Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Impossible

shaiya1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1202796-0-25261800-1404760368_thumb.jpg

SHAIYA IMPOSSIBLE EP 5

Tymczasowa strona: http://www.shaiyaimpossible.cba.pl/index.html 

FANPAGE:https://www.facebook.com/ShaiyaImpossible

INFO O SERWERZE:

*  W naszej ekipie rzadzi kobieta wiec porzadek musi byc:) :)<3

* To nie jest kolejny server ktory padnie po tygodniu poniewaz zostal zrobiony 4fun a nie dla zarobku:)

* Serwer dedykowany 24/7

* Ep 5,3

* Lvl max. 75

* Auto UM mode

* max lvl lapis 7

* Wszystkie przedmioty dostepne w grze sa do wydropienia

* donate dla leniwych

* GRB Sobota godz. 20:00 czasu serwera

* MM

* DC

* Kille x2

* Nowe Itemy

* Tarcze dodane na  wszystkie postacie z wyjatkiem Łucznika i Łowcy

Serwer jest na etapie koncowym tworzenia zostalo jeszcze pare rzeczy do wgrania i ruszamy <3 Zapraszamy na Beta testy juz niebawem                                         

A tutaj łapcie screen z eq ktore zostalo troszke zmienione:) i bedzie dostepne w grze

post-1202796-0-14192800-1404762516_thumb.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje wam stworzyć Angielską oraz Polską wersje strony oraz Drop listy dzięki temu przyciągniecie większą uwaga ludzi z poza naszego kraju. Klient na jeżyk angielski nie jest wymagany raczej sobie poradzą :)

Bardzo chętnie zagram nie tylko dlatego, że mój ulubiony epizod, ale dlatego, że bardzo ciekawa drop lista i oby się nie zmieniła lecz dodał bym jeszcze kila ciekawych rzeczy :)

Powodzonka :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Strona jest tymczasowa kiedy ja przeniesiemy bedzie w 2 jezykach :D co do drop listy mamy zamiar dodac pare rzeczy bo nie jest jeszcze w pelni skonczona:) a i jestesmy otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje

Opublikowano

Ja bym dodał do Item Malla EQ itp. a do drop listy wtedy dodał drop AR points/DP points z bosów w DC oraz dodał drop FB lv % a znich DP/AR i do tego shaiya leters oraz kilka innych rzeczy coś podobnego do Tactis :)

A kiedy rusza beta ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja bym dodał do Item Malla EQ itp. a do drop listy wtedy dodał drop AR points/DP points z bosów w DC oraz dodał drop FB lv % a znich DP/AR i do tego shaiya leters oraz kilka innych rzeczy coś podobnego do Tactis :)

Jest podobne rozwiązanie w planach :) jednak ze względu na małe problemy z tym związane nie zostało to (jeszcze) uwzględnione. Pomysł z bossami w DC mi się podoba :D Jeżeli wszystko się uda, to pewnie wdrożymy to w życie :))

a co do terminów: 

hmmmm kiedy ruszy serwer trudne pytanie liczymy ze to bedzie za jakies 2 moze 3 tyg. ale nic nie obiecujemy

Nie chcemy nic obiecywać z tego względu, że na każdym kroku pojawiają się kolejne rzeczy do zrobienia... dlatego też ciężko ustalić konkretną datę. Jednak staramy się zrobić wszystko jak najszybciej :) 

Opublikowano

start bedzie jak najszybciej bedzie to mozliwe:) pare rzeczy zostalo zrobionych zostalo jeszcze troszke  i ruszamy:)  co do killi  hmm na eventach bedzie ich wiecej:) zobaczymy zreszta  z czasem jak  bedzie pvp wygladac:) 

Opublikowano

Bede czekac z niecierpliwością,nie wątpie ze podczas eventu kill bost bedzie zwiekszony ale mysle ze do 3-5x mozna by bylo zwiekszyc,odwiedzilem juz kilka privów i wiem jak kille lecą ,mówicie ze kill bost bd x2 mozna powiedziec ze nie wiele sie to rózni od pl,oczywiscie mówie teraz o pl ze 3-4 lata temu tam ludzia bylo bardzo trudno wbic ma range,mając na uwadze to ze kill bost byl x1 ale i pvp bylo kilka razy dziennie i z calymi raidami , mysle ze mozna by bylo ustawic ten kill bost jak pisalem powyrzej a z czasem gdy ludzi przybędzie go zmniejszyć np do tych x2 to tylko taka sugestia pozdrawiam i mam nadzieje ze widzimy sie niedlugo ;D

Opublikowano

Cieszy mnie to że powstaje kolejny serwer, zawitam na pewno. I mam jedno pytanie, czy można gdzieś złożyć podanie/aplikacje na GS-a lub GM-a? :)

4354874.png

Opublikowano

Juz widze te niesamowite chwile spędzone tam pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki by administracji poszło jak najszybciej otworzenie go ;D pozdrawiam administracje serwera oraz Panią przewodniczącą tam ;P

Opublikowano

100 razy mówili, że nie wiadomo kiedy będzie start.

Za jakiś czas mają być beta-testy, dopiero później, po jakimś czasie będzie start.

A co do EQ - fakt, mogliby pokazać.

Opublikowano

haaa haaaa bardzo zabawne :D jakby ktoś się słuchał nie trzeba by było krzyczeć marudoo...  :D  i wcale nie tylko to potrafię ! :D 
Pełne sety EQ pojawią się jutro :) tu, na stronie, a także na fb :)

dziękujemy za pozdrowienia i wszystkie pozytywne słowa ^_^  (również w imieniu kolegi który tylko marudzi ! :) )

Do jutra ! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...