Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RolePlay

ZjadaczPaszteto

Ankieta  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grałbyś?

• Yep
      7
    • Nope
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno wróciłem do gry w Minecraft, pograłem trochę na zapisanych serwerach, ale porwała mnie chęć pogrania na serwerach role-play. Szukałem długo - nic nie znalazłem. Pamiętam, że kiedyś grałem na serwerach tego typu, ale czy już nie ma takich serwerów?

Kiedyś chciałem mieć własny serwer, a więc czemu nie zrealizować tego teraz, kiedy mam świetny pomysł na serwer?

Zacząłem coś tworzyć, na wzór starych role play, miałem gdzieś tak 80% gotowego, to usunąłem, bo myślałem, że mi się odechce po 3 dniach xD

Teraz tak sobie myślę, że jakby była fajna ekipa, dużo fajnych osób grało, to czemu nie?

Otóż pytanie do was, drodzy Minecraft'owicze. Gralibyście na takim roleplay?

04a0204bfb.png

TeamSpeak3:

serincraft.tsdns.pl

Opublikowano

RPG ma wiele znaczeń, ja to chciałbym stworzyć coś takiego jak Real Life, jeśli ktoś pamięta, to coś takiego jak było na serwery-minecraft

04a0204bfb.png

TeamSpeak3:

serincraft.tsdns.pl

Opublikowano

@SVMineFB To właśnie jest takie bardziej oryginalne, bo takich serwerów już nie ma :D

@PGS Aktualnie, to w ekipie sam jestem, także jak chcesz to napisz na PW :)

To nie jest oryginalne, nie chwaląc się, mam znajomego, który stworzył Apokalypsę.

Spadające meteoryty, trzęsienia ziemi, to jest oryginalne, a nie fala starych trybów takich jak Freebuild, albo masowych trybów jak SV+Gildie.

Roleplay nie ma szansy się w ogóle wybić, jak dla mnie to już gorszy tryb niż FB.

To właśnie odpowiedź dlaczego takich serwerów nie ma dużo.

Opublikowano

Jak uważasz, każdy ma swoje zdanie.

Kilka ss'ów z spawn'u. (sry za to, że w ogóle nie obrobione, lecz staram się więcej czasu poświęcić na server)

5618814050104511167980.png

5767214050104511167980.png

04a0204bfb.png

TeamSpeak3:

serincraft.tsdns.pl

Opublikowano

zagrał bym bo w Polsce nie ma dobrych serwerów tego typu :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Witam, niedawno wróciłem do gry w Minecraft, pograłem trochę na zapisanych serwerach, ale porwała mnie chęć pogrania na serwerach role-play. Szukałem długo - nic nie znalazłem. Pamiętam, że kiedyś grałem na serwerach tego typu, ale czy już nie ma takich serwerów?

Kiedyś chciałem mieć własny serwer, a więc czemu nie zrealizować tego teraz, kiedy mam świetny pomysł na serwer?

Zacząłem coś tworzyć, na wzór starych role play, miałem gdzieś tak 80% gotowego, to usunąłem, bo myślałem, że mi się odechce po 3 dniach xD

Teraz tak sobie myślę, że jakby była fajna ekipa, dużo fajnych osób grało, to czemu nie?

Otóż pytanie do was, drodzy Minecraft'owicze. Gralibyście na takim roleplay?

Zależy, jak byś stworzył świat. Nie ograniczaj go za bardzo do historii serwera i tego typu rzeczy, postaw na interakcję między graczami. W wiosce jestem piekarzem, tym zajmuję się na codzień. Wbijam na serwer, kupuję od farmerów zboże, piekę i sprzedaję. W ten sposób.

yotsuba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...