Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Elarium.pl REUPLOAD

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da ktoś gotową maszynę ? z nie scrashowanymi tabelkami?

daje limit+ like  // wyjassnione

da ktos launchera hamachi zeby to dzialalo

nie potrzeba lauchera wystarczy że dasz w maszynie ip z chamachi potem w root ip z chamachi zapakujesz i odpalasz normalnie przez binke :)

Opublikowano

Jakie passy są do tej bazy ? Daje full like 

Dobra zmieniłem Myd nie ptorzebuje j

Opublikowano

Jak wroce to postaram sie ogarnac gotowa maszyne lecz nie obiecuje 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jak wroce to postaram sie ogarnac gotowa maszyne lecz nie obiecuje 

Po co? niech pobiara gotowa maszyne np od terenzo... kazda jest dokladnie taka sama a jak nie to juz sami niech zloza... chca stawiac servery a kurde nawet niepotrafia maszyny zlozyc gdzie instalujesz bsd i potem komendy tylko wpisujesz?!

LUDZIE CO Z WAMI JEST?! 

Stawiacie server a glupiej maszyny niepotraficie... zalosne...

Opublikowano

Po co? niech pobiara gotowa maszyne np od terenzo... kazda jest dokladnie taka sama a jak nie to juz sami niech zloza... chca stawiac servery a kurde nawet niepotrafia maszyny zlozyc gdzie instalujesz bsd i potem komendy tylko wpisujesz?!

LUDZIE CO Z WAMI JEST?! 

Stawiacie server a glupiej maszyny niepotraficie... zalosne...

bo jak nie jakies problemy z mysql to z crashowanymi tabelami i nie mozna do gry wejsc duzo kłopotów ludzie też chcą sie uczyć np. na takim serwerze. cos porobić

Opublikowano

bo jak nie jakies problemy z mysql to z crashowanymi tabelami i nie mozna do gry wejsc duzo kłopotów ludzie też chcą sie uczyć np. na takim serwerze. cos porobić

Pomysl co mowisz... jak maja sie uczyc jak gotowca chca.... "dajcie maszyne"... jest cos takiego jak google i poszukac a nie dajcie gotowca i to jest nauka a nie gotowce...

A skoro kazdy pisze o problemach to niech wezma jakies pliki co maja mniej bledow niz te... bo w tych to 90% popsute sa...

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam następujący problem, a mianowicie dotyczy on edycji clienta. Gdy zmieniam serverinfo pod adres mojego serwera i pakuje root nie ma możliwości uruchomienia clienta dopiero gdy autopatcher pobierze znowu root grę można odpalić jednak wiadomo bez ów edycji. Tak więc jak temu zaradzić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i nie pożałuje like.

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam następujący problem, a mianowicie dotyczy on edycji clienta. Gdy zmieniam serverinfo pod adres mojego serwera i pakuje root nie ma możliwości uruchomienia clienta dopiero gdy autopatcher pobierze znowu root grę można odpalić jednak wiadomo bez ów edycji. Tak więc jak temu zaradzić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi i nie pożałuje like.

Metin2.bin zmień na końcówkę Metin2.exe i powinno działać.

Opublikowano

Nie mogę już patrzeć jak się męczycie z tymi plikami jęśli chcecie Normalnie działające pliki proszę o PW !

Opublikowano

Nie mogę już patrzeć jak się męczycie z tymi plikami jęśli chcecie Normalnie działające pliki proszę o PW !

to złóż gotową maszynę ;o Bo jak wgrywam bazę to nie mogę się zalogować 

Opublikowano

Metin2.bin zmień na końcówkę Metin2.exe i powinno działać.

Niestety nie pomogło jednak dziękuje za chęci. Oczekuje nadal.

Opublikowano

to złóż gotową maszynę ;o Bo jak wgrywam bazę to nie mogę się zalogować

Chciałbym zrobić wam tą maszynę a nawet bardzo,lecz mój upload nie pozwala na to przykro mi :/

Opublikowano

@Rysie_Q

O ile dobrze wyczytałem to byłeś w teamie ów serwera z którego pochodzą pliki może ty byłbyś w stanie pomóc na mój problem z clientem, który opisałem wyżej ?

Opublikowano

@Rysie_Q

O ile dobrze wyczytałem to byłeś w teamie ów serwera z którego pochodzą pliki może ty byłbyś w stanie pomóc na mój problem z clientem, który opisałem wyżej ?

Tak byłem. Pobierz patcha, potem go edytuj pod siebie potem odpal jeżeli ci nie zadziała to musisz mieć coś z serwerem nie tak:)

Opublikowano

@Rysie_Q

Zaraz sprawdzę i edytuje opisując efekt.

Zrobiłem jak napisałeś client się nie uruchamia kompletnie a w syserr:

0728 12:31:00032 :: RunMain Error

Dodam, że serwer chodzi na 100% bo przez client terenzo wchodzę bez problemu z tym, że nie widzę rzeczy mapek mobów itp. Proszę o pomoc.

Uporałem się z problemem. 

Opublikowano

@Rysie_Q

Zaraz sprawdzę i edytuje opisując efekt.

Zrobiłem jak napisałeś client się nie uruchamia kompletnie a w syserr:

0728 12:31:00032 :: RunMain Error

Dodam, że serwer chodzi na 100% bo przez client terenzo wchodzę bez problemu z tym, że nie widzę rzeczy mapek mobów itp. Proszę o pomoc.

Uporałem się z problemem. 

a co było jeśli mogę zapytać ?? :D

Opublikowano

pliki badziewne nie wiem po co i dla kogo to udostępniłeś teraz będzie jeszcze więcej syfu startować 

Nie podoba się to nie komentuj tylko opuść temat proste i nie drąż tematu..

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

pliki ujdą w tłoku nic ciekawego w nich nie ma.

Może i nie ma,ale jakby wziąć się w garśc to ładny serwerek by wyszedł

Opublikowano

standardowy medium na nich wyjdzie super 

@Rysie_Q

2 pakery nie pakowały mi nadpisanego pliku banał wprost:).

@ top

Dlaczego chanele padały ?

padały dlatego ze ktoś z teamu wgrał niezabezpieczone game  wystarczy poprawić zeby syser nie pluł się tak bardzo i można startować 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...