Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania ETS 2 i zakup na origin

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na tym sprzęcie:

Procesor: i3 2370 @2.40GHz

Ram: 6GB

Grafika: Nvida 610

System: Windows 7

Czy będzie mi chodzić na wyższych detalach no tzn tych podstawowych żebym nie musiał zmniejszać

I czy lepiej kupić na steam czy origin? Czym to się różni? Będę mógł np. grać na multi jak kupie na origin? 

Cześć...

Opublikowano

Jak kupisz na origin to nie bedziesz mógł grać na mp . Na gorszym sprzęcie grałem prawie na full . A gdzie lepiej kupic ? Na allegro za 16zł

BUM

Opublikowano

Czy na tym sprzęcie:

Procesor: i3 2370 @2.40GHz

Ram: 6GB

Grafika: Nvida 610

System: Windows 7

Czy będzie mi chodzić na wyższych detalach no tzn tych podstawowych żebym nie musiał zmniejszać

I czy lepiej kupić na steam czy origin? Czym to się różni? Będę mógł np. grać na multi jak kupie na origin? 

Ruszy na wysokich, co do steam i orgin to obydwie platformy to s**t :P. A co do MP to nie wiem, ale możesz chyba przenieść klucz z orgina na steam. 

Opublikowano

@LoveCmD
Jeżeli kupujesz klucz na jednej platformie to na drugiej nie będzie działać... Sam mam na steam i Multiplayer elegancko działa :) Kup lepiej na STEAM. A gdzie kupić? KLIK

Opublikowano

@LoveCmD

Jeżeli kupujesz klucz na jednej platformie to na drugiej nie będzie działać... Sam mam na steam i Multiplayer elegancko działa :) Kup lepiej na STEAM. A gdzie kupić? KLIK

Tak wiem wiem, lecz gdzieś czytałem, że CD-KEY z Orgina można przenieść na Steam. 

Opublikowano

Na głównym forum ets2mp jest post dotyczący tego problemu i założyciel napisał takie coś

"Okej wszystko działa. Wystarczyło przenieść ten sam klucz z Origina na Steama(co jest trochę dziwne :>). Dziękuje za pomoc."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...