Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aetna - [Eryx Reopen] [80cap] [Drop system-FGW-Arabian uniques] 09-07-2014 OPEN

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem kiedyś na Eryx, kaszana straszna, jestem ciekaw jak teraz jest.

Tobie to się ku*** żaden server nie podoba tak samo jak hammer a grasz dalej. Pierdolisz cały czas najlepiej nie graj w silka jak masz psuć opinie dobrych serverów

Opublikowano

Co ty się tak spinasz, aż taki wpływ na ciebie ma moja opinia ? Jak jesteś taki wrażliwy to nie czytaj moich postów.

hmz9.jpg

Opublikowano

Dobry server ;), miło się gra, 800+ osob online, administracja czujna i ogarnięta oraz server z wieloma ciekawymi pomysłami, które umilają grę.

...

Opublikowano

Server osiagnal 1000/1000 osob online, niedlugo pewnie beda musieli zwiekszyc do 1500 bo zacznie sie wbijanie jak za dawnych czasow na isro:)

Opublikowano

Wszystko spoko, ale zaczalem gre pierwszego dnia, w weekend bylem w robocie i grab pet mi padl w którym mialem all elki i itemy na sprzedaz =/ golda mam ok. 50m wiec pytanie co teraz bo w tej sytuacji odechcialo mi sie grac a wbilem akurat 80 przed robota...

@down

Dużo thiefow?;d

Jak tak to jestem gotów dołączyć do jakiegoś pt jako trader lub od razu polskiej gildii trader/hunter najlepiej, nick Jaguar w grze bede za 30-40min. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

wlasnie zwiekszaja sloty

jak sie nie umie jezdzic to sie zadnej karawany nie przejedzie, ja sobie co wieczor umilam czas i zarabiam zawsze z 1b albo wiecej.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@mojaglowaboli12

za glupi byles na polska guild ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

server ok ;) goraco polecam ;) a polskie gildie... wiadomo... omijac szerokim lukiem a w szczegolnosci DystrykT czy jakos tak:) 

hmm dlaczego omijać tą guild ? jestem w niej i jest ok. 

Opublikowano

Ja zawsze preferuje polskie gildie. Server wyglada zachecajaco;)

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

albo 2 dni karawany robic ..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...