Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zrobieniu upload mam błąd.

Mam pytanie do was, czy każdy z was ma to samo, czy gra wam działa?

Opublikowano

Nie moge pobrać dekarona bo nie moge sie zalogować na go GameHI . Wyskakuje jakis błąd z ID ;/

Opublikowano

Nie moge pobrać dekarona bo nie moge sie zalogować na go GameHI . Wyskakuje jakis błąd z ID ;/

A miałeś przedtem GameHi ( może grałeś w 2moonsa) JA MAM 2moonsa i działa ok , a tą pierwszą instalkę dal mi kumpel i mu działa bez zarzutu :D spróbuj sie zalogować na te stronkę jak pójdzie to masz 2moonsa http://2moons.acclaim.com/

Opublikowano

1. Obecnie naprawiają usterkę związaną z niemożliwością podłączania się przez acclaimowskiego konto na dekarońskim kliencie.

2. Ściągnięcie instalki z strony Acclaim nie boli, polecam zrobienie tego wszystkim mającym konta na Acclaim

3. Niektóre hacki działają, zobacz do nowego posta na górze dzialu napisanego przeze mnie, jeżeli nie potrafisz grać bez hacków i nie znasz zasad ortografii. to może odpuść sobie póki co i zobacz że jest wiosna?

Uczeń
Opublikowano

Tak każdy ma ten błąd.

Wszyscy co maja założone konta na 2moons nie mogą grac lecz ci co zrobili na global dekaron już dawno sobie graja.

Po prostu ściągnij nowego klienta i patcha, będzie działać.

Ale jak masz założone na 2moons to będziesz musiał trochę poczekać

Ja gram w 2moonsa od wakacji. Instalke brałem ze strony 2moonsa. Kiedys miałem Acclaim ale jak aktualizowałem gre miesiąc temu to przyszło pełno atualizacji i teraz mam Launcher GameHi. Mam przez to rozumiec ze mam 2moonsa a zeby pograc sobie nie czekając az naprawią tamten błąd musze pobrac dekarona z te strony

To jest ukryta treść, proszę

tak?? Prosze o jakąs podpowiedz w tej sprawie.

Uczeń
Opublikowano

i tak nie moge się zalogować na tamtej stronie co podałem w poście wyżej. Wogóle nie moge się nawet zalogować na stronie 2moonsa.... Nie wiem co jest grane

Opublikowano

ja mam 2moonsa ale nie moge go zpatchowac do a6 na ostatnim pliku sie zawiesza zostawiłem na noc i nic :/

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

2moonsa patchujemy, tylko trzeba pobrac plik update.ini z forum acclaimu i ściągnie. To plik z EU Dekarona, po tym zabiegu launcher wygląda jak ten z EU DK. Ja 2moonsa nie sciagalem i gram na Siz bez problemow.

Uczeń
Opublikowano

i tak nie moge się zalogować na tamtej stronie co podałem w poście wyżej. Wogóle nie moge się nawet zalogować na stronie 2moonsa.... Nie wiem co jest grane