Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmyt2

ProJupiJeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem podobnego privka jak mmyt :D troszkę ciężej bony i droższy no i większość jakichś Turków czy Bóg wie czego..;p Ale priv wręcz identyczny handlarze Ci sami ;] Ja już tam siedze :D

Opublikowano

Moze bys podal nazwe privka itp jak niechcesz tu mozesz PW, I wiele privow ma taki NPC same wiec wiesz ^^.

Pozdrawiam JupiJeJ

Opublikowano

Wie ktoś coś może o serwerze, kiedy będzie online ? oczywiście chodzi mi o Mmyt2. Bo jak dla mnie coś długo to przeróbki i reset.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wierz mi przeleciałem sporo privków i żaden nie był tak podobny jak ten ;] Raty NPC wszystko wręcz identyczne ;] A na większości nie było tej babki od IS, lub były żale, bojowe stalki itd w sklepach:/

Opublikowano

Siemka Agres:D Siemka Blady :D widzę tu swoją ekipę gildia/ dt :DD

Ech mmyt był świetny, po 2 tyg gry zaczęły się dzici sypiące yangami ...:/ chce mojego daggerka...

Anihilo się kłania:D

no fajnie bylo ale duzo kickalo w tym dt :D Blady dzieki za obrone czasem w dt :)xD Ahihilo ja chce wojne :D pozdrawiam :)

a up masz racje nie ma takiego servera jak mmyt2 :P

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

wywalalo wyalało ale mieliśmy na to sposoby czyż nie Blady ?;]

Właśnie dotarłem do pewnego momentu na ghwww i nie ma tam kd 80%:/// liipa :/ ech.. a już myślałem że pooram jak na mmycie.. ale nic nie dorówna :/

Jeśli macie jakiegoś privka gdzie można zrobić kd 80% poproszę o pw z rejką i spol ;p

Grałbym na Ghwww ale nie ma kd i mi nie pasi już ;p z góry wam dzięki ;]

Opublikowano

a mi daj tam rejestracyjna bo cos nie taka mi wyskakuje. ja pooram na 35% jakby nie patrzec to tylko 45% mniej na woja czyli 115% bedzie minimum. Co do serwa ja nie polecam Ci csyt2 drogo dropu 0 od czasu do czasu sztabki zlota po 2kk yang na sklepach taniocha u handlarzy drozyzna. probowalem rejki na kilku privach ale w grze albo konto nie istnieje albo blad pol....... eh ja chce mmyt2 ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...