Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet.

4world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest dobry internet do LoL'a ?Niedrogi ale żeby mieć te 40-80 pingu.I link do strony to będzie +

Opublikowano

Nooo z 14120 GB

ps. Ja mam 3 mb i działa normalnie ping 60.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nooo z 14120 GB

ps. Ja mam 3 mb i działa normalnie ping 60.

ping nie zależy od prędkości uploadu ani downloadu.

Ping zależy od drogi, jaką musi przebyć (np. z polski do ameryki to duuużo, więc będzie wysoki ping) oraz zakłóceń.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ping nie zależy od prędkości uploadu ani downloadu.

Ping zależy od drogi, jaką musi przebyć (np. z polski do ameryki to duuużo, więc będzie wysoki ping) oraz zakłóceń.

Upload i download ma znaczenie przy pingu, jeśli up/dl jest zbyt mały a pakiet wielki to robi się korek. Ja tam mam net 1Mb i pingi po 20-30 oczywiście jak tylko jestem sam w sieci a inne programy wyłączone.

Opublikowano

Ping będzie zależał głównie od jakości infrastruktury, odległości od centrali, ruchu w sieci. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Jaki jest dobry internet do LoL'a ?Niedrogi ale żeby mieć te 40-80 pingu.I link do strony to będzie +

UPC.

Ja do MTA ---> GTA SAN ANDREAS używam internetu z UPC.

bez gif

Admin Cienia
Opublikowano

Nie inwestuj w LTE, ponieważ w wielu przypadkach nie jest wart swojej ceny (limity, ograniczony zasięg w wielu miejscowościach itp.)

Ja przykładowo korzystam z internetu od lokalnego dostawcy telewizji kablowej i jestem w miarę zadowolony.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zależy jaką masz możliwość. Z kablowych to raczej UPC, bo dobra cena i prędkość. Z kolei na światłowodach Netia/Neostrada.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...