Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy na ping - naprawdę działa?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio od kilku tygodni zaczął mi szalenie skakać ping od 200-600. Oczywiście są często takie sytuacje, lecz tak to mam po 30-70 pingu i zwlekam by zadzwonić do dostawcy. Ale do rzeczy, słyszałem o jakiś programach które zmniejszają podobno ping. Czy to naprawdę działa? Czy to nie rozpowszechnia żadnych wirusów/keyloggerów? Jeśli to naprawdę działa i nie zagraża komputerowi to możecie mi podać dobry link do tego programu? Jeśli nie można to na PW. ;)

Opublikowano

no akurat Ci dziala :/ jeszcze nie znalazlem programu ktory dziala.. tez mam taki ping jak ty a jak nie zadzwonie to ciagle c*****y  regularnie dzwonic musze  bo inaczej sie nie ujedzie

Opublikowano

Istnieją. Zobacz WTFast - płatny, ale jest sposób na nieskończonego triala. Działa, a potwierdzą to ludzie z działu Lola.

Opublikowano

Jakoś mało wiarygodne takie programy ale jak istnieją to może ktoś wysłać dobry link bez żadnych oszustw, wirusów, refflinków do takiego programu? :P

Opublikowano

Nie działa, zwiększają nie które jeszcze ping :) To że te programy niby zmniejszają ping to można powiedzieć że wizualizacja :) Tak na prawdę blokują tymczasowo proxy twojego IP przez co nie pobiera tak dużo danych. Niby cyferki się zmniejszyły, ale klatki zostają te same więc strata czasu :) Poza tym jak miałbym wywalić 30ojro miesięcznie za program zmniejszający mi ping, to wolałbym kupić nowy internet :)

Opublikowano

Miałem na myśli darmowe programy. W życiu bym nie zapłacił 30 ojro za jakiś gunwiany program. :D No ale dobra, będzie chyba trzeba zadzwonić do dostawcy. Dzięki za odpowiedzi. :P

Admin Cienia
Opublikowano

Lepiej popracuj nad fizyczną jakością transfery, chyba że masz spory ruch na sieci w tym czasie gdy masz ogromny ping.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

WTFast, to program dla ludzi którzy chcą pograć sobie np. na serwerach oddalonych bardzo daleko od naszego kraju np. USA. To wtedy to działa, a tak jakbyś łączył się z serwerem który jest w tym samym kraju to tylko by ci zwiększał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...