Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aetna - [Eryx Reopen] [80cap] [Drop system-FGW-Arabian uniques] 09-07-2014 OPEN

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hosting zmieniają.. nie dziwne że problemy

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Server  1k/1k no ładnie ciekawe czy zwieksza liczbe miejsc 

Wbiłem na server ale czegos takiego nigdy na priv nie widziałem, a moja reakcja była O K**** co to jest :D

75253078046396408231.jpg

Edge-1.png
Opublikowano

Zapraszam do nowej gildi Valentine.. Istnieja aktualnie 2 polskie gildie Reapers do ktorej bardzo ciezko sie dostac  i DystrykT gdzie ta gildia sie juz posypala.. Pisac w grze : Xenek/MissChina

Opublikowano

jak narazie jest tragedia z wbiciem na server, mieli powiekszyc sloty no i nic dupa ;p

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

a no wbic na loaderza sie nie da praktycznie, sbot mi sam wbija juz pol h i nic.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja tam zawsze wbijam za "pierwszym" czyli wyskoczy mi kod bot wpisuje i mam zawsze zalogowane nie wiem co macie za problem. Jakas inspekcja jest czy co ?

Edge-1.png
Opublikowano

Server spoko ale wbilem 80lvl glavie +9 set +8 acc +9 wszystko ladnie pieknie ale jedyna robota to drop elkow wbijanie itemkow ewentualnie male pvp dobilem do 120 gold coinow 30 copper  i ok 50 silver farmienie silverow full str to mordęga polecam server osobom które lubią zabawe z alchemią i farmienie na CTF

Opublikowano

Server spoko ale wbilem 80lvl glavie +9 set +8 acc +9 wszystko ladnie pieknie ale jedyna robota to drop elkow wbijanie itemkow ewentualnie male pvp dobilem do 120 gold coinow 30 copper  i ok 50 silver farmienie silverow full str to mordęga polecam server osobom które lubią zabawe z alchemią i farmienie na CTF

Co nie zmienia faktu ze serwer głownie polega na Jobie co jest smaczkiem tej gry.

W tych czasach znajdz lepszy serwer niż eryx prywatny gdzie gra 1000+ osób(tak wiem GF są wszędzie lecz tez jest full ludzi) grałem na ich pierwszym serwerze i sie nie zawiodłem.

Załóżmy ze grasz na isro masz max lvl full seta bla bla bla co robisz pvp ctf itp przy wbijaniu lvl nie ma nic fajnego wiec po co wbijac max lvl 6 miesięcy?

Opublikowano

Zapraszam do gry!

Stara ekipa z Conflict również postanowiła spróbować sił na tym serwerze.

Gildia Cosanostra rekrutuje. PM w grze do:

Tomciu

Amfetaminek

lub każdego napotkanego członka z gildii ;)

Opublikowano

Także zapraszam wszystkich :) 
Cosanostra reaktywacja!!!
IP TS: 195.88.51.243
Kanał: 7
Pass: brutalanal

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

mam problem z mbotem... nie chce mi sie polaczyc gra.. klikam LOGIN i wyskakuje mi taki komunikat "An unknown error occured while checking for a mBot update"

Opublikowano

Gildia Valentine rekrutuje aktywnych graczy :) Stan gildi 34/50  codziennie sie zwieksza lecz takze zmiejsza.. Czasem trzeba usunac nieaktywnych graczy ;) PM MissChina Xenek  G_Sh0cK MiodoweCyce  MojeRa KONOPIEL  .. Warto dodac ze nasza gildia jest aktywna ;p

Opublikowano

Zapraszam do gry!

Stara ekipa z Conflict również postanowiła spróbować sił na tym serwerze.

Gildia Cosanostra rekrutuje. PM w grze do:

Tomciu

Amfetaminek

lub każdego napotkanego członka z gildii ;)

@Edit

Nowym graczom, którzy wpadają na ts pomagamy szybko rozpocząć grę, więc można liczyć na PLVL i jakieś itemy na start. :D

Opublikowano

Wczoraj w robocie sobie sciagnalem i troszke pograłem w wolnej chwili :D Fajny serwerek, poszedlem wbijac lvl w jangan a tam wszedzie karawanki i thiefy biegały.. Juz dawno czegos takiego nie widzialem wiec napewno zostane na serwerze i troche sobie pogram :) Obecnie jestem w domku i net limitowany xD Wiec jutro w robocie zgram sobie na pendrive i pogram równiez w domu :) Zorientuje sie jeszcze troche i odezwe sie do jakies polskiej gildi zeby było ciekawiej :) Jak ktos bedzie jutro grał nocke lub jakos po 20-22 to niech mi tutaj napisze a odezwe sie w grze jak wbije.. Z góry dzieki :D

sygnaahort.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...