Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Contracts Freezer!

mikron22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam system windows 8 dlaczego system nie chce mi tego otworzyc,bo pokazuje ze pochodzi z nienznaego zrodla? to cos niebezpiecznego?

Naciśnij: Uruchom mimo to, jeżeli jesteś zalogowany jako administrator.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny hack przyda sie, ale czy macie jakiś trainer bez limitu bo teraz używam pawellka a on ma limit i 65k dziennie to troche monotonne żeby np. kupić sobie tosta cecha :D

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Trainer nie działa po dzisiejszej przerwie technicznej, przynajmniej mi. W trakcie używania trainera, po wybraniu przeciwnika, w trakcie pojawiania się jego składu (tzn. zwykły loading meczu) wyskakuje, że serwer EA nie może połączyć z przeciwnikiem, i tak za każdym razem. Bez trainera wszystko działa. Wy też tak macie?

Opublikowano

Pomoze ktos?

Mi sie tak dzieje ze zamraza, i mam 99. Ale jak wykorzystam te prawdziwe kontrakty i wlacze ponownie i zamroze, to pomimo to ze kazdemu pizse ze ma 99 to mi na meczu pisze ze nie mam polaczenia, a jak dodam kontrakty im to są

Opublikowano

Trainer nie działa po dzisiejszej przerwie technicznej, przynajmniej mi. W trakcie używania trainera, po wybraniu przeciwnika, w trakcie pojawiania się jego składu (tzn. zwykły loading meczu) wyskakuje, że serwer EA nie może połączyć z przeciwnikiem, i tak za każdym razem. Bez trainera wszystko działa. Wy też tak macie?

U mnie występuje taki sam problem, czyli z tego wniosek, że ten trainer do kontraktów nie działa nie tylko u Ciebie. Pewnie specjalnie zrobili tą przerwę, żeby zablokować trainer do kontraktów :(

Opublikowano

Wiadomość z ostatniej chwili.

Kingy91 oraz archie333 nie wydadzą nowej wersji Contract Freezer. Jest to spowodowane głównie nasilającymi się negatywnymi opiniami ze strony graczy.

Enough for me. Use our MultiHack as long as other options work, then stop playing FW or play it normal way. My support and development of any FW hack has finished. And I don't give a s**t about any sarcastic and mean comments.
Even better, if someone could close this thread, so everyone will chill a bit.
Opublikowano

To są idioci jak inni wydawali to i oni wielce wspaniali wydali .. A teraz zapewne nie potrafią rozwiązać tego problemu i tak pierniczą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...