Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Impossible

shaiya1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli bedzie cos nowegooo to napisze narazie zmagamy sie z jedym problemem ktory jest bardzo wazny w grze i bez tego jego nie uruchomimyy. nam tez zalezy zeby jak najszybciej go odpalic... 

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wciąż wyczekuję aż serwer powstanie.

Podtrzymuje swoje pytanie - Czy macie miejsca w staffie? Bo chciałbym np. zostać GS'em. ^^

4354874.png

Opublikowano

Saczerze mówiąc tak ucichło o tym serverze i trwa to tak dlugo ze znalazlem inny server na którym jest mi dobrze,przykro mi bo chcialem tu zagrac ale narazie po 1 server jest nieaktywny ani nikt z administracji nie pisze co jak gdzie kiedy a po 2 gram na serverze na ktorym polecam zagościć.(nie bd podawał nazwy zeby ludzie którzy ciągle oczekują na otwarcie tego nie pouciekali)

Bedzie to kiedys otwarte?^^

Szybko zmieniasz zdanie.

Jak zrobią to dadzą znać to tylko zapowiedź.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Hej!

W związku z tym, że budowa serwera ma sie ku końcowi, trzeba dobrać fajny VPS. My mamy swoje typy, ale zawsze może sie trafić coś lepszego i tu prosba do was - jesli znacie jakieś dobre i warte polecenia piszcie (oczywiście z ochroną DDoS) :P

Opublikowano

Polecam na Ovh.pl dobre mają... Albo Cloudflare.com można zobaczyć ;) Mają dobre filtry Anty DDoS w cenie :D

Czekam na serwerek, dawno w to nie grałem ;)

Opublikowano

Mugets, jest sporo roboty przy ep 6 + więc ogarnij, to jest zapowiedz a nie oficjalna prezentacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...