Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez dostalem banika ale na szczescie na slabsze konto hehe 

za pallavie nikt nie dostal tylko za vbota posypalo sie 

Opublikowano

Pierwszy raz się ciesze że mam na tyle starego kompa na xp'ku że mi vbot nie dzialal xD a probowałem na duuuzo sposobow odpalić tego bota xD

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że właśnie SWF mi na xp'ku nie działał xD:)) coś czuje że albo będziecie kończyc z ta gra albo bd teraz napierdzielac LoWki ile wlezie ^^

Opublikowano

Witam tez dostalem bana.. choc nie uzywalem vbota bo mam xp ;p latalem tylko i sam zbieralem skrzynki z petem a bana dostalem ;/ napisalem juz odwolanie i bede czekal na odpowiedz jezeli odpisza ;/ 

Opublikowano

Heh, ja tak samo ale ja tam tylko miałem 14 lvl, FS, i połówka FE więc i tak niewiele. W sumie to chyba i dobrze bo teraz sobie uświadomiłem jak ta gra nie ma sensu.

@ EDIT

Drodzy państwo, nie chcę byśmy robili tutaj "gorzkie żale" ale pochwalcie się co straciliście :>

Ja:

• 2 hale: golec, lenov
  • 14 lvl
  • FS i pół FE
  • tylko jakieś 80k lasera (bez x1)
  • no i trochę męczenia się przy GG
Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci,

Dziś kolejna akcja przeciwko botom. Tym razem zablokowanych zostało 1984 kont.

Wasza ekipa DarkOrbit 

hehe ^^ Cieszę się, że mi sie nigdy nie chciało bawić w tego bota :D

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Heh, ja tak samo ale ja tam tylko miałem 14 lvl, FS, i połówka FE więc i tak niewiele. W sumie to chyba i dobrze bo teraz sobie uświadomiłem jak ta gra nie ma sensu.

@ EDIT

Drodzy państwo, nie chcę byśmy robili tutaj "gorzkie żale" ale pochwalcie się co straciliście :>

Ja:

• 2 hale: golec, lenov
  • 14 lvl
  • FS i pół FE
  • tylko jakieś 80k lasera (bez x1)
  • no i trochę męczenia się przy GG

wiesz jak czytalem na elite pvp to ktos stracil za bota szefa pulkownika to twoja strata z tego typka strata nie rowna sie hehe

Opublikowano

Nie odzyskamy straconego...To jest tylko i wyłącznie nasza wina i nie powinniśmy winić za to Tskulta,mnie czy adzika bo wkońcu ja i adzik zrobiliśmy głównie taki tutorial z swf managerem(no i UDOBot :P),Każdy zasłużył z nas na klapsa.

Ale tak jakoś nie jest mi źle że dostałem bana nie wiem czemu :p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Jak czytam na elite-you know where-, że ktoś stracił UFE to aż mi się odechciewa od nowa zaczynać grać. A jeżeli już bym miał to jaki serwer i firmę na nim polecacie (preferuje polskie mimo tego, że za byle chujstwo banują)?

Opublikowano

witam w klubie poszly mi rowniez konta !!!

PL2 full lf4 na 16lvl fulka konto masakra !!!

oraz czechy 3 fulka premka rabat i wszystko poszlo sie walic, a polski support nic nie pomoze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...