Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawn PVP + 4 areny

Noelq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawn + 4 areny symbolizujące różne biomy. Tymczasowy spawn serwera pvp na czas testów. Zbudowany w dwa dni przy pomocy WE,Voxela,+ relight - MCEdit.

98237133681759446845.jpg54696802927398489294.jpg86446493662958727173.jpg19522121402269411276.jpg57785613622146303224.jpg45680771797089413438.jpg66013759732332587989.jpg44779715205643518652.jpg01584611936643366425.jpg

Proszę o komentarze :)

Opublikowano

Superowe budowle, masz niezwykły talent do budowy. Jesteś jednym z lepszych tutaj użytkowników, którzy pokazali się z tej strony świetnie. Wielki lajk :)

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Cześć!

Noelq i wstawiłeś te screeny...

Ze spokojem można stwierdzić, że to najlepsze budowle jakie tu pokazywano od dawna :D

Gratki, chociaż te już Ci przekazałem :D

Pozdrawiam

S0L1D3r

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Takie spawn'y powinny być! Dopracowane w stu procentach. Dobra robota.

Poniekąd się zgadzam. Kiedy słyszę "zbuduj mi taką normalną mapę jak u skkf" chce mi się rzygać. Większość ludków nie docenia budowniczych i ich budowli wpatrzona jak w święty obrazek w chujowe budowle promowane przez czołowych YTuberów, którzy de facto mają gracza tak głęboko w dupie, że nawet im się nie chce dać porządnej budowlanej oprawy do swoich filmików. Robią w ten sposób krzywdę młodym ludziom gwałcąc brutalnie ich poczucie estetyki "domkami z dirta wyposażonymi w drabinki" Stąd moje unsuby dla YTuberów bo poziom scenografii sięgnął dna a coraz bardziej debilne historyki wręcz odrzucają od oglądania.

Tak czy inaczej przypominam iż to jedynie wersja beta serwera. Niebawem wersja pełna serwera wraz z nowym spawnem i poszerzonym kompletem aren więc będzie co oglądać mam nadzieję. Mapy już są więc czekamy tylko aż nasze "rącze konie programowania dobiją do końcówki peletonu" :P

Pozdro dla ekipy :D

Opublikowano

Prze-epicki spawn, napis najbardziej mi się spodobał. Dobry jest też ten klimat że wszystko zbudowane jest w powietrzu. Powodzenia :)

Opublikowano

Super spawn jednak nie przepadam za tak wielkimi budowlami. Zbyt łatwo idzie się zgubić i ciężko znaleść to co szukamy.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Dzięki :)

W naturze w środku już nie jest taki wielki bo praktycznie w całości zabudowany więc wystarczy zrobić kilka kroków by trafić na to co jest potrzebne. Swoją drogą nie da się uniknąć większych rozmiarów chcąc zbudować coś sensownego. Wielkość klocków i brak większej ilości modeli bloków zmusza do powiększania prac. Minispawny może się ładnie prezentują z daleka. Z bliska trzeba się domyślać co mają przestawiać.  

Opublikowano

Niebawem zmiany na serwerze PVP więc mapa chyba idzie na przerobienie na arenę SG bo jej miejsce zajmie inny spawn i wieksza mapka o nieco innym charakterze. Jakieś sugestie dotyczące przebudowy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...