Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja działu konsol

SenzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, iż w świecie technologi dzieje się wiele rzeczy jak i w świecie konsol to dlaczego MPCForum nie posiada redakcji o konsolach?

Dzieją się różne rzeczy np.: przeceny konsol, sprzedaż konsol, aktualizacje systemu, nowej zawartości dla posiadaczy abonamentu PS+. Xbox Gold, przeceny gier oraz wiele więcej.

Z chęcią dołączył bym do takiego działu, ale również potrzebni byli, by inni użytkownicy/gracze, którzy chcieli, by poczytać lub stworzyć takowy artykuł na tym forum.

Mam nadzieję, że takowa redakcja powstanie oraz będzie miała duże zainteresowanie.

Pozdrawiam

iSenzo

jp8p35.jpg

Opublikowano

Ok.

Pasuje mi :)

Fajny dział, będzie można się dowiedzieć tego i owego <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dałem propozycję dot. redakcji android, jednak uznałem, że lepszym wyborem będą konsole.

Rozmawiałem z Makinem, przedstawiłem mu cały plan grupy, i "za niedługo" zobaczycie wyniki.

//Automatem na Tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jestem za, uwielbiam xboxa :D Jestem pewny, że aktywność w dziale "konsole" wzrośnie ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ale dlaczego nie mogą robić tego moderatorzy? W moim dziale jest wiele materiałów na newsa i jestem spokojnie w stanie je wszystkie dodać.

Jeśli jednak moderatorzy nie daliby rady tego sami ogarnąć, to niech robią. Mi tam to nie przeszkadza.

Opublikowano

Jak najbardziej tak. 

Konsole to konsole. Cieszą się dużym zainteresowaniem. W 100 procentach popieram, jestem na tak.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Dałem propozycję dot. redakcji android, jednak uznałem, że lepszym wyborem będą konsole.

Rozmawiałem z Makinem, przedstawiłem mu cały plan grupy, i "za niedługo" zobaczycie wyniki.

//Automatem na Tak.

Można mnie wtajemniczyć? Mam parę pomysłów, może małe, ale mogą się nadać

Ale dlaczego nie mogą robić tego moderatorzy? W moim dziale jest wiele materiałów na newsa i jestem spokojnie w stanie je wszystkie dodać.

Jeśli jednak moderatorzy nie daliby rady tego sami ogarnąć, to niech robią. Mi tam to nie przeszkadza.

Użytkownikiem jest także zespół moderatorów, modderów oraz innych, ranga nic nie zmienia, ponieważ dalej to ta sama ranga z paroma uprawnieniami wraz ze zmienioną nazwą.

Dziękuje wszystkim za pozytywne opinie.

//tel

jp8p35.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...