Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbaza z GRZYBKAMI!=Brak Grzybków

JaMaMKaCa1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mamy DUŻY problem. Dlaczego? Dlatego że pie*dolnięta gimbaza musiał wszędzie udostępniać najlepszy sposób z grzybkami, a teraz przez was ci*le nie da się już grzybów zdobyć.. Bo administracja odkryła lukę i już zabrali się do roboty. Teraz przez was ci*ule nie wyżyte cały mój team odchodzi z Shakes & Fidget a ich jest 7, lepiej zajmij cie się szukaniem st*rej bo komputer wam szkodzi..

J*B*Ć GIMBAZE ! ! !

SPADAĆ SZUKAĆ ST*REJ ! ! !

Opublikowano

Tak kolego potwierdzam cie ale ja mam i tak nadzieje ze powroci to mam nadzieje ze szybko bo grzybki ubywaja :D

Opublikowano

Tak kolego potwierdzam cie ale ja mam i tak nadzieje ze powroci to mam nadzieje ze szybko bo grzybki ubywaja :DN

No bardzo ubywają już prawie że niema, narazie robie pauze z Shakes & Fidget ;/

Opublikowano

weź się ogarnij, bo to tylko gra. Kup sobie grzybki

Nie będę ładował im kasy do portfela, bo każdy może zrobić podobnego globala a to tylko 3 h pracy i kasy w ch*j.

Opublikowano

Zaraz ci się kabel od internetu spali od tej napiny ...

Trudno się nie dziwić wszyscy trąbią o tym sposobie gdzie tylko się da.Kilka dni napisałem w innym temacie że od tego udostępniania admini zobaczą i zablokują a w zamian dostałem ostrzeżenie ... i jak widac objawy potwierdziły się.

6jnc40.gif

Opublikowano

Po 1 kup sobie słownik, bo błędy aż rażą w oczy. Po 2 ogarnij słownictwo. Po 3 co chcesz wnieść tym tematem? Takie spinanie się nic nie pomoże, a może tylko zaszkodzić. Moim zdaniem brak grzybków jest chwilowy, niedługo wszystko powinno wrócić do normy :) .

Opublikowano

Bo ktoś mądry napisał na forum sfgame że gracze s29 mają grzybów od chuja.

I niestety odkryli sposób.

Jak coś to nie ja. Żeby nie było

Opublikowano

Popłakałem się z tego co napisałeś. Czy musisz mieć te grzyby ?:) Kiedyśbez tego sposobu dużo ludzi grało bez grzybów i wbijali po 200 Lv, a  teraz :) 3 Paski awki muszą być i Gryfek .

76561197963563681.png

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu cenzurujesz wyraz "stara"  :D Mówisz tu o gimbazie, w takim razie nie możesz być starszy niż uczeń podstawówki. Koleś zastanów się co piszesz.

Opublikowano

Po 1 kup sobie słownik, bo błędy aż rażą w oczy. Po 2 ogarnij słownictwo. Po 3 co chcesz wnieść tym tematem? Takie spinanie się nic nie pomoże, a może tylko zaszkodzić. Moim zdaniem brak grzybków jest chwilowy, niedługo wszystko powinno wrócić do normy :) .

1.Znam słownik, ale niekorzystam z niego ;D. 2.Jest ogarnięte bo są * gwiazdeczki ;P. 3.Trzeba się wyżyć i wszystkim powiedzieć żeby ku*wa nie rozprzestrzeniali tego.. bo akurat coraz więcej "Downów-dałnów" jest niestety w polsce i myślą że robią co chcą, a to błęndne określenie.

Opublikowano

Czy Wy nie rozumiecie ,ze te darmowe grzybki niszczyly całą gre?

Ludzie uczciwie kupowali je i grali ,az nagle pojawila sie luka i  ponad polowa w topce jechala za darmo gdy reszta placiła.

Ci co płacili ,a nie chcieli zbierac darmowych grzybkow to zglosili bo to bylo naprawde wkurwiające.

Opublikowano

1.Ortografii się naucz. 2.Właśnie takie rozprzestrzenianie jak ktoś zrobi taki sposób to po 1 miesiącu pada ten sposób. Jak chcecie! To sobie sami zróbcie program.. 2 dni nauki i macie w 3h  taki program..

Czy Wy nie rozumiecie ,ze te darmowe grzybki niszczyly całą gre?

Ludzie uczciwie kupowali je i grali ,az nagle pojawila sie luka i  ponad polowa w topce jechala za darmo gdy reszta placiła.

Ci co płacili ,a nie chcieli zbierac darmowych grzybkow to zglosili bo to bylo naprawde wkurwiające.

Ucisz się gimbusku z JP Armi, to mogli też korzystać a nie kupywać to ich strata.

1.Ortogragii naucz się. 2.Najlepiej zrobić własny program i nikomu nie podawać.. a to że ktoś nie potrafi zrobić to są tutoriale jak zrobić takie programy..

Opublikowano

1.Ortografii się naucz. 2.Właśnie takie rozprzestrzenianie jak ktoś zrobi taki sposób to po 1 miesiącu pada ten sposób. Jak chcecie! To sobie sami zróbcie program.. 2 dni nauki i macie w 3h  taki program..

Ucisz się gimbusku z JP Armi, to mogli też korzystać a nie kupywać to ich strata.

1.Ortogragii naucz się. 2.Najlepiej zrobić własny program i nikomu nie podawać.. a to że ktoś nie potrafi zrobić to są tutoriale jak zrobić takie programy..

Chlopie, czego sie czepiasz ortografii.. Skad wiesz ze to jest gimbus? Co do tematu - Dobrze zrobili.

Opublikowano

Jama cos tam zamknij pysk suczko a nie jestes z podstawowki to nie skacz do gimbusów bo dostaniesz pysk i bedzie płacz, nie chcesz grac to po chu ja korzystales z tego

Opublikowano

Jama cos tam zamknij pysk suczko a nie jestes z podstawowki to nie skacz do gimbusów bo dostaniesz pysk i bedzie płacz, nie chcesz grac to po chu ja korzystales z tego

W pysk to ty dostaniesz jak rodzice sprawdzą co wypisujesz w internetach, spie*dalaj na ulice tam gdzie twoje miejsce, nie zamierzasz nic wnieść do tematu to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Przypominam o zachowaniu kultury w dyskusji. Inaczej temat zostanie zamknięty.

Ja bym ogólnie ten temat zamknął bo jest zrobiony przez dzieci dla dzieci(ale nie dziwi mnie to w końcu wakacje)...

Ps. Wielkie piwko za warny xD(ale powinny być po 30 xD)

A co do tematu To ludzie robią takie coś bo nie stać ich na porządną robotę to robią jakimiś gównianymi programikami takie rzeczy i oszukują idiotów(bo trzeba być idiotą żeby wysłać SMS za 7zł(przykład) i dostać np. grzyby o wartości 200zł... i tak jest w każdej grze Wot-Gold/Metin-SM/SF-Grzyby i jeszcze w c**j żeby wymieniać, no ale debilów na świecie dużo...

Opublikowano

Ojej . Gimbaza zmienia się w dorosłych dzieci i będą tu pisać "żałosne" . Wy jesteście żałośni bo to przez was nie ma już sposobu i nie można sobie pograć . Jak jesteście tacy bogaci/mądrzy że wypisujecie słowa typu : "Kup se grzybki" to nam je kupcie :> . ja poproszę 500 . Nr konta podam na GG proszę o pw . Pewnie reszta kolegów z góry też będą chcieli więc do nich też napiszcie :)

PS . Jeżeli ma się sposób na grzyby to lepiej jest go zachować dla siebie .

Opublikowano

Ojej . Gimbaza zmienia się w dorosłych dzieci i będą tu pisać "żałosne" . Wy jesteście żałośni bo to przez was nie ma już sposobu i nie można sobie pograć . Jak jesteście tacy bogaci/mądrzy że wypisujecie słowa typu : "Kup se grzybki" to nam je kupcie :> . ja poproszę 500 . Nr konta podam na GG proszę o pw . Pewnie reszta kolegów z góry też będą chcieli więc do nich też napiszcie :)

PS . Jeżeli ma się sposób na grzyby to lepiej jest go zachować dla siebie .

Wez sie do roboty a nie pajacujesz na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...