Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać top/jungle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo kupić na topa bądz jungle pod bola ? :)

( jeżeli możecie to z linkami lub nazwami skryptów )

łapki czekaja :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

link to masz tutaj :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1244280-pobieranie-skryptow-bez-wchodzenia-na-strone-bola/

a co do postaci, hmmm. na 100% na topa nada się irelia + Better nerf irelia. przed chwilą 12/8/koło 20 asyst

innym dobrym skryptem może być ryze rttc (top rzecz jasna)

jung? nie wiem czy jest coś na combo. autosmite i minimap timers są najważniejsze. ponadto ja gram gragasem w jung (skrypt pod niego jest w mojej paczce :))

rbd2t1.png

Opublikowano

link to masz tutaj :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1244280-pobieranie-skryptow-bez-wchodzenia-na-strone-bola/

a co do postaci, hmmm. na 100% na topa nada się irelia + Better nerf irelia. przed chwilą 12/8/koło 20 asyst

innym dobrym skryptem może być ryze rttc (top rzecz jasna)

jung? nie wiem czy jest coś na combo. autosmite i minimap timers są najważniejsze. ponadto ja gram gragasem w jung (skrypt pod niego jest w mojej paczce :))

NIE CHCE POD ENFORCE bo mnie to doporwoadza do szalu wole grac na free niz na tym enforce bo jak gram na enforce to monitor moze byc za oknem czasami :) Ryze gram na legendary ryze i jest spoko

a lee sin?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

ten lee sean jest pod prodiction ?

W zasadzie to chyba tak jednak jesli patrzac na autora to nie. Bio zed jest na Vpred wiec mozliwe ze jego wczesniejszy skrypt rowniez na Vpred

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...