Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe Wierzchowce *Alien2.PL*

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić nowe wierzchowce znajdujące się na Nowym serwerze ALIEN2.PL! Serdecznie zapraszamy do oceny naszych nowych wierzchowców! Już niedługo opiszemy PETY! :)

710591404848036771508.png

BONUSY:

Silny na Potwory: 50%

Max HP: +15K HP

Bonus Dośw.: 50%

739011404847749771508.png

BONUSY:

Szansa na Krytyka: 30%

Max HP: +10k HP

Obrona: +300

788101404847749771508.png

BONUSY:

Silny na Potwory: 10%

Max HP: +1k HP

Śr. Obrażenia: 10%

590091404847749771508.png

BONUSY:

Silny na Potwory: 10%

Max HP: +2k HP

Obrona: 100

988801404847749771508.png

BONUSY:

Wartość Ataku: 100

Szansa na Krytyka: 10%

656651404847749771508.png

BONUSY:

Silny na Potwory: 40%

Wartość Ataku: 250

Zapraszamy na forum i na nasz Teamspeak3!

`Pozdrawiam, Alkoholic.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole. FejsPalm.

Mounty z Resthea i tyle. +Zjebane animacje Poruszania Się.

Pety pokażecie z Pl czy eternity?

xxx

Opublikowano

Japierdole. FejsPalm.

Wierzchowce są jak najbardziej sprawne, ładne, seksowne i inne.

Pety pokażemy z .. hmm.. Sam zobaczysz na dniach, temacik z pokazem petów! :). Ogólnie po Twojej sygnaturce widać Twój poziom inteligencji "japierdole fejspalm" haha.

Pozdrawiam Cię serdecznie i oczekuj prezentacji petów!

Opublikowano

Japierdole. FejsPalm.

Moim skromnym zdaniem inteligencją naprawdę nie grzeszysz. Zobacz swój avatar oraz sygne następnie pomyśl co jest nie tak, a potem wejdź i hejtuj. Zwłaszcza, że kazdy serwer w Twoim wykonaniu pada po godzinie.

Serdecznie zapraszam na kolejną prezentacje którą będą nowe pety których na mpc nie znajdziecie ;)

Opublikowano

Wierzchowce są jak najbardziej sprawne, ładne, seksowne i inne.

Pety pokażemy z .. hmm.. Sam zobaczysz na dniach, temacik z pokazem petów! :). Ogólnie po Twojej sygnaturce widać Twój poziom inteligencji "japierdole fejspalm" haha.

Pozdrawiam Cię serdecznie i oczekuj prezentacji petów!

Akurat FejsPalm jest dla żartów. A co do Sygny oraz Avatara to wynik przegranego zakładu.

xxx

Opublikowano

Brzydkie, pikselowate, przestarzałe, nudne.

Dziękuje i pozdrawiam.

To jest Twoja opinia, za którą dziękuję!

Ile jeszcze razy chcecie wystartować z tym samym serwerem ? 

Startujemy na takiej zasadzie, że zostajemy przy starym Teamie, serwer w większości zmieniamy ale aby nie być "pizdami" zostajemy przy swojej nazwie i NICKACH, pozdro.

Opublikowano

Szkoda, że to w kółko ten sam lew i puma, tylko w różnych wersjach. Wierzchowce można chyba bardziej urozmaicić.

Biały lew i pumy prezentują się nieźle. Reszta, jak dla mnie, jest zbyt ozdobna, ale może autor miał taką koncepcję ;)

Opublikowano

Szkoda, że to w kółko ten sam lew i puma, tylko w różnych wersjach. Wierzchowce można chyba bardziej urozmaicić.

Biały lew i pumy prezentują się nieźle. Reszta, jak dla mnie, jest zbyt ozdobna, ale może autor miał taką koncepcję ;)

Właśnie tak, nie jest źle - przynajmnij dla NAS. Żeby było masakrycznie nie dodalibyśmy tego!

Chyba już je gdzieś widziałem.. 

Déjà vu

?

Topic.

40% na potwory z samego wierzchowca? spoko

Przypadek? A co do Expa, to nie musi być trudny.. przecież to Easy :)

Opublikowano

polowa tego wgl nie nadaje sie do metina tylko wkur**a

ten pumy nawet przy 200speeda lataja jakbys mial 90...

chyba ze to u  was jest zmienione..

56096062140461666809.png

Opublikowano

polowa tego wgl nie nadaje sie do metina tylko wkur**a

ten pumy nawet przy 200speeda lataja jakbys mial 90...

chyba ze to u  was jest zmienione..

Tzn nadaje się, nie nadaje.. Zależy od gustu - też jestem za nie wiadomo jakimi nowościami NIE dla Metina. Dlatego nie mam tylu bajerów w cliencie czy coś - moim zdaniem to nie potrzebne by serwer dobrze funkcjonował. Dzisiaj Zaprezentuje jeszcze Pety wraz z bonusami :-)

Opublikowano

Tzn nadaje się, nie nadaje.. Zależy od gustu - też jestem za nie wiadomo jakimi nowościami NIE dla Metina. Dlatego nie mam tylu bajerów w cliencie czy coś - moim zdaniem to nie potrzebne by serwer dobrze funkcjonował. Dzisiaj Zaprezentuje jeszcze Pety wraz z bonusami :-)

zobaczy sie jak zadziala

zobaczy sie tez czy domik juz jest ogarniety i portafi rozpoznac czity:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

zobaczy sie jak zadziala

zobaczy sie tez czy domik juz jest ogarniety i portafi rozpoznac czity:)

co do Cheatów, to nie wiem. Bardzo dobrze D0MIK się sprawuje w rolki Administrowania Aliena, jest tak jakby moją "prawą ręką". Serwer zna chyba najlepiej z nas wszystkich (ofc bez dostępu do ftp). Wierzchowce sprawdziliśmy i jak najbardziej są dobre.. Myślimy nad dodaniem jeszcze paru wierzchowców, aby drop był bardziej zróżnicowany i.. lepszy lans dla graczy haha :D

Opublikowano

Zajebany gotowiec z TERY w 100%, nawet nie raczyliście kanału alfa poprawić, były do tego dziesiątki linków, każdy może to mieć na wyciągnięcie ręki, a Wy się tym jaracie w Media, gz pomyślunku.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie widzę sensu pokazywania czegoś co jest już znane w tym dziale. Jeżeli już chcecie pokazać Wasz serwer to pokażcie coś ważniejszego lub po prostu kilka ciekawostek w jednym temacie. W mediach pokazuje się raczej coś nowego, innowacyjnego, a nie coś co można ściągnąć z MPC.  Pozdrawiam i powodzenia :)

Opublikowano

co do Cheatów, to nie wiem. Bardzo dobrze D0MIK się sprawuje w rolki Administrowania Aliena, jest tak jakby moją "prawą ręką". Serwer zna chyba najlepiej z nas wszystkich (ofc bez dostępu do ftp). Wierzchowce sprawdziliśmy i jak najbardziej są dobre.. Myślimy nad dodaniem jeszcze paru wierzchowców, aby drop był bardziej zróżnicowany i.. lepszy lans dla graczy haha :D

gdy gralem z ekipa LH30 

zapytalem sie domika czy moge sb zmienic moby na pieski zeby nie miec lagow

powiedzial ze nie ma problemu

a potem dostalem perma za modyfikacje clienta+wh

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zajebany gotowiec z TERY w 100%, nawet nie raczyliście kanału alfa poprawić, były do tego dziesiątki linków, każdy może to mieć na wyciągnięcie ręki, a Wy się tym jaracie w Media, gz pomyślunku.

Każdy "jara się czym ma"! ale.. czyżby ekipa od Kainsa,to że Twoje serwery nie wypalają to nie znaczy, że mój nie wypali :C Nie płacz tyle, to że jesteś grafikiem nie znaczy, że ja jestem. Ciekawie, jeśli porównujesz już serwery to kolego u mnie jest nadal METIN2 a nie METIN9999, pozdrawiam!

Nie widzę sensu pokazywania czegoś co jest już znane w tym dziale. Jeżeli już chcecie pokazać Wasz serwer to pokażcie coś ważniejszego lub po prostu kilka ciekawostek w jednym temacie. W mediach pokazuje się raczej coś nowego, innowacyjnego, a nie coś co można ściągnąć z MPC.  Pozdrawiam i powodzenia :)
Pokaż co ściągnąłem z MPC kolego?
Opublikowano

Każdy "jara się czym ma"! ale.. czyżby ekipa od Kainsa,to że Twoje serwery nie wypalają to nie znaczy, że mój nie wypali :C Nie płacz tyle, to że jesteś grafikiem nie znaczy, że ja jestem. Ciekawie, jeśli porównujesz już serwery to kolego u mnie jest nadal METIN2 a nie METIN9999, pozdrawiam!

Pokaż co ściągnąłem z MPC kolego?

Zredagujesz to zdanie tak bym mógł je zrozumieć chociaż w połowie?

Zmodowany Metin2 to zmodowany Metin2, to nie rok 2009 że największym bajerem jest Ostrze Boga Smoków.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...