Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pogadalem z pewnym kumplem zeby zrobil launcher

jesli zrobi to bedzie z launcherem, jak nie zrobi, to bedzie bez launchera ;p 

kolo 20 uruchomimy serwerek (mam nadzieje ) xD

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Mielismy problem z wlasnym VPSem i cos sie ryplo, moze po wystartowaniu serwera zabierzemy sie za forum ;p Poki co do kontaktu - teamspeak, a propozycje w grze xD

@update na pierwszej stronie, nie mam juz sil z tym minecraftem... Chyba kiepski ze mnie pirat ;(

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Idealnie się załapałem :) Tylko widzę problemy z plikami :(

Nie mogę tu wysyłać wiadomości prywatnych do Ciebie. Wysłałem zaproszenie na steamie, tam mogę podesłać tego Minecrafta.

Tylko takie jedno pytanie, mody jakieś są? Skoro teraz trwają poszukiwania czystych plików to co z modami? W końcu je też trzeba wgrać :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

TO wkącu kiedy start ?

Sry nie zwrocilem uwagi ze pisales, serwer wystartowal o 21, i wyszlo calkiem niezle.

Launcher tymczasowy w pierwszym poscie, zapraszamy ! ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Świetna administracja, pomocni gracze(Na TS wszyscy pomagali sobie z receptami, wymieniali się itemkami do questów czy zapraszali na wyspy by pokazać jak coś zbudować). Wczoraj do 3ciej było 6 osób online, więc całkiem ładnie :) Oby tak dalej :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

mozna prosic o listę modów? nie wiem czy jest sens zaglądać na serwer;d

Prosic mozna ale nie udostepnie. Nie chcesz - nie wchodz. P.s. dzieki za free bumpa

Zapraszam na serwer. Świetna administracja, pomocni gracze(Na TS wszyscy pomagali sobie z receptami, wymieniali się itemkami do questów czy zapraszali na wyspy by pokazać jak coś zbudować). Wczoraj do 3ciej było 6 osób online, więc całkiem ładnie :) Oby tak dalej :)

No bylo calkiem niezle, zapraszamy! 

Niestety nie bede w stanie byc aktualnie pomocny, mozna probowac zlapac mnie na teamspeaku, gdyz jestem aktualnei u rodzicow (kompletnie zapomnialem zaplacic za prad xD)

Opublikowano

Albo np. żeby z automatu można było rabować wyspy od godziny 1:00 do 1:15 np. specjalnie w nocy ;p

nie sadze ze tak zrobimy, gdyz jak to ktos madrze powiedzial sa to mody techniczne. Realnie rzecz biorac wartosc calej wyspy moze byc w 1 HV solarze i wtedy kiszka jak go stracisz...

Poki co PVP wlaczone na wyspach ale bedzie mozna wylaczyc ;p

Dziala to tak ze ajk ktos zabije cie na twojej wyspie - nie bedzie mogl wziac itemow (i na odwrot)

ale jesli ty zabijesz kogos na swojej wyspie - bedziesz mial jego itemy ;]

Opublikowano

Serwer miodzio , widziałem jeden o podobnym zastosowaniu czyli skyblock z modami ale niestety tam nie było techicznych modyfikacji , a chyba każdy lubi bawić się w młodego elektryka <3

Opublikowano

Serwer genialny, mody superowo dobrane, na pewno szybko się nie znudzi, ludzie pomocni i mili, administracja też pomaga, zapraszam na serwa coraz więcej graczy wbija :D

Opublikowano

Serwer zaje**sty administracja miła jak ch*j wszystko pomaga odpisze na każde pytanie fajne mody serwer dobrze zrobiony na stabilnych plikach wgl fajnie się gra zachęcam do gry mój nick Zaduszny.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Serwer zaje**sty administracja miła jak ch*j wszystko pomaga odpisze na każde pytanie fajne mody serwer dobrze zrobiony na stabilnych plikach wgl fajnie się gra zachęcam do gry mój nick Zaduszny.

zastanawiam sie czy stwierdzenie ze "administracja mila jak ch*j" to komplement czy nie...

xD

Opublikowano

Niestety.. Gdy ok godziny 21:20 próbowałem uzyskać pomoc od administratorów, niejaki "se7en", czy też "bonzaii", nie otrzymałem jej, a czekałem dosc uporczywie.. Nie wiem co tym mysleć.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Niestety.. Gdy ok godziny 21:20 próbowałem uzyskać pomoc od administratorów, niejaki "se7en", czy też "bonzaii", nie otrzymałem jej, a czekałem dosc uporczywie.. Nie wiem co tym mysleć.

Na swoje wytlumaczenie moge powiedziez ze bylem afk od jakis 2-3 godzin gdyz uporczywie meczy mnie biegunka i nie wychodzilem z kibla :D

Ps. (@uP:) Nie oczekuj ze siedze i patrze w okienko kiedy ktos do mnie napisze:

b1wm68.jpg

P.s.2 (@dowN:) czy to by cos zmienilo? i tak bylem afk. (prosze dla tych co nie wiedza)

ediuat.jpg

I nie, aktualnie jestem na serwerze, mam duzo roboty do zrobienia, dodatkowo mialem "sraczke"  i nie mialem czasu.

Poza tym zamiast pytac czy jestem i czy moge ci pomoc, to bys chociaz raz napisal o co chodzi, gdyz nawet nie wiadomo.

Opublikowano

Na swoje wytlumaczenie moge powiedziez ze bylem afk od jakis 2-3 godzin gdyz uporczywie meczy mnie biegunka i nie wychodzilem z kibla :D

Ps. (@uP:) Nie oczekuj ze siedze i patrze w okienko kiedy ktos do mnie napisze:

b1wm68.jpg

szkoda, że nie zrobiłes ss'a z wczesniejszej rozmowy, w której napisałes w odpowiedzi; "?" :),

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Wchodzę na serwer i wyłącza mi się MC :(

Sprobuj pobrac paczke jeszcze raz.

Jesli to nie pomaga, zedytuj profil i ostatnia opcja na dole (dodatkowe atrybuty) - zaznacz ptaszek.

P.s. jej ! pierwszy ban -> "zasukey"

j51i2j.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Polecam wszystkim. Jakbyś go bardziej urozmaicił dodając mody typu ex nihilo, marriculture to byłoby jeszcze lepiej. Ex nihilo to mod typowy pod skyblocki. Mógłbyś również dodać Hardcore mod questing i skofigurować go jakoś fajnie. Konfiguracja tej książeczki jest banalnie prosta  :) Może by to było za bardzo upodobnione do Agrarian Skies ale książkę z questami byś ustawił jak Tobie się podoba i pod Twoją paczkę modyfikacji. 

A żeby co nieco utrudnić można by było dodać Infernal mobs. 

Ale to tylko propozycje. Wiem że każdy mod to kolejna dawka błędów/bugów :)

Przy okazji odświeżyłem temat ;]

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Polecam wszystkim. Jakbyś go bardziej urozmaicił dodając mody typu ex nihilo, marriculture to byłoby jeszcze lepiej. Ex nihilo to mod typowy pod skyblocki. Mógłbyś również dodać Hardcore mod questing i skofigurować go jakoś fajnie. Konfiguracja tej książeczki jest banalnie prosta  :) Może by to było za bardzo upodobnione do Agrarian Skies ale książkę z questami byś ustawił jak Tobie się podoba i pod Twoją paczkę modyfikacji. 

A żeby co nieco utrudnić można by było dodać Infernal mobs. 

Ale to tylko propozycje. Wiem że każdy mod to kolejna dawka błędów/bugów :)

Przy okazji odświeżyłem temat ;]

Ex Nihilo niestety nie bedzie, podobnie jak Magical Crops.

Rowniez odpada DartCraft.

Najprawdopodobniej dogramy: Advanced Genetics, ExtraBees, Chisel, i kilka innych z propozycji graczy.

Sam rowniez sprawdze co to za questy proponujesz ;]

Przy okazji odswiezam i zapraszam na serwer!

Opublikowano

Proszę wstawić poprawny skan pliku.

1h

//Brak

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...