Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien stream

Own3D™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wam przedstawić jednego z najbardziej oglądanych w polsce Live Streamerów z LoL'a, a jest nim Nervarien. Zdobywca challengera w S3 oraz chellender w S4 na EU NE i EU WE. 

Odsyłam na live streama:

http://www.twitch.tv/nervarien

Odsyłam na YouTube:

https://www.youtube.com/user/Nervarien

Na kanale Youtube prowadzi, poradniki championów, objaśnienia aktualizacji itp. 

Zachęcam wszystkich do odwiedzenia tej osóby na live streamie oraz czerpanie wiedzy ^^

Opublikowano

Polecam, poradniki boskie dla każdego nawet dla D1 ^^ 

Co do wyzwania, został ostatni dzień a jest już przy samym końcu. D1 w 9 dni z unrankeda  xD

Opublikowano

Nie poszło z tym challengerem, ale ładnie d1 wbił ^^. :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Polecam, poradniki boskie dla każdego nawet dla D1 ^^ 

Co do wyzwania, został ostatni dzień a jest już przy samym końcu. D1 w 9 dni z unrankeda  xD

No właśnie a na unranked wystarczy wszystkie gry wygrać i odrazu goldzik, jak by spróbował od b5 to max p1 by wbił

Opublikowano

No właśnie a na unranked wystarczy wszystkie gry wygrać i odrazu goldzik, jak by spróbował od b5 to max p1 by wbił

Ale to nie była seria Bronze to Challenger tylko Unranked to Challenger :)

Opublikowano

Nervarien nie jeden z najczesciej ogladanych, a najczesciej ogladany. Jak miał challenge Chall in 10 days to grubo ponad 10k widzów, 15 bylo z tego co pamietam ;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nervarien nie jeden z najczesciej ogladanych, a najczesciej ogladany. Jak miał challenge Chall in 10 days to grubo ponad 10k widzów, 15 bylo z tego co pamietam ;)

20 jak dostał bana XDDD

Graczem jest dobrym. Nie tyle co ma skilla tylko jest doświadczony i to pomaga mu kierować drużyną. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...