Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien - D1 czy Challanger

user1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko , Nerva gra  jak Challanger ,ale czy 10 dni mu starczy na te wbicie Challengera?

Dzisiaj ostatni dzień z tego co wiem.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da rady, musiałby wbić 100LP, z czego na 99 pewnie by mu po 0 zaczęło dawać, a potem jeszcze serie by musiał wygrać.

Oczywiście piszę to z myślą, że zacznie stream jak zawsze o 14, gdyby zaczął o 14 to już nie ma szans na wbicie bo zagrał by max 10 gier, a ma 50LP.

Opublikowano

Nie da rady, musiałby wbić 100LP, z czego na 99 pewnie by mu po 0 zaczęło dawać, a potem jeszcze serie by musiał wygrać.

Oczywiście piszę to z myślą, że zacznie stream jak zawsze o 14, gdyby zaczął o 14 to już nie ma szans na wbicie bo zagrał by max 10 gier, a ma 50LP.

To 2,50 godziny ,a zapewne by grał do północy.

Opublikowano

Dziś był stream do trzeciej nad ranem także może się udać

Opublikowano

Dziś był stream do trzeciej nad ranem także może się udać

Ale ma czas do 24 DZISIAJ! Nie może grać do 3 nad ranem.

Czysta matematyka, zacznie o 14 powiedzmy gra do 24, niektóre gry trwają po 40 minut + champion select. Zagra więc koło 10/11/12 gier max. A ma 50LP i za jedną gre NARAZIE dostaje 5LP.

Opublikowano

On chyba z góry wiedział, że się nie uda, ma 50 lp, nie ma szans.
Jeśli by miał 2-3 dni jeszcze to tak, dziś nie... teraz powinien już streamować..

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Za długo siedział w platynie I

Chyba w G1 przegrał serie  i 5 Lose pod rząd

Jakby dłużej grał tak samo tylko ,że np. 4 godziny dziennie to pewnie by dał radę.

Opublikowano

Tak w goldzie byłeś dużo widziałeś... Kolejny mistrz gry, to nie zawsze jest tak, że jak będzie mieć 99 LP to będzie dostawać po 0 >.< Ktoś wam tak kiedyś napisał i teraz przekładacie to na wszystkie przypadki... 

@top Zależy jakie mu się gry trafią jak szybkie i same winy to powinien zdąrzyć a jak nie no to nie zdąrzy

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Według mnie nie da rady, przy 99 lp będą go trollować polaczki, w promo te kidy będą go snajpić i trollować/drophackować

Opublikowano

Tak w goldzie byłeś dużo widziałeś... Kolejny mistrz gry, to nie zawsze jest tak, że jak będzie mieć 99 LP to będzie dostawać po 0 >.< Ktoś wam tak kiedyś napisał i teraz przekładacie to na wszystkie przypadki... 

@top Zależy jakie mu się gry trafią jak szybkie i same winy to powinien zdąrzyć a jak nie no to nie zdąrzy

zdążyć* zdąży*

Może i jestem w goldzie i co z tego? Nie mam czasu na gre, a pozatym to ile razy sie było u jakiegoś streamera i nigdy do 100LP nie mógł dobić bo +0 dostawał. A z tego co wiem to mmr nervariena nie jest już takie duże bo w platynce w c**j meczy przegrał i mu się wyrównało. Nawet z D III do D I go nie dało odrazu bo zbyt słabe mmr.

Opublikowano

zdążyć* zdąży*

Może i jestem w goldzie i co z tego? Nie mam czasu na gre, a pozatym to ile razy sie było u jakiegoś streamera i nigdy do 100LP nie mógł dobić bo +0 dostawał. A z tego co wiem to mmr nervariena nie jest już takie duże bo w platynce w c**j meczy przegrał i mu się wyrównało. Nawet z D III do D I go nie dało odrazu bo zbyt słabe mmr.

Dobra w sumie to z tą dywizją to było trochę bez sensu ale po prostu nie wiesz dokładnie to nie pisz zią. No tak ale to zależy może dostawać po 0 a może dostać normalnie np. ktoś zrobi nowe konto i smurfuje to wbije mu się 100 LP bez tych 0 lp ale to też zależy. 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

On ma czas do jutra do godziny 15. Po banie przyjął, że zostanie mu 9 dni, zaczął streamować o 15. 9 dni i dopiero jutro o godzinie 15 minie 10 dni. Także jeszcze ma szanse wbić, poza tym zapraszam na streama, bo zaraz będzie :P

Opublikowano

On ma czas do jutra do godziny 15. Po banie przyjął, że zostanie mu 9 dni, zaczął streamować o 15. 9 dni i dopiero jutro o godzinie 15 minie 10 dni. Także jeszcze ma szanse wbić, poza tym zapraszam na streama, bo zaraz będzie :P

nie, nie ma szansy. do tej pory gral na poziomie d1 30-40lp, z czasem bedzie przegrywaal co druga gre tak jak na main koncie, nawet dajac sobie 20 dni by nie wbil chall. pamietam ze na mainie od d1 60lp zeszlo mu ponad miesiac zeby wbic chall, a jak juz wbil te 300 lp to gral 1 gre na tydzien zeby nie spasc 

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Nie ma bata by ten debil wbił challa. Gość blamuje jak skurwysyn wszystkich na obkoło, od początku go oglądałem, i ANI RAZU nie wziął winy za lose na siebie, tylko blamował wszystkich na obkoło. Wiele razy przegrał grę bo w late game farmił na jungli, a jego team był wipeowany w bazie 5 vs 4, ale on blamował teammatów za to, że inicjują 4 vs 5, on bez winy. Wkurwia to niemiłosiernie, gość jest jebanym blamerem, już dawno by challa miał, ale robi beznadziejne błędy na poziomie silvera i zgania winę na innych. Oby k***a nie wbił, życzę mu tego z całego serva, i nie dlatego że jestem cebulakiem, powód wymieniony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...