Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Mat3eo nie wciskaj kitu ludziom że były beta testy, edytowałeś prezentację przed 18:00, a były tam inne słowa odnośnie rzekomych " beta testów " ! ale spokojnie przyjdzie czas na kompromitację :D

Owe rzekome beta testy wyprowadzą serwer na prostą. Dużo się zmieniło w te kilka dni i zmieni się jeszcze więcej. Może najpierw poczekaj na otwarcie o potem piernicz co jest nie tak.

Ten serwer to jedno wielkie kopiowane gówno , powodzenia ... nowy technik masz na myśli ,że utrzyma serwer 4 godziny ? jeśli jest lepszy od Asfena :)

Ciekaw jestem ile na nim byłeś (o ile wgle byłeś). 

Co do nowego technika - nie martwię sie teraz o starcik dzięki niemu ;). To co mu się podeśle wszystko skrupulatnie zapisuje a następnie naprawia. Nawet nie ma co porównywać go do Asfena..

NU94p9A.gif

Opublikowano

Ciekaw jestem ile na nim byłeś (o ile wgle byłeś). 

Co do nowego technika - nie martwię sie teraz o starcik dzięki niemu ;). To co mu się podeśle wszystko skrupulatnie zapisuje a następnie naprawia. Nawet nie ma co porównywać go do Asfena..

A ja bym sie martwil o ten start bo server mial ruszyc dzis a nie jutro :)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to Asfen nawet miał problem nawet z dodaniem chaneli na serwer więc to żaden technik :)

Ściągnał gotowca i pozmeniał handlarzy zmienił exp tyle :)

Byłbyś na TS byś wiedział, odrazu była mowa o piątku godzinach wieczornych

TNG jest naprawde porządnym technikiem z tego co troche z nim pisałem jest też poprostu cool koleś :)

Na serwer oczywiście wbije! $$ <3

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Tak jak @Lolkos tylko ze, co ty sie tak spieszysz? To chyba lepiej swiadczy o serwerze ze woli administracja ponaprawiac jeszcze przez 1 dzien dluzej aby sie lepiej gralo, bez bugow? Wytyczasz takie pierdoly ze nwm. jakby mial sie swiat zakonczyc bo Exoria startuje dzien pozniej ^^

NU94p9A.gif

Opublikowano

Zagram. :>

Mam nadzieję że nie będzie to 2 - godzinna przygoda... ;P

Powodzenia !

Tak na pewno nie padnie obiecujemy.

Start mial byc dzisiaj -,-

znowu bedzie fail lecicie tylko na kase tak jak kazdy inny "j*b*c taki ludzi"

Start miał być jutro. :)

Zapraszamy na TS: xxx

Opublikowano

Ten serwer nie ruszy, liczą na wasze wsparcie finansowe i taka jest prawda :D były ponoć beta testy więc mieli okazje bugi ponaprawiać, wstawili prezentację, wspomnieli o zmianie technika dla zmyły, a kiedy serwer ma ruszać przekładają start :D ja się was ludzie pytam : czemu wy tacy naiwni jesteście i dajecie się robić w bambuko ? oczywiście będą opowiadać wam że jutro juz wszystko pięknie i cacy będzie, sęk w tym że to jutro nigdy nie nadejdzie !

Opublikowano

Jutro będzie za 4 i pół godziny około. Każdemu należy się druga szansa. 3-cia już niekoniecznie. 

Poza tym każdy doświadczony gracz wie, że najpierw lepiej poczekać te 5 miesięcy, żeby

zobaczyć czy serwer jest stabilny, a dopiero potem kasę ładować.

Liczę na udany start bo żadnych fajnych easy nie ma !

Opublikowano

Ten serwer nie ruszy, liczą na wasze wsparcie finansowe i taka jest prawda :D były ponoć beta testy więc mieli okazje bugi ponaprawiać, wstawili prezentację, wspomnieli o zmianie technika dla zmyły, a kiedy serwer ma ruszać przekładają start :D ja się was ludzie pytam : czemu wy tacy naiwni jesteście i dajecie się robić w bambuko ? oczywiście będą opowiadać wam że jutro juz wszystko pięknie i cacy będzie, sęk w tym że to jutro nigdy nie nadejdzie !

Przepraszam gdybyśmy liczymy na PLN, to byśmy dawno nie otwierali reaktywacji i teraz siedzieli po nocach + byśmy nie oddawali SMÓW które gracze stracili na pierwszej odsłonie także nie gadaj że serwer jest pod Hajs, bo wszystko idzie prawie wszystko zdobyć w grze gdzie nie na każdym serwerze jest prawie większość itemów do zdobycia w grze.

Opublikowano

Jak widzę w prawie każdej prezentacji serwera piszesz takie pierdoły, ale myślisz że twoje zdanie się tutaj liczy to się mylisz, nie masz nic lepszego do roboty tylko hejtować każdy startujący serwer? Znajdź Sb zajęcie jakieś najlepiej na dworze.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Przepraszam gdybyśmy liczymy na PLN, to byśmy dawno nie otwierali reaktywacji i teraz siedzieli po nocach + byśmy nie oddawali SMÓW które gracze stracili na pierwszej odsłonie także nie gadaj że serwer jest pod Hajs, bo wszystko idzie prawie wszystko zdobyć w grze gdzie nie na każdym serwerze jest prawie większość itemów do zdobycia w grze.

Słuchaj mnie chłopczyku, ostatnio Tobie napisałem co o tym myślę i sprawdziło się co do joty, Ty zaś zamilkłeś aż do dziś i znowu szczekasz i podgryzasz nogawke jak mały ratlerek . Ostatnia wasza odsłona to była raczej " zasłona ", wtedy zapewne też po nocach siedzieliści i ciężko pracowaliście ( oczywiście ), nie raczyliście nawet graczy poinformować że " game over ", tylko temat trafił do kosza migiem . Teraz próbujesz mi i innym wcisnąć kit o tym jak to teraz będzie pięknie działało, szkoda tylko że przed 18:00 w prezentacji kilka rzeczy się zmieniło i o to skrzętnie chciałeś ukryć prawda mistrzu ? Zawsze takim jak Ty odpowiadam : pożyjemy zobaczymy, a życie zweryfikuje was odpowiednio :)  powodzenia

Jak widzę w prawie każdej prezentacji serwera piszesz takie pierdoły, ale myślisz że twoje zdanie się tutaj liczy to się mylisz, nie masz nic lepszego do roboty tylko hejtować każdy startujący serwer? Znajdź Sb zajęcie jakieś najlepiej na dworze.

Nie pisze pierdół jak to koleżanka twierdzi, bo większość rzeczy jakie przedstawiam ma pokrycie w rzeczywistości . Widzisz znam to wasze towarzystwo od stawiania serwerów, dowodów na nieudolność, machloje, kłamstawa mam ponad stan by udupić 90 % rzekomych fachowców . Zajęcie mam i nie muszę wychodzić nigdzie ale dziękuję za troskę :D 

Opublikowano

NIe rozumiem ludzi, którzy oczerniają serwer w 15 postach albo więcej.... Skoro masz jakiś problem to napisz ten swój post i nie zaglądaj tu więcej....

Opublikowano

Boże jak odgapiają pliki ! Nie umiecie sfoich zrobić tylko kradniecie? zlodzieje !!!!!!

Jakie kradniemy? Nie są to kradzione pliki proszę cię .

W ile wbije się max lv?

Ciężko o ulepki?

Myślę max 2 tygodnie.

Średnio nie jest za łatwo, na pewno gorzej niż z expem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...