Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda o ExoriaMT2.PL

Tomex1100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zaskoczony. Ale ciesze się że powstała cała prawda o tym serwerze. Szacunek dla cb "Venoms" . Żeby tak ludzi oszukiwać . I zgrywać nie wiadomo kogo i tak ludzi w huja robić.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

veno jak zrobisz taki server :) i weźmiesz go w swe opiekę to zobaczysz będzie pompa w chu.. :) 

powodzenia :) i czekam z niecierpliwością 

Ps

Kiedy server mógłby wystartować ? za miesiąc może 2? 

Opublikowano

veno jak zrobisz taki server :) i weźmiesz go w swe opiekę to zobaczysz będzie pompa w chu.. :)

powodzenia :) i czekam z niecierpliwością 

Ps

Kiedy server mógłby wystartować ? za miesiąc może 2? 

Serwer będzie wcześniej, przynajmniej tak mówił. 

Pomocnik
Opublikowano

Jak wszyscy wiecie mamy 3 wyjatkowych debili na yt, oraz 3 wyjatkowych debili w swiecie metina.

YT- Bonus/Bonzo/Kobra

Metin- Harnas/Asfen/Harnasia jp zip sqad gangsta.

Na takie serwery sie nie wchodzi, bo potem wszyscy wielce zaskoczeni. To jest dno internetu, polecam im wpierdoli* szklane cifu i bedzie dobrze, 3 baranow mniej.

Opublikowano

Exoria ma pliki Averii, te co wrzuciłem na MPC z konta JustHappy. A Asfen aka idiota nadal temu zaprzeczał. 

Szkoda słów na tego idiotę.

Opublikowano

Wiecie poszła nowa pogłoska od Asfena :)

- Rozjebałem mu serwer bo zrobiłem mu sub-channele  o.O

ahahahahahha K***a dzięki za poprawienie humoru. xD

Opublikowano

Co za kretyni :p szkoda tylko, że gracze nie dowiedzą się prawy od administracji tylko ktoś to musi opublikować. Nie potrafi powiedzieć w czym jest problem tylko zwala na bugi, które naprawią :p

Opublikowano

Co za kretyni :P szkoda tylko, że gracze nie dowiedzą się prawy od administracji tylko ktoś to musi opublikować. Nie potrafi powiedzieć w czym jest problem tylko zwala na bugi, które naprawią :P

Jest nowa administracja

Opublikowano

a co z asteriusem ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Czemu rejestracja nie działa ? A 60 osób online jest?

To jest beta, pisz do Mateo na GG po łatkę. JUTRO NOWA PREZENTACJA I OTWARTA BETA. Ponowny start w piątek z nową administracja, a przede wszystkim z nowym technikiem. Zapraszam. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ja miałem od początku reaktywować Exorię, na nowej nazwie o odświeżonych plikach , dodałbym parę dungeonów itp itd ... odświeżył bym.

I od początku było takie ustalenie ponad 200 osób na ts3 o tym wiedziało i ja miałem to reaktywować :)

A dzisiaj wchodzę a Mateo sobie robi reaktywację :)

Tak apropo radzę sprawdzić game oraz db :) Bo nie wystartujecie na tym co było na dedyku, Misiaczki :*

Opublikowano

Śmiech na sali, smiejecie się z Asfena fakt, to dzieciak i nieudacznik. Ale ten Mateo też nie lepszy, dzieciarnia 12letnia się za ten serwer bierze i nie wiem po co Venoms się tam wpieprza i swój czas traci.

Jak administrator serwera może atakować swoich graczy, ja tego k***a nie pojme, może mi to ktoś wyjaśnic? Tak Mateo, to o Tobie i twoim przydupasom z ts-a.

W dodatku uważajcie na serwery bo asfen bedzie reaktywować serwer bo mam pewne informacje na ten temat.

Nie polecam serwera, oni nic nie potrafią jestem ciekaw kto im to naprawi.

1754268.jpeg

Opublikowano

Śmiech na sali, smiejecie się z Asfena fakt, to dzieciak i nieudacznik. Ale ten Mateo też nie lepszy, dzieciarnia 12letnia się za ten serwer bierze i nie wiem po co Venoms się tam wpieprza i swój czas traci.

Jak administrator serwera może atakować swoich graczy, ja tego k***a nie pojme, może mi to ktoś wyjaśnic? Tak Mateo, to o Tobie i twoim przydupasom z ts-a.

W dodatku uważajcie na serwery bo asfen bedzie reaktywować serwer bo mam pewne informacje na ten temat.

Nie polecam serwera, oni nic nie potrafią jestem ciekaw kto im to naprawi.

Ja już mam pliczki w pełni naprawione :) Bez błędów po stronie serwera :) Client odchudzony do 700mb+.

Pasjonat
Opublikowano

@2up

Co do DDoS'owania to Asfen jakiś rok temu na serwerze Azeria.eu mówił, że będzie robił własny serwer i będzie ddosował ludzi, po czym zmienil nick na tsie i wysylal llinki wyciagajace Twoje ip i napierdalal w moich kolegow, az dostal bana. (skad wiedzialem, ze to on po zmienie nicku? Idiota mial avatar z mordą jakby go traktor przejechał.. xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...