Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Crash

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Niewiem oco chodzi gdy wlaczam wr normalnie dziala po 10min wywala mnie i pokazuje mi sie niebieski ekran i pisz ze wystapil jakis blad itrzeba uruchomic ponownie komputer gdy sie uruchomi ponownie wlaczam wr to nie chce sie otworzyc WDF? pomozcie plx

Musze za kazdym razem reinstalowac zeby mi dzialal wr

Opublikowano

Jakiego posiadasz Windows'a?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Posiadasz wszystkie nowe aktualizacje dla windowsa oraz aktualne sterowniki do karty?

Jak nie to zainstaluj.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ym niewiem czy mam wszystkie gdzie to sprawdzic/skad zainstalowac

a i jeszcze zapomnialem napisac ze pokazuje sie niebieski ekran i jest taka buzka duza ,, :( ''

Opublikowano

Ta buzka to jest ten blue screen.

Aktualizacje Windows to Panel Sterowania > System i Zabezpieczenia > Windows Update i tam pobierasz wszystko.

Co do sterow to jaka masz grafe?

MAL

Opublikowano

Sory ale ja nie ogarniam win8 xD i niewiem co gdzie jak :/

ale jesli chodzi o grafike to (chyba) 1366x768 chyba (rozdzielczosc ekranu)

Adrenalina ale ja mam blue screena tylko gdy wlaczam warrocka

A i jeszcze cos a to nie jest spowodowane np.hackiem ? teraz wlasnie zreinstalowalem warrocka i zobacze czy znowu bedzie blue screen bez hacka

Opublikowano

A i jeszcze cos a to nie jest spowodowane np.hackiem ? teraz wlasnie zreinstalowalem warrocka i zobacze czy znowu bedzie blue screen bez hacka

Coś takiego Ci wyskakuje gdy włączasz War Rock'a ?

dsc07369.jpg

Opublikowano

Coś takiego Ci wyskakuje gdy włączasz War Rock'a ?

233171404836027316606.jpg

Jemu wyskakuje cos podobnego, tylko, ze dla wersji Win 8 :D A tam usmiechnieta buzia :D

Moze byc hack ,ale Blue screen pojawia sie gdy cos jest ze soba nie kompatybilne. Zrob aktualizacje tego windowsa (napisalem wyzej gdzie).

Co do grafiki chodzilo mi o model.

MAL

Opublikowano

Jemu wyskakuje cos podobnego, tylko, ze dla wersji Win 8 :D A tam usmiechnieta buzia :D

Moze byc hack ,ale Blue screen pojawia sie gdy cos jest ze soba nie kompatybilne. Zrob aktualizacje tego windowsa (napisalem wyzej gdzie).

Co do grafiki chodzilo mi o model.

Wiem, że jemu wyskakuje coś podobnego ale dla Windows'a 8 ale akurat tą grafikę znalazłem no to ją tu wkleiłem :D

Blue screen może być także spowodowany odmianą wirusa HaxDoor.

Opublikowano

Panel Sterowania > System i Zabezpieczenia > Windows Update > Instaluj/Pobierz

MAL

Opublikowano

I dobrze :) Zostaw to, aż się pobierze i odinstaluj WR'a. Zrestartuj kompa i zainstaluj. Sprawdź, czy wtedy będzie działać. Btw. mógłbyś podać model karty graficznej?

MAL

Opublikowano

wgl to ja mam laptopa i nwm bo mam go juz 1rok i nie pamietam ale mam na laptopie takie cos

Aspire E1-571

Intel Core i3-3110M(2.4Ghz,3mb L3 cache)

15.6 Hd led lcd

4gb ddr3memory

500Gb HDD

DVD-super multi dl drive

Acer nplify tm 802.11b/g/n

6-cell li-ion battery

Sory za nieogar  xD

Opublikowano

JEst to sterownik do twojej karty graficznej. Powinien też pomóc. Jak nie to zobaczymy co dalej

MAL

Opublikowano

Ten sterownik nie dziala

Pisze:

Ten sterwonik graficzny NVIDIA nie jest zgodny z tą wersją systemu windows

Ten sterwonik graficzny nie mogl odnalezc zgodnego sprzetu graficznego

Wlasnie uruchamiam lapka bo juz aktualizacje sie zrobily zw 5/10 minut

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem.

Pisalem wczesniej zebys zrobil jego reinstall

MAL

Opublikowano

Robilem reinstal przed aktualizacjami ale nawet nie uruchamialem warrocka nic nie wlaczalem  to moge tego otworzyc czy znowu mam reinstalowac?

Sory za 2posty ziom

Opublikowano

Wlacz go ponownie. Co do sterow od grafiki. Wymieniles wszystko z wyjatkiem grafiki >.< A google kamie :v

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...