Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek ,kupno

MikeMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ZAROBEK]

Hej.

W tym temacie chciałbym się Was zapytać o dobry sposób na zarobek.

Rozkminiłem że jednym z nich jest Błyskawiczna Bitwa ,lecz szukam jeszcze minimum jednego bo mam zamiar kupić sobie krzakogona do czego zaraz wróce.

A więc prosze Was o oświecenie mnie jakimś genialnym pomysłem na całkiem dobry zarobek.

Mój lvl to 16,skupiam się nad zarabianiem narazie :/

[KUPNO]

Wczoraj w NB zobaczyłem Świątecznego Krzakogona za jakieś 1kk i coś. Wiem że są dwa do sb podobne i pytam się który ten lepszy. Czy ten super święty czy ten bardziej normalny. Nieznam się na tym ,więc prosze o wyjaśnienie i doradzenie bo chce kupić sobie jakiegoś krzaka do pomocy przy misjach i sp 1.

A tak na marginesie jestem wojem więc czy sprzyda mi się taki krzak. (Dyniowego nie moge znaleźć)

Za pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Na takim lvl prawie nic nie zarobisz. Zbieraj wszystkie itemy z mobów i je sprzedawaj. Wbijaj szybko lvl, jak wbijesz z 40lv to zarabiaj tym sposobem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1223419-kostki-cp-czyli-jak-zostac-miliarderem/

Jesteś wojownikiem czyli sam jesteś tankiem. Żaden z wymienionych przez ciebie krzakogonów dla ciebie się nie na da. Polecam kupić krzakogona navy, piłkarza lub podobnego (takiego żeby bił z daleka). 

giphy.gif

Opublikowano

Na 16 lvlu się nie zarabia, co najwyżej mogę polecić zbieranie dropu z ziemi i sprzedawanie/sprzedawanie ziaren mocy.

Super Święty z tych dwóch jest lepszy, ale na wojownika polecałbym coś innego. Może fibi.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...