Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja S&f.

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale w połowie lipca możemy się spodziewać aktualizacji. Jak myślicie co dodadzą, co zmienią ? Mam nadzieję, że znów się nie zawiodę jak na ostatnim update z wiedźmą i tv. Zapraszam do dyskusji !

(Informacja potwierdzona, forum sf)

Opublikowano

Według mnie powinni dodać nowe bronie, prawda? Nudne są wciąż te same epiki itd... Oraz przydała by się aktualizacja apki na Androida ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Co do wersji na Androida to fajnie jakby można było oglądać walki. Mogliby też zmienić coś z tym wc, bo mało się przydaje na wyższych aurach (miesiąc napełniania) :p

Opublikowano

Moim zdaniem będzie to 14 loch. Mogliby też wprowadzić coś w rodzaju "Polowania", było o tym głośno na forum sf. Ale nie obiecujmy sobie za wiele :) . Pewnie tak jak mówicie nowe bronie, potwory do klasera i może nowy wierzchowiec.

Opublikowano

Moim zdaniem będzie to 14 loch. Mogliby też wprowadzić coś w rodzaju "Polowania", było o tym głośno na forum sf. Ale nie obiecujmy sobie za wiele :) . Pewnie tak jak mówicie nowe bronie, potwory do klasera i może nowy wierzchowiec.

Do klasera wątpię bo to by się wiązało z przekroczeniem 100% bonusu - łatwiejszy exp. Loch 14 to może, może ale kto wogóle skończył 13 nawet na s20? :p

Opublikowano

Właśnie tu jest problem S&F, że oni zamiast wprowadzać nowości to wolą robić nowe serwery co wiadomo przynosi im spore zyski.

@Marchwj A jak zajrzysz na niemieckie serwery to zobaczysz, że niektórzy mają ponad 100% chociaż nwm jak to jest możliwe. Sam nie chwaląc się mam 99.29%. :)

Opublikowano

Na niemieckim forum jest już informacja. W skrócie to co zrozumiałem: z google tłumacza (:p)to będzie można oglądać walki i lochy parę razy :O Dla mnie bez sensu.

Opublikowano

Takie coś ?? :/

Na niemieckim forum jest już informacja. W skrócie to co zrozumiałem: z google tłumacza ( :P)to będzie można oglądać walki i lochy parę razy :O Dla mnie bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...