Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS Lounge

dawid11117777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko bo dopiero od wczoraj sie bawię w obstawianie skinów czy da się jakoś cofnąć do ekwipunku skiny lub obstawić je na inny mecz ? Bo obstawiłem mecz był wygrany oczywiście ale średnia moich skinów nie przewyższyła Potenital reward Value. Tak tak wiem idiota ze mnie ;c po prostu nie doczytałem pewnych kwestii ;c 

Opublikowano

Mam pytanko bo dopiero od wczoraj sie bawię w obstawianie skinów czy da się jakoś cofnąć do ekwipunku skiny lub obstawić je na inny mecz ? Bo obstawiłem mecz był wygrany oczywiście ale średnia moich skinów nie przewyższyła Potenital reward Value. Tak tak wiem idiota ze mnie ;c po prostu nie doczytałem pewnych kwestii ;c 

Można tylko zmienić drużyne, ale w odrębie obstawionego meczu :)

//Edit. Chyba, że wygrałeś to powinienieś mieć swoje skiny w My Bets. Na następny raz pisz bardziej zrozumiale.

Opublikowano

Oook :D pytanie jeżeli mam przypuśćmy skiny za 0,02 i je obstawię i moja wartość Value of your items będzie wynosić powyżej Potential reward: Value 0.15 for 1 to normalnie będę miał skina czy to jeden skin musi być wart 0.15 ? Dobra co do pierwszego pytania ogarnąłem ale wyskoczyło mi coś takiego "Członkowie Społeczności Steam zgłosili użytkownika CSLNG | Lingopavle93 za próby oszukiwania podczas wymiany. Postępuj z uwagą i pamiętaj, że otrzymasz wyłącznie przedmioty ukazane w oknie wymiany. Nie można wymieniać funduszy Portfela Steam i numerów seryjnych." O co chodzi : o

Opublikowano

Tym się nie przejmuj. Sprawdź tylko czy boty mają takie same Protection cody ;) Jak tak to śmiało.. [To dają debile które przegrały skiny asimovy itp. :D]

Opublikowano

Ook dzięki to się nie będę przejmować, a jak obstawiam to skin musi być warty tyle co jest tot value czy mogę dać parę skinów aby wartość value wynosiła tyle co jest na obstawianiu :D?

Opublikowano

Możesz dać ile chcesz, ale małego value jeśli wygrasz nie wydają, nie wiem do jakiego limitu. Maksymalna ilość skinów do wystawienia to 4. 

he?

Opublikowano

Dałem AK za 76 centów (tak wiem bieda, nie stać na nic lepszego) zobaczymy co z tego będzie :D

Jaki mecz obstawiales? Wygrałes? Pochwał się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...