Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa Metin2 WordlsGames - poszukujemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Mam zaszczyt przedstawić zapowiedź serwera Metin2 WorldsGames, który wystartuje w najbliższym czasie.

Pliki serwera są ukończone w 80%. Staramy się dopracować serwer tak, aby było wam jak najlepiej spełniać na nim czas, wraz z przyjaciółmi!

Typ serwera określany będzie jako: Medium / Hard

Maksymalny poziom na serwerze będzie to: 180

Forum: xxx

Strona główna: www.worldsgames.pl

Nie podaję dalszych informacji serwera (na razie), zostanie później stworzona prezentacja w Publikacji serwerów.

Aktualnie mam dla was wiadomość taką, iż otwieramy rekrutację na stanowisko:

Game Mastera,

Grafika,

Questera,

Admina TeamSpeak3

Oto wzór podania:

Stanowisko (jakim chcesz się zajmować):

Imię:

Czas jaki możesz poświęcić dla serwera:

Doświadczenie:

(W przypadku Grafika parę prac graficznych):

Coś o sobie:

Podania proszę wysyłać na E-Maila:

Trwać będzie ona do 20.07.2014 roku.

Przy każdym wysłaniu maila tematem ma być stanowisko, przykład:

[Game Master]

[Admin TeamSpeak3]

[Quester]

[Grafik]

To tyle, zatem jeżeli będziecie mieli jakieś pytania

odnośnie tego,

zgłoście się na PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mogę prosić o opisanie mi wynagrodzenia jakie mogę dostać za zrobienie serwera TeamSpeak3, chyba że potrzeba tylko opiekunów którzy będą Waszymi pupilkami w grze ??

A co do tego że GameMastera szukacie na tym forum to nie radzę. Bo wiele osób czeka na to aby serwer roz*ebać więc uwaga. Lepiej poszukajcie sobię GM'a w top 10 Waszych graczy.

Jak na razie mogę polecić Pana/ią bo się starają do końca projekt doprowadzić i zastanawiam się czemu modek warna dał zamiast najpierw ostrzeżenia...
Ale nie mieszam się w te główki Kidów.

Opublikowano

Czego oczekujecie od grafika i technika tak +/- ? Moglibyście opisać, czy trzeba zrobić layout, czy samą prezentacje, whatever bo cięzko się zdecydować.

1754268.jpeg

Opublikowano

Czego oczekujecie od grafika i technika tak +/- ? Moglibyście opisać, czy trzeba zrobić layout, czy samą prezentacje, whatever bo cięzko się zdecydować.

To znaczy prezentację na pewno, a jakbyś porozmawiał z jedną osobą na TS3, to powiedziałaby czego od grafika wymaga najbardziej ;)

Opublikowano

To znaczy prezentację na pewno, a jakbyś porozmawiał z jedną osobą na TS3, to powiedziałaby czego od grafika wymaga najbardziej ;)

Napisz na PW GG to się dogadamy :)

Opublikowano

Proszę nie spamować postami typu "dobra" lub "wysłane". Traktujemy to jako spam.

Wystarczy wysłać i zostawić bez komentarza.

Dziękuje, miłego dnia.

Opublikowano

Dobra

Grafiese wyślij mi swoje GG, bądź jakiś inny kontakt na PW jak możesz ;) Lub podam Ci TS3 na PW

@Edit 1

Na każdego wysłanego e-maila zostanie wysłana niebawem odpowiedź, czy zostaliście przyjęci. Jeżeli nie zostałeś przyjęty zostanie również wysłany e-mail :)

Opublikowano

Na wysłane e-maile została dana odpowiedz wszystkim, proszę o wejście na maila i o zobaczenie tych odpowiedzi. Jednak nie myślcie, że jak odpisaliśmy innym na e-maila, to rekrutacja została zamknięta! Zapraszamy jeszcze chętnych do pisania mailów z podaniami do rekrutacji! :)

PS.

Przepraszam, że double postuję, jednak nie mogę edytować postu, nie wiem jaka jest tego przyczyna, zatem jeżeli zajdzie taka potrzeba, proszę być sprawiedliwym i dać ostrzeżenie :)

Opublikowano

Informacja:

Rekrutacja trwa do 12.07.2014 r. do godziny 2200 <-- (przesłuchania) lecz do godziny 2000  <-- można wysyłać e-maile, wysłane maile po tej godzinie nie będą rozpatrzane. Jeszcze raz zapraszam do wysyłania mailów!

Opublikowano

Napisane , Teraz czekam na odpowiedź oraz na start serwera !

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...