Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Podczas

michu1494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiitojcie :D

mam pewien problem..

Gdy gram w ca na jakiejs mapie wszystko pieknie ladnie a za moment takie lagi ze z bazy wyjsc nie moge.. cofa przenosi.. i co nie tylko.. wie moze ktos o co chodzi? : D

prosze o pomoc

PEACE

Opublikowano

po pierwsze nie uzywam hackow, zrobilem konto po to by udzielac pomocy innym i po to zeby pomocy mi udzielali, a po drugie sprzet mam spoko.

Idiotycznych odpowiedzi nie chce bo to szkoda slow takich jak Ty.. tylko posta sobie nabijasz.

a co do tematu Zna ktos przyczyne?

PEACE

Opublikowano

Zależy na czym grasz czy lapek czy statjonar. Jak lapek to ci sie nagrzewa w pizdu tez mam lapka i sie grzeje po 2 h gry i wyjebuje mnie ogolnie . Jeśli stacjonar to nie mam pojecia .. moze ustaw zeby odpalalo jako administrator ?

Jak to nie pomoze to nie mam pojecia jesli pomoglem wystarczy dziekuje ale jak chcesz to daj +

Opublikowano

Internet mam radiowy stale lacze.

A na kompie 1 konto :P. Ten problemik mam od 2 dni.. tak ze lipa troche ;/

bede musial ochrzanic mojego netodawce xD

Dzieki ze napisales ;]

PEACE

Opublikowano

Internet mam radiowy stale lacze.

A na kompie 1 konto :P. Ten problemik mam od 2 dni.. tak ze lipa troche ;/

bede musial ochrzanic mojego netodawce xD

Dzieki ze napisales ;]

ale jesli masz takie problemy dopiero od 2 dni to mozliwe ze złapałes jakies viry spowalniające łącze,spróbuj przeskanowac kompa...

Opublikowano

Być morze jest to wina łacza lub Jak wspomniał Hogan jakiegos wira sprawdz poprawność działania całego swojego sprzętu a także wyłacz HACKI[jeśli posiadasz] :rolleyes:

Opublikowano

mam problem kiedy włączam swojego serwa wszystko piekinie śmiga ale np nie moge weiść do handlarza lub po 30 sekundach dopiero wchodze i po 2 minutach grania wyłancz sie na pasek wybierania jaki swiat czy monastry itp

:angry: prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem kiedy włączam swojego serwa wszystko piekinie śmiga ale np nie moge weiść do handlarza lub po 30 sekundach dopiero wchodze i po 2 minutach grania wyłancz sie na pasek wybierania jaki swiat czy monastry itp

:angry: prosze o pomoc

z tego co zrozumiałem to nie mozesz wejsc do shopu i gra minimalizuje ci sie po kilku minutach?

wiec tak..gra ci tnie bo moze masz słaby sprzet albo słabego neta..

a wywala cie do pulpitu bo moze właczaja ci sie jakies reklamy od programów(radze wyłączyc wszystkie programy p2p)..

Opublikowano

ja mam sprzęt intel ® CPU 2,66GHz 2,00RAM karta graficzna GTs 250 a ramuw na privie nastawilem tylko na 500 mb ram i zadne reklamy mni nie wyskakuja a interne mam 2 Kb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Do tematu..

Skanowalem kompa nascie razy.. reinstalowalem ca i jakis czas dobrze bylo. Dziasiaj wlaczylem combata a tu jeszcze gorsze lagi niz wczoraj :D

Ruszyc sie nie moge z miejsca postacia bo zaraz cofa. Po drabinie wejsc sie nie da bo cofa tak ze ni hu hu..

Czy jest jakies inne rozwiazanie niz Format? :|

@Up

Sprobuj jeszcze raz zainstalowac combata moze cos z update nie tak miales :P

PEACE

Opublikowano

zmień neta, reinstal windowsa, format. innych wyjść nie ma ... ale tak to jest jak się ma radiówkę, ściąga się jakieś gówna z neta ...

Opublikowano

i dalej nic nastawilem i tak samo nawet kozej bo wszystkie NPC znikły co mam teraz zrobic

Idź do działu Metin2 -.-

03091112_Veteran_Leon.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...