Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupie pytanie :P

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic Ludzie?

To dosyć mocne stwierdzenie, szczegolnie, ze altiruss jest katolikiem, do tego chrzesty komunie nakazywane przez rodziców bo tak wypada.

Nie niszcz mu świata.

hahaha :D

A skąd wiesz że jestem katolikiem? (To jest prawda)

Ale nie jestem bardzo wierzącym :/

Opublikowano

Ziemia jest niczyja, niektórzy ludzie jednak są właścicielami jej części (tak zwane kraje, państwa, prezydenty)

Więc jak zabijesz kogoś w Polsce, to zostaniesz ukarany, ale jak zabijesz jakiegoś dzikiego indianina na ziemi niczyjej w Azji, to nie poniesiesz kary (prawnej).

8=====>     ( I )

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ziemia jest niczyja, niektórzy ludzie jednak są właścicielami jej części (tak zwane kraje, państwa, prezydenty)

Więc jak zabijesz kogoś w Polsce, to zostaniesz ukarany, ale jak zabijesz jakiegoś dzikiego indianina na ziemi niczyjej w Azji, to nie poniesiesz kary (prawnej).

8=====>     ( I )

Nie ma takiego czegoś jak ziemia niczyja. Oczywiście pomijając Antarktydę i o ile się nie mylę kawałek Hiszpanii czy gdzieś w tych okolicach w każdym razie nie ważne. Raczej nie ma już takiego czegoś jak dzicy Indianie wszyscy się ucywilizowani albo zostali przeniesieni do rezerwatów. Jakbyś zabił Indiana od razu dostałbyś karę śmierci. W Stanach Zjednoczonych prawo jest bardzo surowe i przeważnie bardzo łatwo dostać karę śmierci. ;) Następnym razem nie pisz takich bzdur.

Tak w ogóle Indianie mieszkają w obu amerykach geniuszu. :D

Opublikowano

No ten tego, a jakbym chciał bo kupić ziemię? :D bo słyszałem kiedyś o kimś tam że ktoś za darmo wziął jakąś planetę?

O ile się nie mylę gry odkryjesz jakąś gwiazdę możesz ją nazwać, ale pewien nie jestem. :P Raczej nie możesz kupić planety. W ogóle jaki byłby tego sens? :D

Opublikowano

@Szaki22

Sens? sprzedać ją większemu idiocie który kupił ja? :D albo czekać na nową technologię i się tam przeprowadzić kiedyś? :D

Najpierw musiałbyś dorobić się nie małych miliardów. Chociaż póki co nie ma możliwości kupna planet. :P

Opublikowano

Pamiętam, że jakaś kobieta z USA wzięła sobie na własność chyba jakąś gwiazdę. Czytałem gdzieś o tym.

Dwa, wątpię, że mógłbyś wziąć sobie na własność jakakolwiek planetę, na której są warunki do życia. Raz, że ciężko taką znaleźć, dwa, nawet gdybyś stwierdził, że druga Ziemia należy do ciebie i chuj, to szybko byś zniknął z tego świata. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Weź sobie na własność słońce i sprzedawaj  xD  Ps Może jeszcze nikt?  Spróbuj  :rolleyes:

No ten tego, a jakbym chciał bo kupić ziemię? :D bo słyszałem kiedyś o kimś tam że ktoś za darmo wziął jakąś planetę?

No drogo by cięto kosztowało, malutka działka kosztuje ponad 100 tys. więc tak szykuje parę tysięcy Googolplexów,

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...