Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można bezpiecznie kupić klucz steam ETS2?

sebus9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybko i bezpiecznie - Steam 
Szybko i tano - Allegro.

Ja osobiście nie raz kupowałem klucze na allegro i ani razu się nie zawiodłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIe polecam kupować na allegro od nikogo, pieniądze wyrzucone w błoto. Klucz po kilku dniach/tygodniach wygaśnie,  a sprzedawca i tak Ci nie wymieni, tylko oleje.

Opublikowano

NIe polecam kupować na allegro od nikogo, pieniądze wyrzucone w błoto. Klucz po kilku dniach/tygodniach wygaśnie,  a sprzedawca i tak Ci nie wymieni, tylko oleje.

Powiedziałbym jak gimper gówno prawda ;). Ja kupiłem klucz z 3 mies temu i wszystko działa elegancko, zresztą każdy klucz kupuję na allegro i problemu nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to jesteś w błędzie kupiłem 1 miech temu DayZ oraz Rusta na steamie i mam ,oraz kupiłem 6 miech CS:GO Na allegro wszystko i działa nie ma problemów. A tak PS jak ludzie są głupi i kupują tak tani np CS:GO ja kupiłem za 30 zł a ludzie kupuje za 10zł to się potem martwią ,że coś nie działa. !

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Jak kupujesz od noobów, które maja ujemne komentarze lub świeże konta to się nie dziwie że nie działa :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jeszcze lepiej dla chcącego pudełko można 60 zł w empiku czy media kupić , niedrogo :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...