Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie daj się oszukać

™PanPrawdy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

% może nie są na 100% zgodne ale przyda się to ponieważ to co napisałeś jest prawdą i na każdym się przejechałem 

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy kto myśli i używa jakoś swojego rozumu na pewno wie co jest nie tak jak ktoś chce go oszukać. Poradnik dobry dla Newbie. Lajk.

Właśnie to poradnik ma na celu. W metina grają osoby w wieku 7 - 18lat. Poradnik przeznaczony jest dla młodych osób które w wszystko wierzą.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Właśnie to poradnik ma na celu. W metina grają osoby w wieku 7 - 18lat. Poradnik przeznaczony jest dla młodych osób które w wszystko wierzą.

No wiem wiem rozumiem :). Nie mam nic złego do poradnika właśnie miałem na myśli, że takie poradniki powinny być przy rejestracji konta na Metin2.pl ; d.

Opublikowano

Dla początkujących graczy jest to bardzo przydatne, sam nie wiedziałem o jednym sposobie.Ale tak jak kolega wyżej pisze, są też inne sposoby na okradanie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Można się jeszcze nabrać w DT, jak ktoś pisze, że nie ma nic do ulepszenia i może nam pomóc.

Wziąłem to pod uwagę. W tej aktualizacji.

Aktualizacja Poradnika:

Złodziej (Pomóc w DT ?)

Około 20 % graczy okradanych w ten sposób.

Rada:

Nie dawaj przedmiotów innej osobie z grupy która

chce ci coś ulepszyć u kowala w DT.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Ta osoba niekoniecznie musi być w naszej grupie.

Czasem pchają się na siłę do DT, a na ostatnim piętrze udają, że nie mają nic do ulepszenia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na serwerach prywatnych jeszcze robią tak, że wystawiają cały sklep sztabek po 1 yang a pare sztuk jest np. za 500kk i wołasz mase dzieci, a oni to tak szybko kupują że nawet ine patrzą na ceny. Zawsze gdy to robiłem byłem na plusie :D

Opublikowano

Na serwerach prywatnych jeszcze robią tak, że wystawiają cały sklep sztabek po 1 yang a pare sztuk jest np. za 500kk i wołasz mase dzieci, a oni to tak szybko kupują że nawet ine patrzą na ceny. Zawsze gdy to robiłem byłem na plusie :D

Ale wtedy kupują przez przypadek. Nie jest to chyba rodzaj oszustwa.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

spoko nawet przydatne

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Aktualizacja poradnika:

Złodziej (Za 1 yang)

Około 10 % nieuważnych graczy okradanych w ten sposób.

Rada:

Kupując w wystawionych przez graczy sklepach uważnie sprawdzaj 

jakie są ceny danych przedmiotów.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Nie daj się oszukać
Opublikowano

Powiem Ci, że mega fajnie się czyta :) Wielu osobom może pomóc ten TUT :) Pozdrawiam.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziękuje za poradnik. Już mnie nie okradają, podlinkuje też ten poradnik rodzinie, żeby się nie dali okradać.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...