Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się pytam po c**j ktoś z generałem czy tam  pułkownikiem wszystko 16 lvl full lf4 takie SFE/UFE pobiera takiego bota i leci na skrzynki ja sie kurde pytam xD jak tacy mają często z 1-2kk uri i nie maja co z  tym robić xD ja takie konto juz bym tylko na JPA nastawiał a nie na boxy :P

Opublikowano

Widocznie nie mają aż takiej ilości Uri.

Od razu chcę wyjaśnić inną rzecz.

Otóż ludzie na pvp-youknowwhere- płaczą, że na jednym koncie dostali bana bo bocili a na drugim czystym też. Było by to dziwne gdyby nie głupota ludzka i to, że większość ludzi na świecie ma stałe ip co oznacza, że logowali się z tego samego hosta na dwa różne konta i to naturalna kolej rzeczy, że dostali na obydwa.

Opublikowano

ja nie wiem ludzei ktorych zbanowali szefy pulkowniki itp mysla tylkiem a nie glowa uzywajac jakichkolwiek programow powinni miec dobrego skilla bez uzywania programow i latwo na takich kontach zarabiac ...

Opublikowano

Tyle fal mnie ominęło, lecz teraz musiało to nastąpić. Konto 2k8 poszło się j****, ale mam to w dupie. Ta gra i tak już była gównem.

PS: Bociłem sobie max 2 dni w czerwcu i mnie zbanowali xD

Opublikowano

Tyle fal mnie ominęło, lecz teraz musiało to nastąpić. Konto 2k8 poszło się j****, ale mam to w dupie. Ta gra i tak już była gównem.

PS: Bociłem sobie max 2 dni w czerwcu i mnie zbanowali xD

Życie,życie jest nowelą...no niestety:( To było do przewidzenia.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

I gitara ; )

W koncu bede mogl wyjebac ta gre przez okno :)

Ja już ją dawno wyjebałem. To co robią z grą to porażka, jeżeli już banują to jednego bota... Nie dość, że są to jeszcze zabierają. Dwa, czy tam nawet trzy lata są te boty i co ? Gówno, nadal są i jak już wypierdalają to jeden typ bota, to samo jak czyścili boty alienowe - skrzynkowe nadal zostały...

ja nie wiem ludzei ktorych zbanowali szefy pulkowniki itp mysla tylkiem a nie glowa uzywajac jakichkolwiek programow powinni miec dobrego skilla bez uzywania programow i latwo na takich kontach zarabiac ...

Wybacz, ale w grach BP rządzą cziterzy, a zwłaszcza ludzie z portfelem. Ja już z półtora roku nie gram, i co ? Cieszę się, że nie marnuje czasu na ten szajs. Ja jakoś botami się nie bawiłem, bo po co w ogóle tracić czas na takie gówno ? Już od tych botów, lepsi są gracze z grubą kieszenią...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Dokladnie, wogole to oni juz powinni w 2011 sie obudzic kiedy boty wychodzily, teraz chca to naprawiac i banowac obecne boty. Ci co sie wybocili na starych botach sa panami gry, i nie musza kasy wkladac. Moze zmadrzeja jak sie im wyplaty zmniejsza : ))))))

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Coś ie wydaje mi się zeby BP zbiedniało bo są małe,głupie dzieci zapatrzone w tą gre i wywalają w to cały hajs jaki dostaną...ja nie oddałem ani jednej zł 'ki, na bocie tylko triale latałem i z miesiąc jak był próbny(nie pamiętam jak się nazywał bot ale jak wprowadzili płatna licencję to w grze zmiany zaszły i autorzy się tylko namęczyli z botem a nie dostali z tego nawet 1/2 grosza :)) ale konto  mam jakie mam stara FE  i mam wyjebane teraz jak bany poleciały to nie bd z kim na cubiki latać ... a wydaje mi się że też bostane bana za bugowanie falcona niby nie dużo tego zbugowałem ale z 40 tego bd a bd napewno za to bany porozdaje :) ale tak szczerze mam na to wyjebonko ^^

Opublikowano

Nie banują tylko tych, którzy włożyli sporo kasy w Darkorbit, po dla BP to jest zarobek i nie chcą go stracić :/

Albo oni banują przypadkowo bo jakoś ja używałem wcześniej botów (nie vbota, tylko kbot i ibot trail) i ani razu bana nie wyłapałem.

Opublikowano

Nie banują tylko tych, którzy włożyli sporo kasy w Darkorbit, po dla BP to jest zarobek i nie chcą go stracić :/

Albo oni banują przypadkowo bo jakoś ja używałem wcześniej botów (nie vbota, tylko kbot i ibot trail) i ani razu bana nie wyłapałem.

Tak?Nie zgodzę się z tobą...mój kolega dał na bp 1400 ZŁ(!) i dostał bana.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

No Name uważaj żebyś nie dostał na to na którym grasz =)

Podpis z gry: ★«иοятοи★ммσ»★ (PL3)

Opublikowano

Tak?Nie zgodzę się z tobą...mój kolega dał na bp 1400 ZŁ(!) i dostał bana.

Zasmucę Cię, ale dla BP jest to zajebiście mało. Płacisz kilka tysięcy, albo karzą spierdalać - proste. Podajcie przykłady po kilkanaście tysięcy to może i owszem. Z resztą to mnie zadziwia, wydać na takie gówno tyle kasy, brzydkie jak na dzisiejsze możliwości, gameplay, który polega na biciu, biciu i biciu (no może raz na rok pozbiera się boxy, czy złoży alfę). Za taką kasę to sobie lepiej kupić jakiś abonament w grze, czy wydać na PO PROSTU lepszą grę.

Mnie to zadziwia, taka firma, a zachowuje się jaka to ona nie super i w ogóle, ale jak dochodzi do usunięcia cziterów to gówno. Na prawdę są lepsze gry i dla starszych, i dla młodszych - a, zwłaszcza dla tych napchanych.

pyhvh7E.png

Opublikowano

No Name uważaj żebyś nie dostał na to na którym grasz =)

Podpis z gry: ★«иοятοи★ммσ»★ (PL3)

Nie obawiam sie o to :D 

na swoim normalnym koncie nie uzywam programow :P wiec za co mam dostac bana

Opublikowano

Widocznie nie mają aż takiej ilości Uri.

Od razu chcę wyjaśnić inną rzecz.

Otóż ludzie na pvp-youknowwhere- płaczą, że na jednym koncie dostali bana bo bocili a na drugim czystym też. Było by to dziwne gdyby nie głupota ludzka i to, że większość ludzi na świecie ma stałe ip co oznacza, że logowali się z tego samego hosta na dwa różne konta i to naturalna kolej rzeczy, że dostali na obydwa.

W PL stałe IP jest płatne tzn. było jeszcze 1,5 roku temu. Chyba że chodziło Ci że stałe ale w troche innym sensie :)

Tych co sporo włożyli też banują :)

Fart bo ja latałęm na K/Ibotach a bany i tak dostawałem (i nie tylko ja)

Nie obawiam sie o to :D

na swoim normalnym koncie nie uzywam programow :P wiec za co mam dostac bana

Nie musisz :D

Opublikowano

W PL stałe IP jest płatne tzn. było jeszcze 1,5 roku temu. Chyba że chodziło Ci że stałe ale w troche innym sensie :)

Tych co sporo włożyli też banują :)

Fart bo ja latałęm na K/Ibotach a bany i tak dostawałem (i nie tylko ja)

Nie musisz :D

Chodziło mi o to, że większość światowych hostów przydziela swoim abonentom stałe IP bo po prostu im tak wygodniej zarządzać. W Polsce gdzie dalej monopol ma TP (Orange) które zawsze stosowało IP zmienne tak pozostało.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że większość światowych hostów przydziela swoim abonentom stałe IP bo po prostu im tak wygodniej zarządzać. W Polsce gdzie dalej monopol ma TP (Orange) które zawsze stosowało IP zmienne tak pozostało.

IP nie ma nic do rzeczy, oni podlinkowali sobie wszystkie konta przydzielone na email banowany i bum.

Opublikowano

IP nie ma nic do rzeczy, oni podlinkowali sobie wszystkie konta przydzielone na email banowany i bum.

Możliwe ale z tego co wiem to chyba działa tam zasada 1 email = 1 konto więc jak wtedy mogli by banować takie osoby które mają multikonta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...