Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej expić szybciej, czy wolniej - ankieta

MonsterCrasher

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak się lepiej gra - z szybkim, czy wolnym expem?

• Z szybkim
      22
    • Z wolnym
      7
  2. 2. Czy lepiej się gra z Free PU, czy z tym, który otrzymujemy normalnie z mobów?

• Lepiej z free
      13
    • Lepiej z tym od mobków
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie szybki i wolny exp mają swoje zalety, jednak jeżeli chcemy wbić szybciutko lvl cap, to oczywiście szybszy exp będzie do tego lepszy (sam to teraz bardziej wolę, dlatego tak zagłosowałem). Natomiast jeżeli mówimy o PU, to osobiście zawsze lubiłem stare, dobre farmienie w Procku, dlatego też w pytaniu drugim postawiłem na bicie mobków.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powiem tak... skille wiadome, free (albo 100% bloka i duze rate), a exp moglby byc wolny jezeli byloby wszystko do tego expa u npc i 100% casta i oszczedzania od 1lvla xD taki moj wymarzony serwer... wtedy mozna by bylo expic przyjemnie :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja mam takie samo zdanie jak @Neoxyh lubie farmic pu ale jezeli blok 100% inaczej troche taka lipa no chyba ze szybko by to szlo na 50% :P a exp szybki no typowo kazdy ludzi sie rozerwac na pvp/grodach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...