Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lastivia.eu - Walcz, Graj, Zwyciężaj [Dedyk] [Medium]

Hastius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

221 *

Pewno w najbliższym czasie przyjdzie trochę ludzi, bo np. widziałem reklamę u Darka. Powodzenia, może sam zawitam.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam, i nie bede polecal z kolei każdego serwera bandy tych idiotów, juz mowie, w teamie sa osoby z raliosa, aliosa i innych marnych podróbek balantii, nawet reklama wam nie pomaga, przykre

Opublikowano

nie polecam, i nie bede polecal z kolei każdego serwera bandy tych idiotów, juz mowie, w teamie sa osoby z raliosa, aliosa i innych marnych podróbek balantii, nawet reklama wam nie pomaga, przykre

Przykre dzieciaku,że robisz po 20 multikont...

Imagus,Imaguś,Imagusek,Imaguseg i co jeszcze ?

Skąd wiesz,że reklama nic nie daje skoro nie ma cię na serwerze ?

Reklama pomaga i to sporo.

Dzięki za opinie bolodupcu :)

Tak wgl. to RalioS padł z powodu małej ilości graczy,a nie przez moje błędy,a alios stoi do dziś (innych serwerów nie było) - w przeciwieństwie do ciebie bo miałeś ich z 15 i wszystkie po 20min padły.

Opublikowano

Przykre dzieciaku,że robisz po 20 multikont...

Imagus,Imaguś,Imagusek,Imaguseg i co jeszcze ?

Skąd wiesz,że reklama nic nie daje skoro nie ma cię na serwerze ?

Reklama pomaga i to sporo.

Dzięki za opinie bolodupcu :)

Tak wgl. to RalioS padł z powodu małej ilości graczy,a nie przez moje błędy,a alios stoi do dziś (innych serwerów nie było) - w przeciwieństwie do ciebie bo miałeś ich z 15 i wszystkie po 20min padły.

miałem około 10 kont, i 3/4 było usuwane:33

a skąd wiesz że mnie nie ma?

bolodupcuXDDDDDD

OTÓŻ UWAGA, na serwerze zwanym RALIOSkropeczkaPL rzekomy pan Shaggy aka jem bułki rozdaje navi każdemu co popadnie, serwer jest na wakacje - sami tego doświadczycie. cebulinko droga, twoje serwery to jest kupa śmiechu i każdy to przyzna, zacytuje jezcze cos.

"balantia to hikari i sensual, a nie złodziej i nieudacznik" :)

proszę o wymienienie 15 moich serwerów które padły po 15 minutach, GDZIE JA BYŁEM ADMINISTRATOREM, nawet 5 nie wymienisz. :)

słowem końcowym; nie polecam, serwer robiony przez cebulandie ala' nieudacznik.

co do nickow to planuje jeszcze imaguś. imagus. imagusieg. #swag

Opublikowano

miałem około 10 kont, i 3/4 było usuwane:33

a skąd wiesz że mnie nie ma?

bolodupcuXDDDDDD

OTÓŻ UWAGA, na serwerze zwanym RALIOSkropeczkaPL rzekomy pan Shaggy aka jem bułki rozdaje navi każdemu co popadnie, serwer jest na wakacje - sami tego doświadczycie. cebulinko droga, twoje serwery to jest kupa śmiechu i każdy to przyzna, zacytuje jezcze cos.

"balantia to hikari i sensual, a nie złodziej i nieudacznik" :)

proszę o wymienienie 15 moich serwerów które padły po 15 minutach, GDZIE JA BYŁEM ADMINISTRATOREM, nawet 5 nie wymienisz. :)

słowem końcowym; nie polecam, serwer robiony przez cebulandie ala' nieudacznik.

co do nickow to planuje jeszcze imaguś. imagus. imagusieg. #swag

Dowody proszę ;)

Nie widziałem jeszcze osoby której nie spodobał się serwer,ale niech będzie jak sobie myślisz.

Nie będę już więcej opisywał na twój płacz i ból dupy,do tego nie stac cię na klawiaturę widzę,bo co chwile enter Ci się zacina :(

Przykre ''grafiku'' :)

Wisi mi to co napiszesz,licznik cały czas rośnie,serwer jest stabilny,a ja zajmuje się graczami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dowody proszę ;)

Nie widziałem jeszcze osoby której nie spodobał się serwer,ale niech będzie jak sobie myślisz.

Nie będę już więcej opisywał na twój płacz i ból dupy,do tego nie stac cię na klawiaturę widzę,bo co chwile enter Ci się zacina :(

Przykre ''grafiku'' :)

Wisi mi to co napiszesz,licznik cały czas rośnie,serwer jest stabilny,a ja zajmuje się graczami.

Pozdrawiam.

długo mam czekać na te 15 serwerów które padły?

Opublikowano

Serwer Polecam, gram na nim gra się przyjemnie i owocnie, jak na Hard/Medium jest wszystko wyrównane, osób coraz więcej, oby tak dalej, przyda się więcej graczy aby umilić rozrywkę. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

"Na serwerze AlioS2 istnieje 9 Pięter Wieży Demonów" Prezka skopiowana, pewnie wszystko to samo co wcześniej. Odgrzewany kotlet. Niby reklama dobra, ale nie zagram.

Opublikowano

"Na serwerze AlioS2 istnieje 9 Pięter Wieży Demonów" Prezka skopiowana, pewnie wszystko to samo co wcześniej. Odgrzewany kotlet. Niby reklama dobra, ale nie zagram.

Nie odgrzewany kotlet,bo serwer robiony na nowo,ale nie będę opisywał 2x.

Dodatkowo AlioS2 jest mój i co w tym złego ?

@ F5

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

ile ludzi gra? nie widze licznika.. jak mało to nie opłac się wbić.

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Ten hastyo czy jakoś tak to shaggy nie wiem po co było ukrywanie.. Serwer syf eq dla kolegów itp... Ilość osób online chyba nawet 100osób nie ma ;// pare mies zarobi z was kase i padnie jak ralios czy alios który już pada i bedzie kolejny serwer. O navi nie wspomnę i sprzedawanie yang dla kolegów na TS'ie pozdro jak ktoś chce tu grać.

Opublikowano

Ten hastyo czy jakoś tak to shaggy nie wiem po co było ukrywanie.. Serwer syf eq dla kolegów itp... Ilość osób online chyba nawet 100osób nie ma ;// pare mies zarobi z was kase i padnie jak ralios czy alios który już pada i bedzie kolejny serwer. O navi nie wspomnę i sprzedawanie yang dla kolegów na TS'ie pozdro jak ktoś chce tu grać.

Luzer za co pizdo hejtujesz :)

Przecież każdy wie,że ja to Hastyo.

Nie mamy teamspeaka,więc jak mogę sprzedać eq na nim ?

Daj mi 1 itemek z navi.

Na serwerze gra 210-250 osób i cały czas licznik rośnie,więc proszę bez dowodów to możesz sobie pisać.

Też Ci coś miłego napisze nie martw się :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Luzer za co pizdo hejtujesz :)

Przecież każdy wie,że ja to Hastyo.

Nie mamy teamspeaka,więc jak mogę sprzedać eq na nim ?

Daj mi 1 itemek z navi.

Na serwerze gra 210-250 osób i cały czas licznik rośnie,więc proszę bez dowodów to możesz sobie pisać.

Też Ci coś miłego napisze nie martw się :)

Pizdo, haha nie powiem kto kupił każdą rzecz na serwerze od Teodora/Endiego/Krzywego kolego :).

No, ale dzieciaku musiałeś kłamać..;c. No, jak tam już nowy projekt? z Yang czy tam eq które sprzedawałeś co sie chwaliłeś na ts'ie Shaggy nie oszukuj się...

Na serwerze max 150 online w godzinach szczytu..

Opublikowano

@Quai

Twoje posty są zbędne bo i tak nikt nie zwraca uwagi na takie popychadło jak Ty.

Idz lepiej reaktywować swój serwer po raz "enty" ale efekt końcowy zawsze będzie taki sam #MAX TYDZIEŃ :D

@topic

Polecam serwer Shaggy to dobry technik i swoimi umiejętnościami może zapewnić graczom stabilność & komfort.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Pizdo, haha nie powiem kto kupił każdą rzecz na serwerze od Teodora/Endiego/Krzywego kolego :).

No, ale dzieciaku musiałeś kłamać..;c. No, jak tam już nowy projekt? z Yang czy tam eq które sprzedawałeś co sie chwaliłeś na ts'ie Shaggy nie oszukuj się...

Wypierdalaj,bo mnie denerwujesz.

Ts3 nie mamy,a ty mi pierdolisz,że yangi tam sprzedaje?

Weź się k***a ogarnij,bo jak ja Ci serwer zdissuje to bedzie po tobie ;)

Powodzenia ze złodziejem true.

Chcesz kupić yangi ?? Sorki puchary na mentisie,bo mam jeszcze nagranie na twój team wrzuce ci do prezki ;)

Co do kupionych rzeczy.

Pisze Ci w prezce od kogo i wgl.

Wiem,że cie dupa boli bo cię nie stać,ale nie musisz mi hejtować serwera.

Tak wgl. co Ci do tego,że to kupiłem?Jesteś zwykłym pizdą i nie wiem o co ci chodzi znów.

Pamiętaj jesteś zwykłym gównem i hardem postawiłem cię przestać przy większej ilości online :)

Nawet do dziś stoje,a nie zamykam serwery jak ty j****y śmieciu.

PS // Jak widać graczy zadowalam i cieszy ich to co robie,a takie zjeby jak ty nigdy do niczego nie doszły :)

Wiem,że dupa boli bo serwer stabilny i wgl.

Pozdrawiam

Shagguś^^

5_Przezroczyste.png

Opublikowano

@Quai

Twoje posty są zbędne bo i tak nikt nie zwraca uwagi na takie popychadło jak Ty.

Idz lepiej reaktywować swój serwer po raz "enty" ale efekt końcowy zawsze będzie taki sam #MAX TYDZIEŃ :D

@topic

Polecam serwer Shaggy to dobry technik i swoimi umiejętnościami może zapewnić graczom stabilność & komfort.

idź wgrywaj bronie na serwerXDD ups zapomnialem, nie umieszXDDD

przecież on kupował questa na KAMIEŃ DUCHOWY BEZ LIMITU. . . .

nie polecałem i nie polecam, ile graczy online macie, 500+ jest?

Opublikowano

Wypierdalaj,bo mnie denerwujesz.

Ts3 nie mamy,a ty mi pierdolisz,że yangi tam sprzedaje?

Weź się k***a ogarnij,bo jak ja Ci serwer zdissuje to bedzie po tobie ;)

Powodzenia ze złodziejem true.

Chcesz kupić yangi ?? Sorki puchary na mentisie,bo mam jeszcze nagranie na twój team wrzuce ci do prezki ;)

Co do kupionych rzeczy.

Pisze Ci w prezce od kogo i wgl.

Wiem,że cie dupa boli bo cię nie stać,ale nie musisz mi hejtować serwera.

Tak wgl. co Ci do tego,że to kupiłem?Jesteś zwykłym pizdą i nie wiem o co ci chodzi znów.

Pamiętaj jesteś zwykłym gównem i hardem postawiłem cię przestać przy większej ilości online :)

Nawet do dziś stoje,a nie zamykam serwery jak ty j****y śmieciu.

PS // Jak widać graczy zadowalam i cieszy ich to co robie,a takie zjeby jak ty nigdy do niczego nie doszły :)

Wiem,że dupa boli bo serwer stabilny i wgl.

Pozdrawiam

Shagguś^^

Sprostujmy pierwszą rzecz j****y oszuście ;) Piszesz że miał 15 serwerów, a chyba nie miał nawet 5.. A, że Ty miałeś tylko 3. Haha - Jedna wielka beka oszuście miałeś serwerów ponad 10 nie zapomniałeś o Bertia, Bartia, Linseya2 itp co zamykałeś po tygodniu gdy ludzie kasę wydali?? Oj Shaggy nie ładnie....

Tak samo ostatnio gadaliśmy na tsie mówiłeś , że szykujesz już nowego harda pod innym nickiem a Aliosa wkrótce zamkniesz, wiec za miesiąc pewnie Lastivie też ;). Tylko hajs Ci się zgodzi a jak już będzie 100 online +/- to zaczniesz navi sprzedawać by jeszcze coś zarobić...

Jesteś życiowym nieudacznikiem i tyle w temacie przyjacielu <3  Masz się czym chwalić Twoje myślenie : Pobiore SF balanti postawie serwer, kupie pare rzeczy od innych zarobie z isu, sprzedam navi i kolejny serwer....

Edit:

Wiesz czemu serwer stabilny ? Bo nikt nie atakuje takiego serwera który ma paść z ilością 100+/- online... Jak tam za 100zł dostanę Trute+9 sr 60 shaggy?

Serwer ma chociaż 100 online?  Administracja to dno złodzieje i nieudacznicy.

Opublikowano

Ahh to teraz juz wiem co fumbia ma do nas :) Fumbia to kolega shagiego shagi mu mowi ze ma shejtowac to leci jak pieselek. Shagy dobry technik ? Sam nic nie potrafi zrobic - pythona,questow,nawet kupywal dify na zabezpieczenie CH hahaha ;d Mateo go poleca bo dostal 20zl. Gdyby ktos mial tutaj nagrac za free to nie liczylbym nawet na yt'bera z 200 subami. Shagy ty miales wpip serwerkow wiec nie gadaj ze tylko 3. Co innego mowiles jak damiana poznawalismy jak cie na ts'a zaprosil inna gadka byla nie ? Szkoda  ze tego nie nagralem ;3

@ PS nie ukrywales sie ? A kto zakladal temat ze to kumpel czegos szuka ?  a to byles ty. Dopiero jak ludzie zaczeli pisac ze Hastyo to ty to dopiero przestales ukrywac prawde. 

@ Na serwerze ralios mateo rozdawal eq :) swoim kolega z isa mieli wszystko itp tego bylem swiadkiem. 

@ Skad truta +9 ? jakie sa tu dungeony

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer Dno, Z administracją 0 kontaktu, ciągle przesiaduje na Team Speak 3 wraz z forum i grą, Administracja olewa... nie wie jak rozwiązać dany problem.

Dużo graczy przyszło, dużo odeszło.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...