/i/2014/07/12/13f0b0.png ), ani nie mogę się zalogować ( http://vpx.pl/i/2014/07/12/2.png ).

Nie mogę też pobrać jakiegoś programu z Dobreprogramy.pl i Instalki.pl bo jest problem z połączeniem internetowym. ( http://vpx.pl/i/2014/07/12/1eda5e.png )
Problemu z połączeniem żadnego nie mam; wszystkie strony się włączają itp.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest tak źle, posprawdzaj w Comodo czy nie zablokował Ci tych stron albo coś w takowym guscie

Keinett nie uruchomi Ci sie ponieważ potrzebuje pobrać swoje pliki do działania

TEMAT

Opublikowano

Kmsemulator 0_o nie znam ;p

Nie masz jakiegoś emulatora na kompie?

jeżeli nie możesz spodziewać się więcej virusów (jeżeli ten kms nim jest )

Z nazwy mogę jedynie wywnioskować że jest to jakaś część virusa (emulator) jeżeli masz program do skanowania rejestru uruchom go.

Jeżeli nie zalecam pobrać go z internetu ;)

TEMAT

Opublikowano

Przyznam że pierwszy raz widzę takiego virusa ;p zazwyczaj niszczą i się klonują. Z txt wynika że ten tylko sie ukrywa i "tworzy / pobiera " trojany heh. Ale odbiegamy od tematu zainstaluj malware ( jak w opisie ) przeskanuj kompa zresetuj i sprawdź efekty

TEMAT

Opublikowano

Zainstaluj KeyNett dobry launcher u mnie nie sprawia problemów. Zyczu nie polecam bo ma KeyLoggera dlatego tak długo się włącza!

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się -.- i przeczytajcie cały post od NOWA !

@1361622928-U485574.pngWiesiekxdd pisze że NIE MOŻE pobrać niczego przez launchery (i inne strony) więc nie polecajcie mu launcherów które WYMAGAJĄ pobrać pliki do działania -.-

A co do twojego problemu czy w panelu sterowania wyłączałeś zaporę systemu ?

Jeżeli nie wyłącz ją i sprawdź efekty

A jeżeli nic nie podziała to możemy zrobić tak jak z plikiem UserModPack wrzuce Ci folder z Minecraftem pobranym tylko napisz jaką wersje i jakie mody miałyby tam być ;)

TEMAT

Opublikowano

zgłoś albo przeinstaluj 

Reinstalacja nic nie da ;/ 

On nie potrafi pobierać plików z Dobreprogramy.pl i Instalki.pl więc problem leży w komputerze i ustawieniach ;)

Być może jest to virus kukacka albo inny groźny.

Polecam mu żeby pobrał malware i tym przeskanował kompa a następnie jakimś programem do skanowania rejestru  ;)

TEMAT

Opublikowano

A co do twojego problemu czy w panelu sterowania wyłączałeś zaporę systemu ?

Jeżeli nie wyłącz ją i sprawdź efekty

Nic to nie dało.

A jeżeli nic nie podziała to możemy zrobić tak jak z plikiem UserModPack wrzuce Ci folder z Minecraftem pobranym tylko napisz jaką wersje i jakie mody miałyby tam być ;)

Wstrzymaj się do jutra bo napisze na live chat do pomocy technicznej - może oni coś poradzą z tym internetem.

zgłoś albo przeinstaluj

Zgłaszałem już kilka razy do zycza ale nie raczy odpowiedzieć. Jakby coś dodawał / aktualizował to by pewnie ogłosił to na FB / Stronie .

Polecam mu żeby pobrał malware i tym przeskanował kompa a następnie jakimś programem do skanowania rejestru  ;)

Mam program Advanced SystemCare7 Pro (pełna wersja) i w nim jest, w comodo też jest.

Nie wiem czemu jest taki problem iż około 3 miesiące temu formatowałem kompa.

Opublikowano

A czy przy pobieraniu w konsoli launchera wystąpił jakiś błąd podczas pobierania ?

Bo myślę że to resource pack nawalił ;p spróbuj pobrać inny texturepack i sprawdzić ponownie :D

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...