Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda o ExoriaMT2.PL

Tomex1100

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

To i tak pierwszy przypał był jak zostawił swoje passy w kliencie + takie same miał na forum <nie zmienił ich xD>

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie rozpierdalały dzieci na starcie na wierzchowcach z isu i z petami. Szkoda mi ich było xDD

zwrócą im te SM

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Żenada, ale przynajmniej kariery już nie zrobi. Każdy wiedział jak to się skonczy.

Chyba, że znów zmieni "tożsamość". ^^

Opublikowano

A pozatym można było jeszcze coś zauważyć że skoro GM nie umi naprawić tylko prosi innych o pomoc to jak bład bd to kto naprawi pewnie kogoś znajdzie. Ale jak można bo zauważyć na przykładzie Item Shopu że ten serwer jest zrobiony po to aby hajs można było dostać tylko w tym jednym celu . Pewnie jak administracja zobaczy cały ten temat to żeby nie dopuścić utraty graczy zmienią nazwę serwera i nicki do wystartują z inna nazwą serwera.. :)_

Opublikowano

Dlaczego jak chce wejść na forum to wyskakuje mi lista serwerów metin 2?

bo forum dopiero robią

syf, banda nieudaczników i śmiesznych youtuberków za 10 zł, znowu padnie i znowu wam wmówią że asfen rozjebał, ŚMIECH NA SALI

Opublikowano

Nie polecam serwa- Gowno. Pliki Aslana

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Z tego co widzę serwer już padł takie są skutki jak się bierze osobę do teamu o której nikt nigdy nie słyszał mówię tu o pro elo elo techniku TNG  czy jak mu tam :) jak ktoś nie potrafi naprawić prostych błędów to tak jest :) 

1955414061154201101288.png

Opublikowano

Wrzucam na prośbe venoms'a.

Uwaga nowy startujący serwer asfena aka tutaj_wstaw_jego_kolejnych_tysiąc_ników ....

Pliczki Exoria.pl niedługo zawitają na MPC :) (Niestety ... kolejne g****o)

Server Nerius2 :) Kolejne tysiąc nicków Asfena. To już k***a trwa za długo.

To są groźby od pośrednika który przekazał mi takowe info od teamu Nerius2.

To trwa k***a za długo nie będzie śmieć groził komukolwiek , że go wyjebie sam nie znająć podstaw nawet na to ...

Sorki on będzie dosować z CMD na windowsie

ping 127.0.0.1

Pliczki exorii za parę dni będą na mpc wraz z cała bazą i nie ma prawa nikt ich wyjebać gdyż to są pliczki averii i oni nie są ich stwórcami nawet :) I jest tam mój edytowany kod i parę rzeczy więc mogą sobie pogadać.

Druga sprawa nie powiem kto mi to powiedział niech ta osoba będzie noname'em :)

Ona nic nie zawiniła , a w ramach wdzięczności pojadę do niej osobiście i stawiam jej 6-sio pak Tyskie :)

Teraz takie ostatnie COMBO BREAKER !

Napisałem do Asfenika bo ma nowy nick a dokładniej

Z chęcią dojebał bym go jeszcze bardziej ! Ale chyba sam sobie już nagrucahł.

Miałem skończyć z metinem i tak jest jednakże sprawy przyjęły taki obrót, że nie mogłem zostać obojętny :)

Na prawdę uwierzcie mi .... ci co mnie znają wiedzą, że mam dobre serce i nie potrafię kogoś wjebać bez powodu :) Przeważnie tylko mówię i na tym się kończy ale tutaj musiałem zabrać się do czynów :)

Pozdrawiam, _venoms :)

df3eca6886da0.png

Opublikowano

Jak znajdę na gg rozmowe z nim to też dam :D

1858714065570001204790.jpg

Pozdrawiam :)

Tak rozmawiałeś z Asfenem :)

Ja sam nie wiedziałem na początku kto to jest i co on robił w przeszłości ale powiedział mi, że nim jest po upadku serwera gdzie o tym nie wiedziałem gdyż udałem się na 3dniowy urlop, a po nim serwera już nie było.

Serwera już praktycznie nie ma i nie ma go w planach reaktywacji, tak więc temat można by było już zamknąć, lecz jeszcze poczekam na wasze zdanie o tym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...