Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalne skrzydełka

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość zmiany skrzydeł ogniste na normalne ? Nie chodzi mi tu o wsadzanie w pudło ale czy jest jakiś inny sposób.

@down

Czepiasz się ;]

Lol jak by nie można było się zczaić ;] Te żółte ;]

Opublikowano

Chyba tylko wsadzenie w pudlo pomoze.

@Edit

5% za spam?

Mogles zamknac temat , jak nie rozwiazany . Przeciez nademna nie napisales ze wlozenie do pudelka pomoze wiec moja odpowiedz jest nr.1 , dzieki, jak zawsze cb nie lubie :)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Czytałem, że jeśli użyłem już kiedykolwiek zmianę wyglądu skrzydeł, to już nie będę mógł ich zmienić, chyba że włożę kartę to pudła i wyciągnę. Wtedy mogę znów zmienić.

Opublikowano

Czytałem, że jeśli użyłem już kiedykolwiek zmianę wyglądu skrzydeł, to już nie będę mógł ich zmienić, chyba że włożę kartę to pudła i wyciągnę. Wtedy mogę znów zmienić.

No tak...

Opublikowano

@DxDxDxD

-Lukaszenko502

On powiedział, że mogę normalnie zmienić wygląd w sensie, np : z anioła na demona, bez konieczności wsadzania w pudło.

Temat można uznać chyba już jako rozwiązany, wydaje mi się że można już zamykać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...