Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Podczas

michu1494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL on pisze o metinie a nie o Combat Arms ...

jednym słowem "Wypierd***j"

Opublikowano

ziąąąąą to jest dział Combat arms a nie metin, wątpię żeby ktoś Ci pomógł... chyba że ktoś się zna na metku ...

wyłącz komunikatory, programu typu uTorrent (P2P) albo co innego co korzysta z neta

Opublikowano

Jaki noob, pyta się w combacie o metina, choć metin ma tu najbardziej rozbudowany dział

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

powiem ci z mojego doświadczenia, że to na 100% wina neta. na radiówce masz niby jakąś wykupioną prędkość, ale tak na serio prędkość zależy na niej od ilości ludzi używających w tym czasie neta od tego samego usługodawcy co ty masz. więc jedynie pomoże zmiana neta na kablowy od TP lub NETII.

Opublikowano

Tak to wina Nexona mi też się tnie, i to nie dlatgeo ze mam slabego kompa albo neta (bo kompa i neta mam baaaaardzo dobrego) to Nexon coś zpier***** bo dzieje się tak po tym ostatnim updacie.

Opublikowano

Taa... po tym ostatnim up'ie cos sie stanelo xD i co jakis czas lagi sa nie do ogarniecia

PEACE

Opublikowano

no wlasnie lagii czasem jeszcze wieksze niz byly,a mialo byc lepiej.Leca w gume dziady i tyle.

teraz bedzie patch to moze cos sie poprawi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...