Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmyt2

ProJupiJeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj na servie sięwszystkie mapki zbugowaly miało to być naprawione juz dziś rano. Wchodzę na

www.mmyt2.com 

a tu pisze, że niema strony ;/. Jeśli ktoś powie co się stało ma + i 5 :)

Ja chce moje bezduchy+9 i 3hwangi kochane ;/ i oczywiście postać ^^

Pozdrawiam PROJupiJeJ

Opublikowano

jeśli off to ja na żadnym prv nie gram :/ na SDL grałem tera off tutaj 1 dzień i off;..

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

mam nadzieje ze server nie jest off bo byl jednym z najlepszych privkow moze team cos dla nas szykuje (teraz trzeba tylko czekac) :P

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Możliwe bo widziałem GM'a w grze wiec wszystko mozliwe ^^ ja chce moja ninje mieć GM mial nick MMyt2 jak ktoś mi nie wiezy ^^

Opublikowano

Mmyt2 chyba już działa po wpisaniu starych passów których używałem przed resetem wyskakuje komunikat ,,Konto nie istnieje.'' wiec można już grać tylko trzeba zrobić nowe konto, w tym właśnie problem nie wiem skąd wziąść stronę do rejstracij bo stara nie działa.Jeśli ktoś dostanie registra bd wdzięczny jeśli poda go tutaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe co się stało i czy będzie on. Polazłem chwilowo na csyt2 i kompletnie mi sie nie podoba. Co do postaci nie szkoda mi bo to kwestia 1-2 dni wbicie znow 99levela. ale eq eh... swietliki+7+9 i kolo 40 hwangow poszlo.......... Przegrzebalem od rana neta w poszukiwaniu nowej strony mmyt2 i nic nie znalazlem. A skoro ktos z was tu pisze ze gra juz tam to niech zamiesci linka do rejestracji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer MMyt2 jest na off. Jest mi troche zel bo miałem 4 postacie wojownik,sura,szaman i ninia. Na wszystkich były pro hwangi miałem 4 tasaki +9,1slonko+9 i 2 miecze zalu.Wienc wieci jak ja sie czuje robiłem te eq bez zadnych bugow a teraz..................

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serw on, mozna to zobaczyc na statusie:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=121.12.173.50&port=11002&style=13

Opublikowano

I co ze masz status on? A mozesz wejsc? To oswiec nas jak to zrobiles. Dobijam sie do serwa na rozne sposoby i zapewniam ze nie da sie wejsc. Postacie najprawdopodobniej zostaly usuniete strona zostala zmieniona a dostep zablokowany. Ale co sie dziwic jak polskie glupie dzieci lataja po m1 i rozsypuja yangi. To kara za bugowanie.. Macie off na wlasne zyczenie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z Blady86, nie rozumiem ludzie po co wy wogóle się rejstrujecie na takim czymś jak nie macie pojęcia o tej grze.Robicie po 30 kont na kazdym po 4 postacie co obciąża tylko serwer, zarobić sami nie umiecie ale nie wiem co to za problem jak na 1 lvl z 1 grupki psów leci ponad 2 kk^^. Zastanówcie się co robicie i pomyślcie ze reprezentujcie polski poziom gry.Chińskiego noobka jeszcze nie widzialem tam dzieci 6 letnie lepiej w to graja niz u nas sredni 14 latek.Zamast bic mooby w lesie lub metki to pewien zarobek biegacie po m1 i mówicie ze was okradli lub wystawaacie fryzury z IS które w pełni są za darmo. Jednym słowem porażka i nic więcej. Dzieci które rozsypują te yangi radze powrót na PL koxici na waszych 10 lvl Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też się zgadzam ale nie kazdy 14latek buguje gre ^^ Ja mam 14Lat i nic nie wyzucilem w m1 wszystko sprzedałem u NPC ... A server jest ON, strona off poniewaz trwaja prace juz niedługo powinna być ON wczoraj server i strona były otwarte po 10Minut dziś jeszcze strona off a server ON.

Pozdrawiam PROJupiJeJ w grze MrJupiJeJ, DarkJupiJeJ, JupiJeJ ^^ I kazdy nick JupiJeJ to z pewnoscia ja :)

Opublikowano

ProJupiJeJ źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi o to ze przeciętny 6 letni dzieciak zna się lepiej na tej grze niż wiara co am 13-14-15 lat w Polsce nie dosłownie w przenośni. Bo 80% wiary która gra na nim to niestety polskie dzieci które tylko zaśmiecają ten serwer niepotrzebnie lub biegają po m1 godzinami spamując lub właśnie rozrzucając te yangi i ich nie loga a ludzie którzy normalnie chcą wbić lvl po 2 min są logani.Miejmy nadzieje ze nie zbanowali polskich IP i dalej będzie można grać na tym serwie, bo to naprawdę dobry serwer :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja dodam od siebie tylko tyle. Wszystkich koksow serwa zapraszam na pvp. a przyglupim dzieciom w stylu ProSura podziekuje dla takich ludzi powinni zrobic serwery off. Zamiast grac lata na hacku i wywala yangi w m1 przez co zwiesil juz serwer jakies 6-7 razy. Pozdro dla tego czleka jesli to czyta. Wez sie ogarnij i lepiej za nauke bo poziomem w grze reprezentujesz jak wspomnieli wczesniejsi uczestnicy dyskusji poziom polakow a ja nie mam 14 czy 15 lat i nie chce zeby mi chinole w grze pisali ze jestem przyglupim dzieciakiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Blady, jaką postacią grałeś i w jakim królestwie byłeś ? Ja Shinsoo nick taki jak tutaj czyli THUNDERR gildia ,,REC'' Sura WP 90 lvl po pewnym czasie zmieniłem go na bm.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja myślę, że po części to wina KaMeRa (sory). No ale w końcu to on zrobił tą opcję w swoim modzie "drop 1 yang". Dzieci się od razu rzuciły i zaczęły bawić.. Po prostu brak słów, a teraz pewnie te dzieci piszą do siebie teksty typu " ale rzal, zamkneli mmyt, a taki fainy serv był.." -_- po prostu brak słów..

Opublikowano

Hehe.. Ja też pamiętam Bladego i chociaż byłem z innego królestwa niż on, to żyłem z nim w zgodzie.. :PP Grałem u Czerwonych, nick: Reymont i potem wojek Reyent (w trakcie, którego expienia zdupczyły się mapki i nie wykorzystałem zbytnio Tasaka+9) xD ale i tak mmyt2 był warty świeczki.. Miła atmosfera, fajnie ułożone ulepszenia z perłami.. Miło było. :P

Opublikowano

Siemka Agres:D Siemka Blady :D widzę tu swoją ekipę gildia/ dt :DD

Ech mmyt był świetny, po 2 tyg gry zaczęły się dzici sypiące yangami ...:/ chce mojego daggerka...

Anihilo się kłania:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...