Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BLAD HACK SHIELD PRO

No_Name_MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczy :)

dzisiaj chcialem zagrac w Metin2 , pobralem gre oraz ja zainstalowalem wszystko poszlo zgodnie z planem lecz przy wlaczeniu gry wystapil blad z programem Hack Shield Pro nie wiem czemu wyskakuje ten blad za kazdym razem kiedy chce wlaczyc gre . Pozatym wszystko wedlug mnie elegancko smiga bo z pobraniem ani zainstalowaniem nie mialem zadnych problemow . Czy ktos moglby pomoc mi w moim problemie , a moze ktos mial podobna sytuacje i wie jak z niej wyjsc ?

Z gory dziekuje .

P.S - ten blad nosi nazwe "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR"

Opublikowano

Sprawdz czy zapora systemowa / antywirus nie blokuje procesów zwiazanych z HS. Jesli tak, to dodaj wyjatek i uruchom gre

Opublikowano

wlasnie mam antywirusa wylaczonego i odpalam metka jako administrator bo mam win 7 myslalem ze moze to ma jakis wplyw na to ale niestety nadal to samo ....

ma ktos jeszcze jakies pomysly jak to zrobic ?

Opublikowano

ja juz poprostu k***a nie wiem co mam zrobic ... przeinstalowywalem 3 razy gre i nadal to samo , nie mam antywira , nie mam zadnych zapor i non stop ten hack shield staje i mi w********a blad

Opublikowano

Był jakiś patch dzisiaj? Bo ja też mam problem z hackshieldem tylko trochę inny. Loguję się do gry, stoję w bezruchu i za jakiś czas (niecałą minutę) wyłącza mi się Metek, i wyskakuje takie coś: 330d21f.jpg

Też nie wiem co mam k**** robić ;x.

Opublikowano

Napiszcie na forum metina, może tam coś poradzą.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...