Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Elarium.pl REUPLOAD

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisze tak po co truliście dupe Raihnerówi , Raihner wszystko porobił dla graczy był miły i polecam tego pana  ? skoro wyjechał janko  na 2 dzień istnienia serwer-a ? wszystko Twoja wina a nie administracji mogles być przez ten czas a nie jakies wakacje sobie robic . Janko Twoja wina od początku do konca + ze ukazałeś sie jako złodziej nie polecam od janka serwerach grac i nie polecam wgl technikom tam do chodzic totalny zlodziej

no tak czysta kpina takich złodziei to tylko tępić i jeszcze raz tępić  . 

wszystko pięknie i na temat :) 

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co go rózni od Fubu? to to ze nie sprzedawał itemów na  allegro chociaż sam niewiem moze ?:D  juz sie prawdy nie dowiem :)

Opublikowano

może on miał z tym GM/ współpracę i mu powiedzial na końcu zeby rozyebał serwer a janko poszedł i powiedział ze jedzie do polski ;P 

Opublikowano

może on miał z tym GM/ współpracę i mu powiedzial na końcu zeby rozyebał serwer a janko poszedł i powiedział ze jedzie do polski ;P 

po IP widzialem :) te z gry mial takie same jak forum kiedy sie pojawił po tygodniu co twierdzil ze wyjechal a nie jechał;> 

Opublikowano

sam je scrashowalem <3

najlepiej wrzuc mysql innego serwer-a :P bo juz tego nie naprawisz specialnie to popsułem

oprócz scrashowanych tabelek jest od zajebania bugów między innymi: skille, kolejny bląd to to ze misje prawie wszystkie kolejny błąd

przywolujesz peta odwolujesz konia :) przywolujesz konia pet znika ;d

kolejny błąd DT na piętrze z kluczami nie respi sie spot : ) na ch1 wgl nie ma metka :)

Channele wywala :) gdyż game jest zbugowane :)

po 1) janko wyjechał tak twierdzil a w kulki poleciał :)

po 2) sam ogarnialem caly serwer

po 3) wychujali poprzedniego sponsora mowiąc ze to moja wina

po 4) RysieQ jest z calego teamu najuczciwszym czlowiekiem (sorry ze Cie nie doceniłem)

po 5) wsadz sobie te 700zł w 4 litery caly czas sprawdzalem kto kiedy wysyłał na IS hajs :)

po 6) powodzenia z Veilą oby tak samo szybko padlo to jak elarium :)

Dziękuję za miła opinie i taką samą mam wobec ciebie i odezwij sie wkońcu na gg a i co do buga to jest jeszcze jeden mianowicie jak mentalem cofasz skille to jest tam 6skill w zwoju i jak zresetujesz to masz 17pkt free koles na 20lvl mial x3 skille m1 ;)

Opublikowano

po IP widzialem :) te z gry mial takie same jak forum kiedy sie pojawił po tygodniu co twierdzil ze wyjechal a nie jechał;> 

aha to jednak wszystko wymyślił sobie swoją  bajke  całą . 

Opublikowano

aha to jednak wszystko wymyślił sobie swoją bajke całą .

Dokładnie... Potem jeszcze na pw napisał dla kwiatmixa że ja niby chcialem pliki sprzedać jak one 10zł nie są warte;)

Opublikowano

Szkoda już czasu na niego szkoda pisać juz na niego kto wie to juz wszystko wie jaki jest janko

Lepiej bym tego nie ują. Zaczynamy właśnie nowy projekt z raihnerem właśnie także spodziewajcoe soe czegoś dobrego ;)

Opublikowano

Pobrałem te pliczki żeby zobaczyć co w nich siedzi, i to miałem wielkie problemy bo jestem na jakimś starym lapku w górach xD

Co mogę powiedzieć?..

Bug, bug, bug, bug.. na szczęście nie są one jakieś mega, ale jednak..

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

PROSZE O MODERATORA O USUNIĘCIE TEMATU W PLIKACH BUGI ;> PO CO KOMU TEN SYF ?:) 

DZIĘKUJE TYLE NA TEMAT DOBRANOC 

Opublikowano

Wiecie jak sprawdzić na jakim game stoi serwer? Wystarczy policzyć w prezentacji ile jest petów na serwerze. Jeśli jest 9 to serwer stoi na game 2089, jeśli więcej to na game 34k lub 40k.

W plikach nie ma jakiś ciekawych fajerwerków. 

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Na jaki serwer chcielibyście ?

Medium/Hard czy Easy ?

Zapraszam do wypowiedzi w ankiecie strawpoll.me/2080857

Opublikowano

Dziękuję za miła opinie i taką samą mam wobec ciebie i odezwij sie wkońcu na gg a i co do buga to jest jeszcze jeden mianowicie jak mentalem cofasz skille to jest tam 6skill w zwoju i jak zresetujesz to masz 17pkt free koles na 20lvl mial x3 skille m1 ;)

to akurat zrobilem ;> 

Tak

hahahahah jak tu cos jest odbugowane to tylko skille przy zwojowaniu przy 17 pkt jak komus nie weszło xD pozdro 600 700 900 :D 

powodzenia przy nowym serwie zlodzieju JP soł macz :D 

Na bank masz kopie zapasową z przed wyłączenia jak masz to pozmieniaj te scrashowane powinno pomóc;)

po 1 RysieQ nie było zadnej kopii zapasowej jak była  to kasowalem :D nie musicie dziękowac :) 

JEST POWIEDZENIE JAK BÓG KUBIE TAK KUBA BOGU czy na odwrót ;> 

Dałby ktoś gotową maszyne ?

tu nie ma co dawac ;> pliki dno sam to zrobilem zeby do tego doszlo ; )

Jesli ktos chce moge oddac pliki odbugowane jestem jedynym właścicielem odbugowanych plików prosze kierowac sie na PW :) 

Opublikowano

sam je scrashowalem <3

najlepiej wrzuc mysql innego serwer-a :P bo juz tego nie naprawisz specialnie to popsułem 

oprócz scrashowanych tabelek jest od zajebania bugów między innymi: skille,  kolejny bląd to to ze misje prawie  wszystkie kolejny błąd

przywolujesz peta odwolujesz konia :) przywolujesz konia pet znika ;d

kolejny błąd DT na  piętrze z kluczami nie respi sie spot : ) na ch1 wgl nie ma metka :)

Channele wywala :) gdyż game jest zbugowane :)

po 1) janko wyjechał tak twierdzil a w kulki poleciał :)

po 2) sam ogarnialem caly serwer 

po 3) wychujali poprzedniego sponsora mowiąc ze to moja wina

po 4) RysieQ jest z calego teamu najuczciwszym czlowiekiem (sorry ze Cie nie doceniłem) 

po 5) wsadz sobie te 700zł w 4 litery caly czas sprawdzalem kto kiedy wysyłał na IS hajs :)

po 6) powodzenia z Veilą oby tak samo szybko padlo to jak elarium :)

I już znów kłamiesz jeżeli jakiś serwer cię przyjmie na powodzenia.. uprzedzałem od tygodnia że wyjeżdżam do Polski na 2 tygodnie... 

po 1) Tak wyjechałem i każdy to potwierdził ale nawet gdy byłem na wakacjach to wbijałem na forum bo sprawdzać co się dzieje

po 2) gówno ogarniałeś do tego zrypałeś cały serwer pozdro-.-

po 3) to był twój pomysł na zmiane sponsora 

po 4) teraz najuczciwszy a przypomnieć ci co mi o nim pisałeś? tak samo jak mi powiedziałeś że jak mnie nie było to wchodził na 5min i resztę miał w dupie a on napisał mi co innego

po 5 ) serwer nie zarobił 700 zł :O ciekawe kto ci to powiedział... zarobił ok. 500 do tego wszedły podatki zostało ok 300zł a umowa ze sponsora jest taka że gdy serwer nie zarobi powyżej 300zł to się nie dzieli ponieważ wtedy ledwo starcza na opłatę dedyka

po 6) nie bo już nie bd cb w teamie ;*

po 7) następnym razem poczekaj i się dowiedz co się dzieje a nie zaczynasz wypisywać głupoty na temat serwera.. do tego pokazałeś jak bardzo w dupie masz graczy rozpierdalając cały serwer nie uprzedzając nikogo

cześć!

napisze tak po co truliście dupe Raihnerówi , Raihner wszystko porobił dla graczy był miły i polecam tego pana  ? skoro wyjechał janko  na 2 dzień istnienia serwer-a ? wszystko Twoja wina a nie administracji mogles być przez ten czas a nie jakies wakacje sobie robic . Janko Twoja wina od początku do konca + ze ukazałeś sie jako złodziej nie polecam od janka serwerach grac i nie polecam wgl technikom tam do chodzic totalny zlodziej

no tak czysta kpina takich złodziei to tylko tępić i jeszcze raz tępić  . 

Moją winą jest to że Raihner se ubzdurał że serwer zarobił grubą kase której nie ma ? jeżeli się nie mylę to ty jesteś Emil powiedz mu żeby do mnie napisał dam mu kontakt ze sponsorem i mu powie ile zarobił serwer i moja wina? moją winą jest to że gdy ledwo wyjechałem Raihner rozkurwił cały serwer? myśl...

Byłem w Polsce miałem laptopa i modem więc gdy była kijowa pogoda siedziałem w domu więc wbiłem na forum potem pobrałem klienta wbiłęm do gry lecz nie miałem tyle czasu więc w grze byłem nie całą godz. dostałem wolne to nie miałem zamiaru spędzić go przed ekranem napisz mi na gg dam ci kontakt ze sponsorem to ci powie ile serwer zarobił i zobaczymy ile zarobił 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

przy samym odpalaniu w********a błędy, te pliki nie nadają się na harda gdzie przykładem są bronie i zbroje - ohyda, ogólnie gdyby je "podrasować" to nawet by były, może kiedyś coś na nich zrobię ale teraz mi się nie przydadzą. :D

Opublikowano

I już znów kłamiesz jeżeli jakiś serwer cię przyjmie na powodzenia.. uprzedzałem od tygodnia że wyjeżdżam do Polski na 2 tygodnie... 

po 1) Tak wyjechałem i każdy to potwierdził ale nawet gdy byłem na wakacjach to wbijałem na forum bo sprawdzać co się dzieje

po 2) gówno ogarniałeś do tego zrypałeś cały serwer pozdro-.-

po 3) to był twój pomysł na zmiane sponsora 

po 4) teraz najuczciwszy a przypomnieć ci co mi o nim pisałeś? tak samo jak mi powiedziałeś że jak mnie nie było to wchodził na 5min i resztę miał w dupie a on napisał mi co innego

po 5 ) serwer nie zarobił 700 zł :O ciekawe kto ci to powiedział... zarobił ok. 500 do tego wszedły podatki zostało ok 300zł a umowa ze sponsora jest taka że gdy serwer nie zarobi powyżej 300zł to się nie dzieli ponieważ wtedy ledwo starcza na opłatę dedyka

po 6) nie bo już nie bd cb w teamie ;*

po 7) następnym razem poczekaj i się dowiedz co się dzieje a nie zaczynasz wypisywać głupoty na temat serwera.. do tego pokazałeś jak bardzo w dupie masz graczy rozpierdalając cały serwer nie uprzedzając nikogo

cześć!

Moją winą jest to że Raihner se ubzdurał że serwer zarobił grubą kase której nie ma ? jeżeli się nie mylę to ty jesteś Emil powiedz mu żeby do mnie napisał dam mu kontakt ze sponsorem i mu powie ile zarobił serwer i moja wina? moją winą jest to że gdy ledwo wyjechałem Raihner rozkurwił cały serwer? myśl...

Byłem w Polsce miałem laptopa i modem więc gdy była kijowa pogoda siedziałem w domu więc wbiłem na forum potem pobrałem klienta wbiłęm do gry lecz nie miałem tyle czasu więc w grze byłem nie całą godz. dostałem wolne to nie miałem zamiaru spędzić go przed ekranem napisz mi na gg dam ci kontakt ze sponsorem to ci powie ile serwer zarobił i zobaczymy ile zarobił 

kazdy Twoj serwer rozpierdole ! wystartuj z tym to masz włam na dzien dobry :* 

Opublikowano

@Dangeon ty to masz tupet i nierówno w bani, pisać hejty na bugi i błędy które sam zrobiłeś ? człowieku jebnij się porządnie w głowę to ze serwer nie rozwinął się to tylko i wyłącznie wina błędów zrobionych w rzekomym naprawianiu serwera przez właśnie ciebie i twoich kolegów więc o jakim ty włamie Mówisz ? przecież miałeś dostęp do wszystkiego ....   a to że nie umiejętnie kradniesz pliki to już masz  + do zajebistości.  Także mówisz  Veila? to mój serwer i nic ci do tego wiec nara. Pozdrawiam Dzeku. :)

ps. też na twoim miejscu bym się Bał o serwer Który robisz ;* 

@topic pliki są nawet spoko jest pare błedów ale to już zasługa Dangeona kto zainteresowany pw dam działajacą baze.

Opublikowano

@Dangeon ty to masz tupet i nierówno w bani, pisać hejty na bugi i błędy które sam zrobiłeś ? człowieku jebnij się porządnie w głowę to ze serwer nie rozwinął się to tylko i wyłącznie wina błędów zrobionych w rzekomym naprawianiu serwera przez właśnie ciebie i twoich kolegów więc o jakim ty włamie Mówisz ? przecież miałeś dostęp do wszystkiego ....   a to że nie umiejętnie kradniesz pliki to już masz  + do zajebistości.  Także mówisz  Veila? to mój serwer i nic ci do tego wiec nara. Pozdrawiam Dzeku. :)

ps. też na twoim miejscu bym się Bał o serwer Który robisz ;* 

@topic pliki są nawet spoko jest pare błedów ale to już zasługa Dangeona kto zainteresowany pw dam działajacą baze.

To wstaw tą baze . A tak pisałem Ci na pw i nie odpisujesz

Opublikowano

kazdy Twoj serwer rozpierdole ! wystartuj z tym to masz włam na dzien dobry :* 

najwyżej możesz mi opierdolić kabanosa :) a r******* to se możesz łeb jednego jełopa mniej bo to co już odpierdalasz to jest pośmiewiskiem dla samego cb ;)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dlaczego pisze nie moge stworzyc postaci?

jak to naprawic

daje like+

Wyczyścić tabelki player i account powinno pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...