Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OMGserver - hosting

SVMineFB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ram/dysk bez limitu, mogą np. zakupić maszynę 64GB ramu i instalować na niej serwery z 64GB ramu. Jednak nie oznacza to, że otrzymujesz go nieskończoność. Czyli mogą Ci dać serwer bez limitu ramu, jednak maszyna ma limity, przez co twój serwer i tak posiada limit ramu, więc wychodzi, że oferta kłamie, bo nie można mieć serwera beż limitu.

Dodatkowo nic tu nie widzę o procesorze.

regular-banner-3.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ram/dysk bez limitu, mogą np. zakupić maszynę 64GB ramu i instalować na niej serwery z 64GB ramu. Jednak nie oznacza to, że otrzymujesz go nieskończoność. Czyli mogą Ci dać serwer bez limitu ramu, jednak maszyna ma limity, przez co twój serwer i tak posiada limit ramu, więc wychodzi, że oferta kłamie, bo nie można mieć serwera beż limitu.

No tak, ale będą monitorować zasoby. Jeśli serwer będzie potrzebował więcej ramu to dołożą.

Co do tego hostingu, to myślę, że można spróbować.

Może to jakaś nowa firma i szukają klientów.

Opublikowano

Hmm..

Serwer bedzie zapewne tylko premium albo na whitelist!

Nie wyrzucaj kasy w bloto :)

Polecam pakiet obsidian na FiberHost.pl

Opublikowano

Pisze że maszyna ma 256GB ramu tylko że jest to hosting angielski więc pingi mogą być spore cezariusz pisze również tam iż masz pełen dostęp do plików przez ftp więc premium czy whiteliste se ustawiasz sam

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za odpowiedź, czekam na kolejne.

Cena nie jest duża wiec moge spróbować.

Proszę o nie wypisywanie ofert innych hostingow!

Opublikowano

1.Nie ma nigdzie napisane jaki zegar ma procesor.. Procek może być ch*jowy.

2.

Oferta nie kłamie xD Serwer nie będzie miał ograniczenia, maszyna je będzie miała. %_%

3.Jeśli masz pieniądze możesz spróbować, czemu nie ;3 Jakbyś testował to daj wyniki w temacie ;)

Opublikowano

Serwery sa w UK (Anglia) nie ma itemshopa, mieszkam w Irlandii, I dla mnie to normalna cena.

Nie wydaje mi się.

Czekam na więcej odpowiedzi!

Opublikowano

Ja polecam DE {niemcy 32GB ram] 4 gdzenie i 200 zl na mies ale 1 minus wynajmujesz maszyne i nie tam itemshopow

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...