Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie skryptów bez wchodzenia na stronę BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. dziś krótko i na temat...

all in one to (AIO) to program pobierający wybrane skrypty do BoL'a.

bez logowania możesz pobierać skrypty - darmowe, vip oraz płatne. oznacza to że nie mając konta VIP na BoL'u możesz łatwo pobrać skrypty z ukrytego działu. 

Program został wykonany przez xQx a jego orginalny temat jest tu :

http://botoflegends.com/forum/topic/24651-application-released-1017-all-in-one-for-bol-studio-script-database-online-script-sharing-more/

ss z powyższego linku :

9231780378.png

fca950a1a8.png

04a62be0cd.png

Jak pobrać?

https://www.dropbox.com/s/x2jtwp27bjgy0sm/All%20In%20One%201st%20Download.rar

skan :

https://www.virustotal.com/en/url/29905df0b6dc100cd78207e810909e743db5cbf9cb6a8dd81e808047fc041e12/analysis/1405102147/

:)

1. uruchamiasz jako ADMINISTRATOR

2. wybierasz skrypt 

3. dajesz DOWNLOAD

4. wybierasz miejsce gdzie skrypt ma się zapisać

GOTOWE :)

do tego programu polecam używać Lib updater aby nie pobierać każdych libów z osobna :)

Udostępniam to gdyż wiele osób pyta się o skrypty do BoL'a. Tutaj mamy każdy skrypt poddany ocenie i choć częściowo możemy się dowiedzieć czy jest on warty naszego czasu :).

like?

rbd2t1.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

vip skrypty dzialaja na free userze?

na enforce tak, na free (logic...) nie 

Mam pobrany pliczek ale jest on cały biały wie ktoś jak go wgrać :(?

ale konkretnie jaki biały, jaki pliczek itd? :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Nie działa

dodałeś do zaporty bądź wyjątku? jaki masz antywirus? po samym błędzie widać że to blok dostępu do sieci

Taki oto problem, gdy kilka dni temu odpaliłem 1 raz działało, ale nazajutrz już nie. http://scr.hu/12wg/jqpz9

hmmm, nie mam pojęcia. windows xp, nie testowałem na tym systemie. nie znam się na nim więc nie wypowiem się na temat błędów w systemie xp gdyż się na tym nie znam :(

rbd2t1.png

Opublikowano

Dziwne, raz odpaliłem, wszystko działało a nazajutrz już wyskakuje błąd. Po odpaleniu programu pobierają się jeszcze jakieś pliki? Jeśli tak to bym je usunął i zainstalował ponownie program.

ov9t.png

Opublikowano

Dziwne, raz odpaliłem, wszystko działało a nazajutrz już wyskakuje błąd. Po odpaleniu programu pobierają się jeszcze jakieś pliki? Jeśli tak to bym je usunął i zainstalował ponownie program.

spróbuj zainstalować. jednak pliki żadne się nie pobierają. chyba. może jest jakiś proces, nie jestem teraz w stanie potwierdzić

rbd2t1.png

Opublikowano

Biały pliczek tak jakby nie miał bym czym go otworzyć.. otwieram go i muszę wybrać czym mam go otworzyć.. gdzie go wgl włożyć czy coś.

nazwa pliku? skąd się ten plik wziął itd? przepraszam no ale nie wiem, nie rozumiem zbytnio

rbd2t1.png

Opublikowano

pobrany skrypt dajesz do folderu scripts w folderze BoL'a. to chyba logiczne... :<

plik lua możesz otowrzyć chociażby notatnikiem czy notepad'em

rbd2t1.png

Opublikowano

Tristana my elo to platny skrypt

A jinx? Ktora? O ile sie nie myle to jest platna ps oraz plugin do sac

Zaznacz zakladke free i wybierz jakis skrypt. Wtedy powiedz jaki jest efekt

rbd2t1.png

Opublikowano

a Mógłbym wiedzieć co to "plugin sac" ? Dla adminów Sorcia za spam ale nie wypada edytować :(

@@ Zaraz dam edita jak tam free skrypty, ale dlaczego zaznacza mi skrypty płatne i darmowe jak są płatne i darmowe to znaczy że będe miał jako darmowe?

Jest taki skrypt sida's auto carry czyli taki jakby skrypt glowny. Ma orbwalking lasthitt itd. Sa do niego dodatki czyli pluginy do roznych postaci :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...