Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe Wierzchowce *Alien2.PL*

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebany gotowiec z TERY w 100%, nawet nie raczyliście kanału alfa poprawić, były do tego dziesiątki linków, każdy może to mieć na wyciągnięcie ręki, a Wy się tym jaracie w Media, gz pomyślunku.

LOL kpisz? XDDDDDDDD

Napisała to osoba, która wszystko wyciąga z innych gier i z metina robi gówno ;]

Top@ ładne wierzchowce aczkolwiek nowe to one nie są, ponieważ były już na updałym serwerze ;)

Powodzenia ze startem

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zredagujesz to zdanie tak bym mógł je zrozumieć chociaż w połowie?

Zmodowany Metin2 to zmodowany Metin2, to nie rok 2009 że największym bajerem jest Ostrze Boga Smoków.

hhahaha, kolega @`Mavex dobrze napisał, Kains czy tam Naid.. Na c**j ten ból dupy ?: ). Pozdrowienia od wszystkich którzy nie wiem czy zazdroszczą czy mają ból dupy, że nas nie gaszą jednym strzałem <hehehe>. Wierzchowce maja dobre bonusy, ale zdobycie ich będzie trochę cięższe :x

Opublikowano

zobaczy sie jak zadziala

zobaczy sie tez czy domik juz jest ogarniety i portafi rozpoznac czity:)

Tym razem w regulaminie jest wszystko opisane tak jak powinno. Zapraszam na forum. ;)

Nie można modyfikować interfejsu gry. ;)

Świetne te wierzchowce. :)

Opublikowano

Zajebany gotowiec z TERY w 100%, nawet nie raczyliście kanału alfa poprawić, były do tego dziesiątki linków, każdy może to mieć na wyciągnięcie ręki, a Wy się tym jaracie w Media, gz pomyślunku.

Mizune Właśnie im uświadomiłeś skąd po chodzą te modele.

Oni posiadają je z Clienta Resthea

Są Pobugowane a Animacja Ruchu jest beznadziejna.

Każdy "jara się czym ma"! ale.. czyżby ekipa od Kainsa,to że Twoje serwery nie wypalają to nie znaczy, że mój nie wypali :C Nie płacz tyle, to że jesteś grafikiem nie znaczy, że ja jestem. Ciekawie, jeśli porównujesz już serwery to kolego u mnie jest nadal METIN2 a nie METIN9999, pozdrawiam!

Pokaż co ściągnąłem z MPC kolego?

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/710591404848036771508.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/788101404847749771508.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/590091404847749771508.png

i Reszte.

Gdyby  nie pewien Hard ,który startował jakiś czas temu byś nawet  nie miał tych modeli.

Serwera Nie Polecam ze względu na administracje ,która chwali się i w jakimś stopniu podnieca Modelami z innych serwerów (Patrz Wyżej) exportowanych przez TreeN'a

xxx

Opublikowano

Tym razem w regulaminie jest wszystko opisane tak jak powinno. Zapraszam na forum. ;)

Nie można modyfikować interfejsu gry. ;)

Świetne te wierzchowce. :)

tym razem?

mam nadzieje ze te bany na ts tez sie skoncza np kilkudniowe bany za przypadkowe slowa.

lub permy + powody "domik nq"

kilka starych  SS na dowod

http://scr.hu/13ap/4hr6h

http://scr.hu/13ap/w39kl

+ kiedy macie zamiar startowac?

56096062140461666809.png

Opublikowano

tym razem?

mam nadzieje ze te bany na ts tez sie skoncza np kilkudniowe bany za przypadkowe slowa.

lub permy + powody "domik nq"

Napisałam "tym razem", gdyż wcześniej to nie ja ustanawiałam regulamin. Jednak teraz, sama go napisałam.

Bana na ts Ci nie dałam, skoro któryś z administratorów to zrobił, to musiałeś sobie na to zasłużyć.

Nie jesteśmy tu od dyskusji na temat administracji serwera, jeśli masz jakieś wątpliwości/pytania zapraszam na pw, bądź napisz na gg. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

straszne tekstury, słabo widoczne (rozmazane(?)), w dodatku jest strasznie mały, planujecie powiększyć te wierzchowce?

Opublikowano

hhahaha, kolega @`Mavex dobrze napisał, Kains czy tam Naid.. Na c**j ten ból dupy ?: ). Pozdrowienia od wszystkich którzy nie wiem czy zazdroszczą czy mają ból dupy, że nas nie gaszą jednym strzałem <hehehe>. Wierzchowce maja dobre bonusy, ale zdobycie ich będzie trochę cięższe :x

Wyjaśnisz mi po co przytaczasz mój nick jeżeli się nie udzielam w tym temacie? Rozumiem, że beze mnie żyć nie możesz ale bez przesady.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wierzchowce ładnie prezentują się na screenie, przynajmniej mi się podobają, poza czarnym lwem, bo tam niewiele widać, zlewa się :p

Powodzenia z serwerem  :) 

Opublikowano

Ta czarna Puma i Czarny Lew to wogole jak murzyny w ciemnej jaskini nic nie widac.

Ja bym troszke to rozjasnil ale takto sa spoczko :)

Opublikowano

Wszystko z Teria-Online nic swojego,ale przecież ten serwer ma 0 online od tygodnia.

Gdyż jeszcze nie wystartował...

Opublikowano

Wszystko z Teria-Online nic swojego,ale przecież ten serwer ma 0 online od tygodnia.

ahahhaahaha, ale teraz dojebałeś xD. "ALE PRZECIEŻ TEN SERWER MA 0 ONLINE OD TYGODNIA", padłem i nie wstane, a widzisz gdzieś aby był włączony ? :>. Wierzchowce są już OK, dopracowane Szybkość ruchu też taka jaka powinna być (ktoś wspominał wcześniej). Dzisiaj pety :)

Opublikowano

ahahhaahaha, ale teraz dojebałeś xD. "ALE PRZECIEŻ TEN SERWER MA 0 ONLINE OD TYGODNIA", padłem i nie wstane, a widzisz gdzieś aby był włączony ? :>. Wierzchowce są już OK, dopracowane Szybkość ruchu też taka jaka powinna być (ktoś wspominał wcześniej). Dzisiaj pety :)

Jeżeli twierdzisz że szybkość ruchu jest okey to najwyżej na nich nie jezdziles.

Chciałbym zobaczyć jakiś filmik z tymi mountami (najlepiej jakby ktoś na nich jezdzil.)

Czekam Na pety

xxx

Opublikowano

Kolego, poprawiałem prędkość wiem wiem lepiej niż Ty, pety są już od dawna :)

Pozwól ocenić innym ;) jeśli ktoś prosi o dowód a zna się na rzeczy lub wie w czym błąd nie zaszkodzi mu owej rzeczy zaprezentować przy okazji czy ta zbroja co jest na ss'ie będzie na serwerze? 

PS: Mounty fajne chociaż w niektórych moglibyście edytować tak by nie było tego czarnego czegoś :P

Opublikowano

Pozwól ocenić innym ;) jeśli ktoś prosi o dowód a zna się na rzeczy lub wie w czym błąd nie zaszkodzi mu owej rzeczy zaprezentować przy okazji czy ta zbroja co jest na ss'ie będzie na serwerze? 

PS: Mounty fajne chociaż w niektórych moglibyście edytować tak by nie było tego czarnego czegoś :P

Pozwalam oceniać, bo o to tu chodzi, ale Ty po SS poznasz, że mają jakąś wadę techniczną (np, dot. biegania?)

Opublikowano

Pozwalam oceniać, bo o to tu chodzi, ale Ty po SS poznasz, że mają jakąś wadę techniczną (np, dot. biegania?)

Jak dobrze wiesz moby były udostępniane i może mieć je wiele osób skoro tamta osoba zna owe moby i wie jaka jest "wada techniczna" to chce sprawdzić czy tej wady nie ma u ciebie i możliwe że też pomóc :)

PS: Jak możesz to nagraj filmik bo sam jestem ciekawy ich "poruszania się" bo te lwy są lepsze od tych metinowych :O

Opublikowano

Po ss nie ale jeżeli ktoś posiada wiedzę skąd macie te mounty to już tak.

Oświecę was -  Serwer Resthea / Export TreeN

Testowałem te mounty parę miesięcy temu i stwierdzam iż animacja ruchu jest beznadziejna.

xxx

Opublikowano

Jak dobrze wiesz moby były udostępniane i może mieć je wiele osób skoro tamta osoba zna owe moby i wie jaka jest "wada techniczna" to chce sprawdzić czy tej wady nie ma u ciebie i możliwe że też pomóc :)

PS: Jak możesz to nagraj filmik bo sam jestem ciekawy ich "poruszania się" bo te lwy są lepsze od tych metinowych :O

Będą niedługo na zapowiedzi.

Po ss nie ale jeżeli ktoś posiada wiedzę skąd macie te mounty to już tak.

Oświecę was -  Serwer Resthea / Export TreeN

Testowałem te mounty parę miesięcy temu i stwierdzam iż animacja ruchu jest beznadziejna.

ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...