Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Crash

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak. To są aktualne sterowniki i mogę one zapobiec Blue Screen.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zaznaczam Win8x64 drivers(2) ale niewiem jak to pobrac ? ? a moze zobaczyc czy narazie nie wywala mnie ? czy dziala teraz a jak nie bedzie dzialalo to sciagne ten sterownik

Opublikowano

Lepiej nie hacki sa dla pał ;/

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

A moge odpalac wr z hackiem czy nie bardzo?

Najpierw odpal bez hacka i zobacz czy dobrze dziala. Jak tak wtedy sprobuj z hackami.

MAL

Opublikowano

Za pozno napisales :) odpalilem z hackiem odrazu 2sec i Blue Screen

Uruchomil sie ponownie odpalilem bez smiga cacy teraz zobacze znowu z hackiem moze zadziala

Ale jest dobrze jako tak bo jak wtedy mialem Blue Screena to wgl warrocka nie moglem otwierac a teraz moge czyli jestesmy prawie u celu :D

A i ujmiji i inni dzieki ze sie angazujecie

@Edit:

wszystko dziala z hackiem :)jak narazie dzieki ujmiji i inni :) jak cos bede pisal :)

Opublikowano

Tak zobacz. Warto wiedzieć czy już działa :D

Co do pobrania to zrobiłem to za cb :v

Masz:

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23885〈=eng

Tylko to. Zrób to co napisałem też w tamtym temacie ..

Btw. znow double post oraz nie pisz tego samego w 2 roznych tematach

MAL

Opublikowano

Nie tylko 1. Wybierasz sobie tylko język instalki.

MAL

Opublikowano

Wyskoczyl jakis blad przy ladowaniu cos tam ze mam zla instalke cos tam z producentem komputera ....

A o ten format jak sie to robi xD?

Opublikowano

Wyskoczyl jakis blad przy ladowaniu cos tam ze mam zla instalke cos tam z producentem komputera ....

A o ten format jak sie to robi xD?

Do odtwarzacza wkładasz płytkę z Windowsem i uruchamiasz ponownie komputer i postępujesz zgodnie z tym co wyskakuje Ci na ekranie. Żadna filozofia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...